Şimdi Ara

Toshiba 1 Yıllık Garanti Uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TNB AYRICALIKLI GARANTİ PAKETİ FIRSATLARI

    Rahatlayın ve garantim bitiyor diye endişelenmeyin. TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, size mevcut garantinizi sadece 99 TL karşılığında 1 yıl daha uzatma imkanı sunuyor.

    TNB Ayrıcalıklı Garanti Paketi Fırsatları

    Garanti uzatımı sayesinde Toshiba dizüstü bilgisayarınız 1 yıl daha TNB güvencesi ile garanti kapsamında hizmet görebilmesi için;
    • Hemen sayfamızda bulunan “Satınalmak İstiyorum” butonuna basarak talep formunu doldurabilirsiniz. Bu aşamadan “Satın al” butonu ile satınalma işleminizi güvenli ödeme seçenekleriyle hemen gerçekleştirebilir ya da “Talep Et” butonunu kullanarak satınalma işlmenizi gerçekleştirmek üzere çağrı merkezimizin sizi aramasını talep edebilirsiniz.
    • Garanti uzatım pakedini seçkin satış noktalarından satın aldıysanız, “Aktivasyon Yapmak İstiyorum” butonunu kullanarak, satınalmış olduğunuz garanti uzatım paketi içerisinde sunulmuş olan aktivasyon kodunu girebilir ve işleminizi tamamlayabilirsiniz.

    Satın alma işlemini sitemiz üzerinden güvenli ödeme seçenekleriyle gerçekleştirmiş olan müşterilerimiz ve aktivasyon işlemini sitemiz üzerinden gerçekleştirmiş olan müşterilerimizin sistemimizde kayıtlı mevcut garanti süreleri, işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte otomatik olarak 1 yıl süre ile uzatılacaktır.

    Çağrı merkezimizden tarafından aranmayı talep eden müşterilerimiz, ödeme işlemini çağrı merkezimiz üzerinden gerçekleştirdikleri anda benzer şekilde mevcut garanti süreleri otomatik olarak 1 yıl süre ile uzatılacaktır.

    Mevcut garantiniz kapsamında size sunulmuş olan tüm ayrıcalıklar, sadece 99 TL karşılığında , mevcut garanti bitim sürenizden sonraki 1 yıl daha geçerliliğini korumaya devam edecek ve bu süre boyunca garanti kapsamında bulunan arıza benzeri durumlar için ücret ödemek zorunda kalmayacaksınız.

    Garanti uzatımı, cihazların garanti dâhilinde oluşabilecek arızalarında geçerli olacaktır. Pil arızaları garanti uzatımı süresi dâhilinde garantili işlem göremez.

    Garanti Uzatım Hizmet Tanımı
    Garanti uzatımı hizmeti, garantisi devam eden cihazlar için mevcut garantilerini +1 yıl süre ile uzatmaya olanak sağlayan TNB Premium hizmetidir.
    Cihazınızın garanti süresince, cihazın garantisi kapsamında olan ve ücretsiz olarak faydalanabildiğiniz tüm teknik servis hizmetlerinden, mevcut garanti sürenize ek olarak bir yıl süreyle daha faydalanabilmenizi sağlamaktadır.

    Garanti Uzatım Hizmet Aktivasyonu
    Satın almış oldukları Garanti Uzatımı pakedi ile birlikte kendilerine verilen Garanti uzatım aktivasyon kodu ile TNB web sitesinde sahip oldukları cihazı kaydederek hizmeti aktive eden müşterilerimiz, bu cihazın mevcut garanti süresine eklenecek +1 yıllık sürede garanti kapsamında teknik servis hizmetlerinden yararlanabileceklerdir.
    Garanti uzatımı TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş web sitesindewww.toshibatr.com/garanti adresinde yapılan aktivasyonda belirtilen seri numarasına sahip cihaz için cihazın, garanti süresi bitim tarihini takip eden +1 yıllık süre zarfında garantili teknik servis hizmetine olanak sağlar.
    Müşterimizin birden fazla cihazının bulunması durumunda, birden fazla paket satın almış ve her cihaz için aktivasyon gerçekleştirmiş olması gereklidir.
    TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş Garanti uzatım paketini satın almış ve gerekli kayıt işlemlerini tamamlamış olan müşterilerine, aşağıda tanımlanmış olan kapsam ve şartlar dâhilinde teknik servis hizmeti sağlamayı taahhüt etmektedir.

    1. Kapsam Dışı Kalan Haller
    a. Garanti uzatım paketinde yer alan garanti uzatım aktivasyon kodununwww.toshibatr.com/garanti sitesine Garanti uzatımı yapılacak cihazın seri numarası ile kayıt edilmemesi durumunda, cihaz teknik servise ulaştığında sistemlerimizde cihazın mevcut garanti bitiş tarihi kayıtlı olduğundan cihaz garanti dışı olarak görülecektir. Bu nedenle kayıt işleminin mutlak suretle gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
    b. Cihazın standart garanti kapsamı dışında kalan durumlarda, müşteri onayı ile gerçekleştirilecek olan parça değişim, bakım temizlik, veri yedekleme gibi işlemlere ilişkin parça ve hizmet bedelleri Garanti uzatım paket ücretine dâhil değildir.
    c. Garanti uzatımı hizmetinden yararlanacak cihazın garanti uzatım hizmeti kaydında belirtilen garanti uzatım aktivasyon kodu ile eşleşiyor olması zorunludur. Satın alınmış olan garanti uzatım hizmeti sadece kaydın gerçekleştirilmiş olduğu seri numarasına sahip cihaz için geçerlidir.
    d. Birden fazla cihaza sahip olan müşterilerimizin bu hizmetten faydalanmak istedikleri her cihaz için ayrı bir paket satın alarak aktivasyon işlemini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

    2. Diğer Şartlar
    a. Garanti süresi bitmiş olan cihazlar ile çalıntı ihbarı bulunan cihazlar, garanti uzatım paketi satın alınmış olsa dahi garanti uzatımı hizmetinden yararlanamazlar.
    b. Garanti uzatımı pakedi satın alarak aktivasyon işlemini gerçekleştiren müşterilerimizin cihazlarının garanti süresi, mevcut garanti süresine eklenen 1 yıllık sürenin sonunda otomatik olarak son bulacaktır.
    c. Garanti uzatımı, cihazların garanti dâhilinde oluşabilecek arızalarında geçerli olacaktır. Pil arızaları garanti uzatımı süresi dâhilinde garantili işlem göremez.
    d. TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş tarafından aksi belirtilmedikçe her cihaz garanti uzatımından bir defa yararlanabilir.
    e. VIP Hizmet paketini satın alan tüketiciler, bu koşulları kabul etmiş sayılırlar.

    3. Servis Açıklaması
    Bu Garanti Uzatma seçeneği, standart garantinizi uzatmanıza izin verir, bu uzatılmış garanti süresi içinde, arızalı Toshiba dizüstü bilgisayarınızı TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş'ye getirebilir ya da gönderebilirsiniz; Toshiba dizüstü bilgisayarın onarımı için gereken tüm servis parçaları ve işçilik maliyetleri, yatırımınızın karşılığında kapsamlı koruma sağlamak amacıyla ücretsiz olarak sunulur. Standart garanti hüküm ve koşullarının yanı sıra bu hükümler ve koşullar da geçerlidir ve herhangi bir çatışma durumunda her zaman geçerli olacaktır. Bu servis, yasal haklarınızı etkilemez ve yalnızca kayıtlı olduğu Toshiba dizüstü bilgisayar icin gecerlidir.
     Toshiba 1 Yıllık Garanti Uzatma







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.