Şimdi Ara

Toshiba A300D -125 donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarı yaklaşık 10 aydır kullanıyorum bi kaç kere format attık vista kurduk. driverleri kurup bilgisayarı kullanmaya başladığımızda bilgisayar özelliklede müzik dinlerken donuyor kısa süreliğine takılıyor dıd dıd dıd dedikten sonra kendine geliyor ve devam ediyor. çok uğraştım ama bi şey yapamadım bi bilen varsa yardımcı olsun kendisine minnettar olacam.



  • format atma konusundada bikaç şey söylemek isterim..bu makinalara özellikle yeni nesil notebooklara lütfen problemlerin çözümü adına format atma yolunu sık kullanmayın zira bu sistem antivirusler ve bikaç temizleme araçlarıyla çok güzel yıllarca kullanılabilirler bende bi 125 kullanıcısıyım ve herzaman haftada bir genel bakım yaparım disk birleştirme&tam virus tarama&registry temizleme gibi yöntemlerle..

    ses konusundaki probleme gelirsek..bu bahsettiğin şey aslında çoğu a300 serisi notebook ta yaşanmış yaşanmakta olan bi problemdir..bu toshibanın anakartlarıyla alakalı bi aptallıktır kendileri ne kadar kabul etmesede özellikle formattan sonra iyice abartılı ortaya çıkması gayet normal..sorunun çözümü için toshiba kaynağından gelen tek tavsiye ve eklemeliyim gerçekten önemli bi detaydır bu Toshiba nın sürekli yayınlamakta olduğu BiOS update leri takip edip biosu flashlamaktır..Dene..Toshiba update üzerinden ;http://aps2.toshiba-tro.de/ bios için açılmış sayfaya girerek (http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_bios.jsp ) veya direk driver downloads sayfasında modeli seçip gelen update içeriğinden bios u seçerek (http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_bios.jsp ) mevcut bios u flashlamalısınız yani upgrade .. denedikten sonra tekrar aynı sorunu yaşarsanız buraya yazın ben takip edicem buna emin olabilirsin,125 kullanıcısı olarak yardım etmek isterim..

    Ek olarak söyliyceğim ses kartı sürülerinin tam olarak yüklü olduğundan emin olmalısın,aynı update sayfasına girerek bu sürücüleride güncelleyebilirsin..

    Toshiba A300D-125 ( short model no: PSAK4E ) update sayfasında modeli belirlemek için .. kolay gelsin...




  • a300d-125 için en son yayınlanan Bios update toshiba sayfasından direk link ->http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20090226170023.zip sadece tıkla bugün iyi günümdeyim bunuda vermek istedim
  • dostum bios tan sonra bi şey yapacam mı? halen devam ediyor da.

    Uğraştığın içinde çok sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.