Şimdi Ara

Toshiba 50L4333D Genel Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
4.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emin olmamakla birlikte parlak beyazların olduğu sahnelerde tv ayarlarında yukarıda belirtildiği gibi arka ışık dengesinin dengesizliğinden olabilir. Onu kapalı tutup denedinizmi ?
  • Yorumlari okudukça soğudum şahsen almaktan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • üstad olmaz de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 19 Mayıs 2015; 17:37:20 >
  • Ben zaten ilk baştan yazmıştım,sanırım bu seri ile bir başka seri idi ve bunları bir başka başka cevaplamıştım,daha doğrusu tek kelimelik bir cevap yazmıştım o zaman "almayın" diye

    Ancak bu paraya bu kadar olur veya bu paraya göre de fena sayılmaz v.s diyenler de oldu/oluyor! netice de bu tip panellerin hangi marka olursa olsun yaklaşık hepsi de aynı sorunlar da
    oluyor!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lwernull

    quote:

    Orijinalden alıntı: uzzd

    Kurulum yapıldı. Kablosuz ağa bağlandım ama Huawei G7 ile kablosuz görüntü aktaramadım bir türlü.

    Firmware güncellemesi yapın.

    görüntü aktarmasını nasıl yapacaz ben yapamadım telefondan.
  • AC@DC kullanıcısına yanıt
    Cloud tv menüsünden widi yi seçip telefondanda screen mirroring seçin telefon tarama yapıcak toshiba tv yi seçin tv size bir kod vericek onu telefona girin ve tamam.
    Yalnız firmware güncellemesinden önce bende bağlayamamıştım güncellemeden sonra sorun çıkmadı hiçbir şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 9 Mayıs 2015; 11:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonda screen miroring menusunu bulamadım o menu nerdeki
  • Telefon modeli ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün yaptıklarım;

    televizyonu kurulumla en baştan kurdum önce ingiltereyi seçtim kurulumda, 3. adıma geldim ne yaptıysam wifi'ye bağlanmadı tv, vazgeçtim fransayı seçtim ilginçtir fransayı seçince öncelikle 4 haneli pin kodu belirlememi istedi yetişkin içeriklerini çocuklar izlemesin uyarsını yaparak ( oha dedim ) neyse burda da wifi ye bağlanmadı ısrarla vel hasıl tekrar Türkiye seçtim pin kodu vs istemedi wifi ye sorunsuz bağlandı sonra cloud tv yi güncelledi, fakat gel gör ki o koyuluk o solgunluk gitti tv kendine geldi sanki 1 tık altında olması gerekenin ha bu rahatsız edici mi yani çok da değil. a101'den aldığım windows tableti dün screen mirror olayı ile bağladım aynen @lwernull'un dediği gibi sorunsuz çalıştı hatta çok da keyifliydi. Bu fiyatta böyle özellik ve boyutta bir tv daha bulabilir miyim bilmiyorum bu yüzden de geri verme fikri olarak muallakta kaldım.

    tabi birde dün kurdum iyi güzel ama 3 gün sonra beter hale gelirse yine bu sefer komple vazgeçeceğim artık inçine özelliğine bakmadan.




