Şimdi Ara

Toshiba'dan çektiklerim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Sizinle son 2 yıldır sahip olduğum Toshiba A200-1AH laptopumla ilgili sorunumu paylaşmak istiyorum.

    2 yıl önce hp pavilion marka laptopumun 1 yıl kullanımından sonra parasını iade almamla beraber yeni bir laptop alma arayışına girdim. Aklımda bir kaç marka vardı ama ben Toshibaya güvenerek Toshiba tercih ettim. İlk servise yolladığımda (1 yıl önce) ekran kartı ve ramlerden birinin sorunluğu olduğunu düşünüyordum. Ama gayet sorunu olmadığı söylenerek bana geri teslim edildi. 2. defa servisle muhattap olduğumda şarj aleti değişti, gayet hızlı bir şekilde yardımcı oldulardı o zaman. Ama bu yazın başında ekran kartı ve ram sorununa illallah diyerek tekrar servise bıraktım ve bitmeyen bekleyiş başladı, Almanyadan ekran kartı gelecekti. Tabii doğal olarak 30 iş gününü geçirdiler ve ben de para iadesi talebinde bulundum.

    Ama bu işlerin ne kadar eziyetli ve yavaş yürüdüğünü bilirsiniz. Toshiba Call Center sizi arayacağını söyler ama asla aramaz. Hatta size derlerki ancak değişim yapılabilir, biz daha önce para iadesi yapıldığını duymadık. Ama kocaman bir yalandır bu da. Eğer Toshiba ile sorun yaşıyorsanız kesinlikle call centerla uğraşmayın. Toshiba Merkezin numarasını bulun ve Burcu Hanım ile görüşün. O da size değişim önericektir ancak para iadesi istediğinizi belirtirseniz yardımcı olacaktır. Sonra Burcu Hanım kısa sürede bilgisayarınızın bulunduğu servisle iletişime geçer ve servis de size değişim raporu hazırlar. Değişim raporu ve bilgisayarınızı servisten teslim alarak da bilgisayarı aldığınız yere götürürsünüz. Böylece eziyetin 2. kısmı başlar, aldığınız yerin sizi oyalaması.

    Neyse arkadaşlar, haklarınızı bilin. Cumartesi iş günüdür, para iadesi 30 iş günü geçince yapılmak zorundadır.

    Size Toshiba almayın diyemiyeceğim, çünkü hangi marka olursa olsun illa ki problem çıkabiliyor ve Türkiyedeki bütün laptop servisleri birbirlerinin eline su dökemeyecek kadar kötü.

    Yeni bir laptop almayı düşünüyorum tabii ki. Aklımda Apple var. Ama tavsiyelerinize açığım. Lütfen Mac ya da Windows'u ya da herhangi bir markayı kötülemeden buraya yazarsanız çok sevinirim...







  • Bunlar bilinen şeyler zaten.her markada bu sorunlar var..Satana kadar binbir promosyon,gaz..sattıktan sonra sorun çıktımı aman değişim yada para iadesi isteme benden, buz gibi soğurum senden...
  • selam aynı dertten su anda bende muzdaribim.Call center habire size dönecekler hikayesını banada okuyor hatta ben kendimce surecı kısaltmak için değişimi kabul ettiğimi ve seçtiğim modelide belirttim.Merkez numarasını banada bıldırırsen Burcu hanımla bende müşerref olayım:)
  • Merkez Telefon Numarası: 0216 422 40 50

    Biliyorum herkes bu dertlerden muzdarip ama benim derdim biraz da sonuna kadar savaşıp mücadeleyi kazanmakla ilgili. Bütün herkes yapabilse bunu bu şirketler de adam olurlar.
  • Bu arada garip bir şekilde Vatan Bilgisayar Bostancı şubesi para iadesinin bi kısmını bugün yaptı, nakit ödediğim ve diğer kısmını da 10 gün içerisinde hesabıma yatıracakalar.

    Dün servis raporu ile bilgisayarı götürmüştüm oysa ki. Volkan bey diye biri var orda, eğer siz de Bostancı şubesinde bir iş yaptıysanız Volkan beyi bulun çok yardımcı oluyor.
  • Burcu hanımla dun gorustum ellerınde benım sectıgım model yokmus bana elınde olan modellerı verdı.Bende arastırıp doneyım dedım fakat verdıgı modeller benı pek tatmın etmedı içlerinde sadece A300 1ND ele avuca gelıyor onun fiyatıda Toshibashopta baya yuksek ve fiyat farkı benım faturamda 500-600 TL fark ettırıyor.Bu sartlarda benımde para ıadesı ısteme durumum olabılır cunku fark cok.Bu konda goruslerınızı bıldırırsenız sevınırım.
  • bence para iadesi iste.

    yanlış anlamadıysam önerdikleri makina senin verdiğin paradan 500 ytl civarı daha ucuz şu an değil mi?

    açıkçası ben apple alıcam. ne windows ne de toshibayla samimi olmak istemiyorum artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.