Şimdi Ara

Toshiba Gigabeat Mp3 Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu forumdan bir arkadaştan toshiba gigabeat f10 10gb mp3 player aldım.
    başka bu cihazdan kullanan arkadaş varmı?
    ben son derece memnunum inanılmaz güzel ses kalitesi renkli ekran jpeg ve resimleri slide show. mp3 waw wma çalabilme dokunmatik tuşlar. v.s.. birçok güzel özelliği var bu cihazı kullanan diğer arkadaşlar varsa yada bilen arkadaşlar. önerileriniz tavsiyeleriniz bildikleriniz iyi yönleri kötü yönleri her türlü bilgi paylaşımını bekliyorum.



  • toshiba cidden cok gusel urunler yapıyor. ben kendim kullanmadım ama bana da yakında gelecek olan f40 var onu deneme sansım olabilir. gule gule kullan hayırlı olsun bu arada. bir de bildigim kadarıyla radyosu yokh. radyo icin kablolu uzaktan kumandası var onu alman lazım.
  • Ben de vardı F20.. 1 ay kullanamadan iade ettim. Alet kilitlenmeye başladı. Garantisiyle 25 gün uğraştım. Yenisini gönderdiler. İstemiyorum alın mp3 çalarınızı verin paramı dedim. Geri alıp Nw-A3000 aldım. O aletin öyle ahım şahım bir ses kalitesi yoktu. Ortalama bir sese sahipti.
  • ben de dinleyince gorecem bakalım nasıl bir de kendi yanında gelen kulaklıklara bakarak bunu soylemiyosundur umarım yani ses kalitesi kotu diye. duzgun bir kulaklıkla dinlemişsindir di mi?
  • Düzgün bir kulaklık olarak Cx-300 ile dinledim. Süper bir ses kalitesi yok.. Basslarda zayıf bir çalar. Kendi eq ayarları yeterli değil... Kullanıcı Eq ayarı ise bass ve tiz olarak var. Son seste ses bozuluyor.! Ses oranı yetmeyebilir. Srs Wow özelliği dışında çok para etmez ses konusunda. Ses kalitesi kötü demedim ama bu aletten çok şey beklemeyin derim.. ( iriver dinlenildikten sonra bu yorum yapılmıştır )

    Bir de alet sorunlar çıkarabiliyor. Kilitlenme, hdd olarak kullandığınızda bir bilgisayardan aktardığınız dosyaları kendi bilgisayarınızda olmadığını görmeniz, Frimware sorunlar gibi şeyler. Pil konusu 16 saat olmasına rağmen bana yetmiyordu. 2 günde bitiyordu. Sony'nin pilini bitirmek için 2 gündür yırtınıyorum. 1 diş kaldı hala diretiyor bitmiyor.. Aleti açtım en sonunda sabahın ( bana göre sabah ) 12 sinden beridir çalıyor ve hala 1 diş. Bitirebilirsem rahatlıcam.

    Ama aletin kullanımı çok güzel Allah için. Bu aletten Sony'e geçtiğimde resmen bu ne dedim Sony'e ama buna da alıştık

    Toshiba'yı iade ettim ve çok mutluyum. Onun sorunlarıyla uğraşmaktan gına gelmişti


    Edit: Anlatım bozukluğu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 7 Eylül 2006; 22:31:12 >




  • du bakalım bana da gelsin hele bakacaz neymiş ne degilmiş.
  • Bu gigabeate iyi yorumlar var baya genel olarak,cnettede övüyorlardı baya.Bu frumdada kullanan bir arkadaş vardı,ses kalitesi iyimiş baya.Sen her söylenene kulak asma bence,bu kadar kişi iyi diyorsa iyidir asan.
  • vallahi ses kalitesinde ses yetmez filan demiş arkadaş ama.. mükemmel kulaklıklarla denedim o kadar cokki direkk 10 metre öteden bir insan duyuyor kulağında tutamıyorsun o kadar cok sesi..
    Odysseyy in yazılarını diğer bir topicte takip ettim hiç olumsuz şeyler yazmamış
    1 haftadır kullanıyorum ne bir kitlenme var nede problem çıkardı. Şimdilik son derece memnunum..
    bu alete kılıf gibi bişey nereden alabilirim. cok toz ve çizilme riski yüksek..
  • Memnunsan sorun yok. Ama Allah var aletin temiz sesi var. Ses konusunda yine bir iriver ya da cowon olamaz tabi ama şu an piyasadaki birçok firmaya göre çok iyi bir sesi olduğu gerçek. En basitinden örnek olarak Nw serilerinden üstün bir sesi var. Aslında aleti kötülememin nedeni bu kilitlenmeler, dosyaları kendi içinde silmesi vs idi. Uğraşamadım en sonunda ve verdim geri. Alet iyidir, temiz ve sağlam sesi vardır. yine de profesyonel kullanıcılar çok birşey beklemesinler. Bassı bana yetmemişti. Eq'dan bassı artırmak zorunda kalıyordum, o zaman da Eq ayarları olmuyordu. Toshiba Eq ayarlarını kullanıcıya bırakırsa eğer çok daha güzel olacak.

    Bu forumda kullanan bendim
  • Odysseyy
    saol memnunum.. bi tek sen kullandın galiba pek kimse yok .. alet bu gün posta gazetesinin teknoloji sayfasında çıktı. ii bi adım bu.
  • Arkadaşlar toshiba yetkili servislerinin hepsi arıza durumunda notebooklar ile ilgileniyoruz mp3 playere bakmıyoruz diyor.. e bu aletin yarın bir gün sorunu olursa ben nereye götüreceğim? :)
  • Ben de F40 sahibiyim.Şahsen aleti iki gündür işkence testine tabi tuttum.16GB lık arşivi peşpeşe üç defa kopyaladım.Bir sürü fantezi uyguladım ama hiç bir sorun yok.Ne kilitlenme ne yavaşlık.Hiç bir şey yok.Ayrıca yine tamamen dolu şekilde veri de taşıdım defalarca.Yine bir sorun olmadı.Şans meselesi midir nedir?
  • arkadaşlar bu toshibaların içerisine attığımız müziklerin ne kadar yer kapladıgını nasıl göreceğiz.?

    klasörü acıp hepsini tutup sağ tuş özellikler yaptığımızda ne kadar yer kapladığını göstermiyor.. başka görme şansımız varmı nasıl görebilirim?
  • wmp 11 de gosteriyor ne kadar bos yer kaldıgı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: asan88

    wmp 11 de gosteriyor ne kadar bos yer kaldıgı

    wmp11 nedir arkadaşım? bunu biraz açarsan daha yardımcı olmuş olursun
  • Windows media player 11
  • i love grim fandango ayrıca avatar cok gusel olmus leonskennedy cok begendim
    edit: wmp kullananların hepsi 11 e gecsin oncekilerden cok daha guzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan88 -- 22 Eylül 2006; 11:05:01 >
  • arkadaslar ben satmak ıstıyorum toshiba gigabeat f10 model mp3 almak ısteyen arkadaslara duyurulur isteyen bu adresten bula bılır benı i.s.a_@hotmail.com
  • arkadaşlar bana toshiba f10 un firewiresi lazım, yardımcı olan olursa şayet çok memmun kalacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.