Şimdi Ara

Toshiba A200-1LA Klayve Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ben Toshiba A200-1LA model bilgisayarımı açtığımda hiçbir klayve tuşu çalışmamaya başladı. Vista da ekran klayesi yardımıyla password ümü gidebildim. Ekran klavyesi yardımıyla birtakım işlerimi halledebiliyorum. Ekran Klavyesi Caps Lock tuşu ile laptop klavyesinin Caps Lock tuşu üzerindeki ışık açılıp kapanabiliyor.

    Problem donanımsal bir problem mi, yoksa driver, vista vs. problemi mi? Donanımsal ise tuş takımı nı değiştirmem problemi çözecekmidir. 39 TL ye satıyorlar bu linkte

    Toshiba A200 Klavye

    Yada harici bir USB Klayve de işimi görcekmidir? 10 - 15 TL arasında. Harici USB Klayve ile Bios ekranını kontrol edebilir miyim?







  • Durup duruken mi oldu? Bilgisayarı açtığımda derken kastınız içini açmış olmanız değil sanırım ? Öyleyse mutlaka klavye girişini oturtamamışsınızdır. Durup dururken olduysa daha fazla bilgi vermeniz gerek. Olmadı küçük bir USB klavye işinizi görür ama rahatsız eder sizi heryere klavyeyi taşımak biraz sıkıcı olur.Driver sorunu olduğunu sanmıyorum. Ve vista ile ilgili olabilir dediğim gibi biraz daha detaylı bilgi vermelisiniz
  • Klavyede kısa devre vardı. 5-6 yıl altına gazete kağıdı koyarak idare ettim. Sonra iyice zıvadandan çıkınca geçen yıl yeni bir klayve aldım şimdi problem yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.