Şimdi Ara

TOPTAN MAGNET TÜKENMEZ KALEM (PİZZA & EKMEK) TOPTAN KALEMLER!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karnınız çok aç, kendinizi eve attınız! Eşinizin yaptığı mis gibi yemek kokuları aklınızı başınızdan alıyor. Derken sofraya oturdunuz ama o da ne? Evde ekmek yok! Şimdi kim yerinden kalkacak da bakkala gidip ekmek alacak! Eğer siz de padişah sofrası bile olsa ekmeksiz yemek yemeyi haz etmiyorsanız, Magnet Tükenmez Kalem (Pizza & Ekmek) "Lütfen evde ekmek yoksa gelmeden önce arayıp söyle.." şeklinde bir not yazıp buzdolabına tutturabilirsiniz. Eşiniz hem buzdolabındaki notunuzla, hem de ekmek şeklindeki kalemle bir daha asla sofranızı ekmeksiz bırakmayacaktır.

    Sıra dışı ve iştah kabartan görüntüsüyle Ekmek Şeklinde Kalem, öğrenci sevdiklerinize de hediye edebileceğiniz en ilginç kalem modellerinden biri.

    Gerçek bir pizza dilimi şeklinde tasarlanmış olan Pizza Kalem, görenlerin iştahını fazlasıyla kabarsa da aslında o, yazılarınızı yazabileceğiniz sıra dışı bir tükenmez kalem! Üzerinde gerçekçi bir biçimde sucuk, sosis, kaşar, biber ve baharat şekilleri yer alan Pizza Pen, hem bir kalem, hem de buzdolabınızı süsleyebileceğiniz ilginç bir mıknatıslı magnet!

    Pizza Pen - Pizza Şeklinde Magnet Kalem, o kadar başarılı ve orijinal bir şekilde tasarlanmış ki, insan dayanamayıp bir ısırık almak istiyor. Kullanmaktan acayip derecede keyif alacağınız Pizza Pen - Pizza Şeklinde Magnet Kalemi nerede kullanacağınız tamamen size kalmış! İster kalemliğiniz içerisine koyarak masanıza sıra dışı bir hava katın, ister derlerde kullanıp tüm arkadaşlarınızın dikkatini üzerinize toplayın, isteseniz de mutfağınızdaki metal yüzeyler üzerine yapıştırarak, her an elinizin altında bulundurun!

    Arka tarafında yer alan mıknatıs özelliği sayesinde buzdolabınız üzerine de yapıştırıp kullanabileceğiniz Pizza Pen - Pizza Şeklinde Magnet Kalem, ihtiyaç duyduğunuz tüm zamanlarda karşınızda!

    Ürün Özellikleri:

    Gerçek bir pizza dilimi & ekmek şeklinde tasarlanmış olan kalem görenlerin iştahını kabartacak ve kaleminizi yemek isteyecekler.
    Pizza dilimi mi? ekmek mi? kalem mi ayırt etmesi zor olacak kalem üzerindeki sucuk, kaşar, biber detayları da oldukça gerçekçi.
    Yazılarınızı, notlarınızı alacağınız tükenmez kalem mıknatıslı yapısıyla magnet olarak da kullanılabilir.
    Bu pratik yapısı ile mutfağınızda ya da ofisiniz dekoratif olarak da kullanabilirsiniz.


    Ürün Ölçüleri:

    Pizza Kalem 13 cm x 4,5 cm x 2 cm
    Ekmek Kalem 13 cm x 2 cm x 2 cm

    Ürün Seçenekleri:

    Magnet Pizza Tükenmez Kalem
    Magnet Ekmek Tükenmez Kalem


    Paket İçeriği:

    1 Adet Magnet Tükenmez Kalem


    SATIŞLARIMIZ TOPTANDIR
    www.toptanturkiye.com
    0212 514 53 08
    0533 817 76 94

     TOPTAN MAGNET TÜKENMEZ KALEM (PİZZA & EKMEK) TOPTAN KALEMLER!!!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.