Şimdi Ara

Toshiba A100-912 Kurulum Cd leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar..

    Konuyla ilgili başlıklar altına daha öncede Toshiba A100-912 kurulum cdlerin hakkında yardım istemiştim ama ilgilenen olmadığı için yeni konu açtım Kusura kalmayın. Ama gerçekten çok acil bir şekilde bu kurulum cd lerine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız duacınız olurum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



  • kurulum derken neden bahsediyorsun bilmem ama driverlar ise onlar içinde geliyo.
    hiç olmadı sitesinde var. bunlar hariç recovery cd leri var onlarda cihazla beraber geliyo sen ne istiyosun bilmem ama benim cevabım budur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontroller -- 27 Mart 2007; 1:21:34 >
  • Makine göçmüş ve format yemiş. Elde hiçbişey yok. recovery cdleride yok. Webten driverlerini indirdim çalışıyor ama sol taraftaki (klavyenin yanındaki) uzun tuşlar (Stop/Play, ileri/geri tuşları) çalışmıyor ve makineyle birlikte birlikte verilen orjinal yazılımları bilmiyorum. Makinenin orjinal yazılımları kurulmuş halini hiç görmedim. O yüzden recovery cd lerine ihtiyacım var. Webte recovery cd sini indirebiliyormuyuz?
  • recovery cd sini sadece o pc ye özel üretirler windows kurumu ondan olur bi yerden indiremezsin ,klavyenin yanındaki tuşlar için Expres Media Player Recovery Cd si var onunla kurum yapman lazım windowsu açmadan cd,dvd seyretmek için o gerekiyor.Sanıyorum onuda toshibanın sitesinden indirebilirsin.Recovery için malesef başka şansın yok diye biliyorum belki ürünü aldığınız yer toshibayla irtibata geçip yenisini istedebilir ama emin değilim.
    444 86 74 burası toshiba destek hattı türkiye sanıyorum yardım ederler sana cihazın arkasındaki seri noları verirsen yeni bir cd oluşturabilirler herhalde..
  • İlginiz için teşekkür ederim...
  • Bu expres media player ı yüklemem için bir link verebilirmisiniz? sadece o kullanılamaz durumda. Kurulumu hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Sizdekini bi yere upload ederseniz oradan da indirebilirim.
  • birde web sayfasında driver download ta quick fix engineering diyw bir driver var. O neyin driverı acaba?
    Onuda kurmam gerekiyormu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.