  • Geçen çarşamba gününden beri iade etmeye çalışıyorum hala gelip alırız diyen yok.Varmı iade edebilen?Bu arada yine tekrar edeyim bende bulutlanma yok bulutlanma olacak ışık yok arka aydınlatma gitti çızzt bızzt dedi patladı gitti.
  • sanırım bizim tvlerde kronik sıkıntı bu durumlar. Cuma gününden bu güne evde değilim bakamadım tv ye daha. Ama bu konularda bedbahtım kesin bende de olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulutlanma olayı az çok neredeyse bütün tv lerde oluyor. Bunun şahsen problem yaratacağını sanmıyorum. Ama ışık gitme sorunu arkadaşda yaşanan donanımsal bir sıkıntı geldi ya arkadaşın bahtsızlığı yada genel anlamda kronik bir sorun bunu zamanla göreceğiz artık. Bu arada 4k yayınlara geçileceği için 1 sene içinde dikkat ettiyseniz led lerin genelinde bir fiyat düşüşü var. Evet eminim 4k yayınların çoğalması baya zaman alıcaktır. Ama benim kendi görüşüm çok fazla pahalı Led almayın, sonrasında gider iyi bir 4K led alırsınız diyorum. O yüzden eğer tv nizde büyük bir sorun yok ise arkadaşınki gibi donanımsal, kullanın derim ben öyle yapacağım hatta şuan fazlasıyla memnunum. Para kıyasına göre çok çok memnunum diyebilirim.
  • Tv bencede fiyatına göre çok iyi bahsedilen hatalar o tv ye özel donanımsal hatalar çünkü öyle bir sorun yaşamadım sadece bulutlanma var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulutlanmada bariz belli değil, sadece baya siyah bir ekran geldiğinde oluşabiliyor. Normal renkli yayınlarda hiç rastlamadım. Sende renkli yayınlarda varmı ?
  • MaST3rLY kullanıcısına yanıt
    Ben açık renkli sahnelerde hafif leke gibi görüyorum.
  • Her zaman oluşuyormu yoksa ara ara mı ? Birde rahatsız ediciliği ne boyutta ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serrrkan

    Geçen çarşamba gününden beri iade etmeye çalışıyorum hala gelip alırız diyen yok.Varmı iade edebilen?Bu arada yine tekrar edeyim bende bulutlanma yok bulutlanma olacak ışık yok arka aydınlatma gitti çızzt bızzt dedi patladı gitti.

    akşam bende böyle oldu tv izlerken çızırtı geldi arka aydınlatma gitti.iade mi etsem yoksa servise mi vereyim karar veremedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AC@DC

    quote:

    Orijinalden alıntı: serrrkan

    Geçen çarşamba gününden beri iade etmeye çalışıyorum hala gelip alırız diyen yok.Varmı iade edebilen?Bu arada yine tekrar edeyim bende bulutlanma yok bulutlanma olacak ışık yok arka aydınlatma gitti çızzt bızzt dedi patladı gitti.

    akşam bende böyle oldu tv izlerken çızırtı geldi arka aydınlatma gitti.iade mi etsem yoksa servise mi vereyim karar veremedim.

    1 hafta oldu tam iade için bekliyorum evden gelip alacaklarmış.Servis bizim burada uydu takan biri servise göndermeyi hiç ama hiç düşünmüyorum.Başta benide müşteri hizmetleri kandırdı.Problem var tvde dedim o zaman servisi arayın iade değişim formu doldururlarsa alırız dedi.10 kere aradım başta 3 gün oldu gelmedi bir daha da aramadım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaST3rLY

    Bulutlanma olayı az çok neredeyse bütün tv lerde oluyor. Bunun şahsen problem yaratacağını sanmıyorum. Ama ışık gitme sorunu arkadaşda yaşanan donanımsal bir sıkıntı geldi ya arkadaşın bahtsızlığı yada genel anlamda kronik bir sorun bunu zamanla göreceğiz artık. Bu arada 4k yayınlara geçileceği için 1 sene içinde dikkat ettiyseniz led lerin genelinde bir fiyat düşüşü var. Evet eminim 4k yayınların çoğalması baya zaman alıcaktır. Ama benim kendi görüşüm çok fazla pahalı Led almayın, sonrasında gider iyi bir 4K led alırsınız diyorum. O yüzden eğer tv nizde büyük bir sorun yok ise arkadaşınki gibi donanımsal, kullanın derim ben öyle yapacağım hatta şuan fazlasıyla memnunum. Para kıyasına göre çok çok memnunum diyebilirim.

    Bu arada ben de memnundum parasına göre 10 numara ama 1 gün çalışabildi.Başka bir konu farketmeyebilirsiniz arka aydınlatmanın gittiğini ışığı bir fullleyin bakalım açılıp kapanıyormu yoksa kimse gelipte bu niye cansız soluk demedi bir tek ben farkettim.Ha bir de game of thrones açmıştım görüntü resmen yoktu full karanlık çekmiş adamlar.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.