Şimdi Ara

Toshiba l500-13t kitlenme. Şuan format dahi atamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1,5 yıldır toshiba l500 kullanıyorum baya da memnunum aslında ama son dönemde flash,ps,visual studio2010 vs. gibi yorucu programlarla baya bi kastım pc'i herşey yine güzeldi... son 1 haftadır durup dururken pc kitlenmeye başladı komutlarıma cevap vermez oldu anca güç tuşuna basılı tutarak kapayıp tekrar açabiliyodum. Bundan 1-2 gün sonra pc açılırken biosdan boot sırası kendi kendine değiştiği için garip bi hata veriyodu onu almaya başladım 2-3 kere boottan hdd'i en başa aldım yine hata vermeye devam etti sonra yine kendi kendine hiç hata vermeden açılmaya başladı makine. 1-2 gün daha geçti bu sefer makine açılışlarda kitlenmeye durup dururken mavi ekran vermeye başladı sorunlar bini aşınca vista olan sistemi win7e çevireyim hemde format atayım dedim. C ve D'yi sildim biçimlendirdim kurdum win7 i biraz çalıştı makine sonra bidaha kitlendi kitleniş o kitleniş. Artık format atmaya çalışırken bile takılıyo ve ilerlemiyo. Bence harddiskimde sorun oluştu 6 ay filan daha garantim var sorunu halledemezsem garantiye vermeyi düşünüyorum ama o da uzun sürer o kadar süre pcsiz kalmak işkence. Garantiye gerek kalmadan neler yapabilirim önerirseniz sevinirim.

    Yazım bozuklukları vs. için özür dilerim minibooktan yazıyorum bu yazıyı işkence gibi bide sinir olunca iyice çekilmez bozukluklarımız affola:/







  • Bahsettiğin sorunlar, sıcaklık değerlerinin aşırı yükselmesinden de kaynaklanıyor olabilir.

    Notebook'unu bir hava kompresörü yardımı ile tozlarından arındırman sorunlarına bir nebze ilaç olacaktır diye düşünüyorum.
  • Laptop ta ısınma sorunu hiç yok keşke öyle olsaydı çözümü daha basit olurdu :/ İlgilendiğin için teşekkürler ama. Başka fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.