Şimdi Ara

Torrent hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle İyi bayramlar.Ben 3 gün önce interneti değiştirdim ve TTnet 8mbit lik interneti Dsmartnet 16mbit yaptırdım.Önceden 8mbit ttnet ile Torrente 700-800KB arasında indirirdim fakat şimdi Dsmart 16mbit ile internet hızını yükseltmeme rağmen 100-200 Kb ile indiriyor.Seed tracker vs. ile alakası yok ikisinede baktım sorun yok.Sadece torrentte böyle,internetten indirirken internet hızlı fakat oyunları torrentten indirdiğim için büyük sıkıntı yaşıyorum.Port açma vs. de Denedim fakat açtığım hiç bi port işe yaramadı.Yardımcı olursanız sevinirim tekrardan iyi bayramlar..



  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlastaiR28

    Öncelikle İyi bayramlar.Ben 3 gün önce interneti değiştirdim ve TTnet 8mbit lik interneti Dsmartnet 16mbit yaptırdım.Önceden 8mbit ttnet ile Torrente 700-800KB arasında indirirdim fakat şimdi Dsmart 16mbit ile internet hızını yükseltmeme rağmen 100-200 Kb ile indiriyor.Seed tracker vs. ile alakası yok ikisinede baktım sorun yok.Sadece torrentte böyle,internetten indirirken internet hızlı fakat oyunları torrentten indirdiğim için büyük sıkıntı yaşıyorum.Port açma vs. de Denedim fakat açtığım hiç bi port işe yaramadı.Yardımcı olursanız sevinirim tekrardan iyi bayramlar..

    bende dsmart kullanıyorum. port açsanda dsmartın port25 i engellemesi nedeniyle siteler portunu aktif görmez ama bu sıkıntı değil yinede uploadların yansır sitelere. indirememen tamamen indirmeye çalıştığın dosyalar ile alakalıdır. kaynağı sağlam sunumlar indirmeye bak. birde indirirken bazı arkadaşlar gibi göndermeyi 1 yapma 0 kalsın upload etsin.. upload ne kadar yaparsan yani ne kadar paylaşırsan o kadar hızlı indirirsin . birde bölge bölge değişiyor hızlar 16 değil 16 ya kadar o hız. akk olduğu sürece 8den yukarıda olan tarifeye geçmem ben.. nasılsa 3mbite düşüyor ikiside.. modemin dsmartın verdiği modemse modemini değiştir hiçbir işe yaramıyor çünkü o modem.. ben airties rt206v4 kullanıyorum sıkıntı yok .ha siteler portu açık görmüyor ama seedbox kullanıyorum zaten sıkıntı olmuyor..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.