Şimdi Ara

Torrent Dizi Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Torrent' in ülkemizdeki kullanımı diğer ülkelere oranla daha az ne yazık ki, o yüzen torrentin açılımını yapmak ve ne işe yaradığını biraz anlatmak istedim; Torrent' in ne olduğunu anlamak için evvela P2P kavramını anlamak gerekli. P2P kullanıcıdan kullanıcıya manasına gelen bir paylaşım terimidir.
    Başka bir deyişle Bir bilgisayar kullanıcısı bilgisayarındaki bir dosyayı paylaşıma açıyor ve diğer bir kullanıcı o dosyayı indiriyor, bir başka kullanıcıda ondan indiriyor, bu öyle büyük bir paylaşım ortamı ki dünya üzerindeki rastgele bir kullanıcı sizin bilgisayarındaki paylaşmış olduğunuz dosyayı görebilir, indirebilir ve başka kullanıcılarla paylaşabilir. Bizlerde torrentdizifilm.com olarak sizlere ayrıcalıklı bir hizmet sunuyoruz. Torrent film indir seçeneği ile verdiğimiz hizmet hd kalitede dilediğiniz filmi indirme imkanını sizlere sunuyoruz. Torrent indir seçeneğimiz tamamen güvenli ve bilgisayarınıza herhangi bir virüs vb.zarar gösterecek bir uygulama kullanılmadan yapılmaktadır.
    Film indir seçeneklerimiz ile,dilerseniz torrent film indir,dilerseniz de film indir seçeneklerini kullanarak istediğiniz filmi kısa süre içerisinde yüksek kalite ile indirebilirsiniz.

    www.torrentdizifilm.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.