Şimdi Ara

Torun Sahibi BizMU tayfası nerede?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese,

    Geçenlerde bir başlık açtım fakat MU olayı sanırım Türkiye'de öldü gitti. Kimseden ses seda yok, herkes bir tarafa savrulmuş.

    Beni bilen tanıyan çıkar belki, Atakan ( HolyAty ) ben. BizMU 'nun çılgın zamanlarında (2004-2006 civarı) sunucuyu bir dönem çalıştığım internet kafede host etmiş ve adminliğini yapmıştım. Sonra askerlik, ardımdan iş yerinin sunucuyu sahiplenmemesi vs derken gümbürtüye gitmişti BizMU sunucusu. Öyle ki o dönemler hatırlayanlar bilir, sunucuyu gece çok gürültü yapıyor ve elektrik harcıyor diye kapatıyordu kafe sahibi :)

    Geçen zaman içinde kendi çapımda bazı denemelerim oldu fakat onda da destek bulamadım. Destek dediysem teknik anlamda yani. Trend nedir, hangi versiyonda patlatılma şansımız minimum seviyededir vs öğrenmek istedim. Tabi bu arada Bizmu ismiyle ortaya çıkan farklı kişiler, sunucular oldu. Onların Angelus (Mustafa) 'un kurup benim idare ettiğim BizMU ile alakası yoktu.

    Şimdilerde hani diyorum elimde sunucu var boş boş duruyor, e internet desen o da var. Şöyle dinozorlar arası bir sunucu açıp takılmak nasıl olur? Kimler varım der?








  • Server hort mu yoksa   


    @B0ZKURT gelmezse oynamam!!!  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruli -- 21 Nisan 2022; 1:7:14 >
  • Hal buralardamisiniz 😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biz buralardayız sessizce nöbetteyiz ama eski adminler ortada yok eskiden internet yoktu pc yoktu şimdi herşey var eski adminler yok

  • Hortlatıyorum ama ara ara girip bakıyorum tr serveri açan var var mı veya eskilerden birileri aktif mi hala diye. Ama sanırım artık iyice bitmiş ne server nede oynayan kimseler yok. Düşünürseniz açmayı eski bizmucular olarak +3 kişi her koşulda geliriz :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.