Şimdi Ara

TOSHİBA 40TL933G LED TV, GÜNCELLEME VE PVR ÖZELLİĞİNİN KULLANILMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TV hakkındaki genel özellikler ve inceleme için daha önce açılmış olanhttps://forum.donanimhaber.com/m_76626325/tm.htm konusuna gidiniz.
    Bu konu televizyonun PVR (KAYIT) VE GÜNCELLEME aşamalarını anlatmak için açılmıştır.

    Yapılacak olan yazılım güncelleme işlemi sırasında oluşacak herhangi bir problem tarafınıza aittir lütfen beni sorumlu tutmayınız ben sadece yol gösteriyorum.
    İlk önce elinizdeki cihazın toshiba 40tl933G olduğunu teyit edin çünkü yazılım sadece bu tv de çalışacaktır. Daha sonra FAT/FAT16 dosya sistemindeki biçimlendirilmiş bir flash belleği alın.
    NOT: 2gb üzerindeki flash belleklerde nasıl FAT/FAT16 formatlayacağınız hakkındaki bilgiyi şuradaki konuda bulabilirsiniz >>https://forum.donanimhaber.com/m_117999101//tm.htm#117999101
    devam edelim şuradaki adresteki tüm dosyaları indirin>>http://www.dl.toshiba.com/tsb-dtv/NA/GB/EN/40TL933G.html ingilizce olması önemli değil zaten ilk 2 pdfdeki resimler size güncelleme işleminin yapılmasında yardımcı olacaktır.
    Download Prosedure adlı pdf yazılımı bilgisayarınıza nasıl indireceğinizi anlatıyor. aşamaları takip edin ve daha sonra FAT/FAT16 dosya sistemli flash belleğinize indirdiğiniz dosyayı atın başka hiçbir şey olmasın bellekte.
    İnstallation İnsturuction adlı pdf te ise TOSHİBA 40TL933G LED TVNİZE Nasıl yükleme yapılacağı hakkında bilgi veriliyor aşamaları takip edin. kurulum aşamasında kesinlikle belleği çıkartMAyınız, elektrik bağlantısını kesMEyiniz cihaz zarar görebilir.

    şimdi gelelim PVR (KAYIT) özelliğine buraya kadar yapılan işlem gerekliydi çünkü TOSHİBA TÜRKİYE'ye 2012'nin ortasından itibaren PVR özelliğinin kullanılmasını sağladı. eğer cihazda eski bir yazılım var ise pvr çalışmaz. yeni yazılımla PVR, TİMESHİFT, REHBER, ZAMAN AYARLI KAYIT özellikleri aktiftir.

    TVnize 1TB ye kadar bellek takılabiliyor tv ye takınca aleti gerekli ayar bölümlerinden biçimlendirebilirsiniz. kayıt işlemi sadece DTV (DİGİTAL TV) üzerinden yapılmaktadır. bu sisteme ülkemiz daha tam anlamıyla geçmiş değil ancak İSTANBUL, ANKARA gibi büyükşehirlerde 10-30 arası DTV kanal bulunabiliyor .
    ayrıca cihazın son güncellenen kullanım kılavuzunda da burada verdiğim tüm bilgiler daha ayrıntılı bir şekilde anlatılmaktadır. kullanım kılavuzu>>http://www.toshiba-om.net/pdf/manuals/lcdtv/Turkish/TL933-324046-Turkish.pdf
    veya http://www.toshiba-om.net/tv_manuals_download.php adresinden de indirebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhblack -- 17 Ağustos 2016; 13:16:35 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.