Şimdi Ara

TOSHIBA L70-B12-F ISINIP KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben Nisan ayının 5 inde Bimeksten Toshıba L70-B12-F marka bilgisayar aldım. Nisan ayı sonunda bilgisayarın arızalı olduğunu fark edip garantiye gönderdim. Hata şu bilgisayarı performanslı bir şekilde kullanmaya başladığım zaman bilgisayar ısınıp kısa bir süre sonra kendini kapatıyor ve fanın olduğu bölgeden yanık kokusu geliyor. Fanın arızalı olduğunu düşünüp değişim yaptılar fakat arıza hala daha devam ediyordu. Ben arızanın düzelmediğini söyleyip tekrar gönderdim ve böyle bir arıza tespit edilemedi diye geri dönüş yaptılar ben bilgisayar geldikten sonra tekrar gönderdim ve değişim ya da para iadesi istedim. Fakat yine böyle bir arızanın olmadığını söyleyip geri geldi. 4. kez gönderdim ve bu sefer de benden işletim sistemi çökmüştür diye para istediler halbuki bilgisayarı rahat bir şekilde kullanıyordum ben kabul etmedim ve yine geri geldi 5. kez gönderdim ve yine sorun yok dediler ben ne yapacağımı bilemiyorum artık bana yardım edin...







  • ıısnığ kapanıyor dekrne ne yaparken ısınıyor. Kapanırken amvi ekran vb bir hata veriyormu? eğer sorun yok diyorlarsa yapabileceğiniz birşey yok tüketici hakem heyeti vbye gider sonuna kadar hakkımı ararım diyorsanız tabi tketici hakem heyetini gidin.
  • Yaklaşık dört tane oyun üzerinde denedim bunu bu bilgisayarda AMD Rx9 un bir ekran kartı var ekran kartım oldukça iyi yani NFS Run yükledim masaüstüne sağ tıklayıp ekran kartı özelliklerinden AMD yi seçtim ve oyunu oynamaya başladım. Yarım saat kırkbeş dakika içerinde birden kapanıyor ve fanın olduğu bölge klavye takımının orta kısmı bir de bataryanın orası ateş gibi oluyor ve yanık plastik kokusu geliyor. Mavi ekran hatası falan yok
  • Aynı bilgisayarı kullanıyoruz dostum. Benim pc de de çeşitli problemler oldu. Hiçbir yere sürmem eme rağmen hoparlorun üstündeki kısım çizik içinde kaldı, usb lerin 3 tanesi telefonları görmüyor, ekranda piksel problemleri vardı.

    Bu sorunlar ile teknik servise iade için gönderdim bimeksten. Servis ne iade ne değişim onayladı. Bende bunun üzerine hakem heyetine gittim. Hakem heyeti iade kararını verdi. Bimeks tüketici mahkemesine itiraz etti bununla ilgili kararda bugün çıktı ve benim iade islemim yasal olarak kesinleşti.

    1 ay içerisinde gerekçeli karar yazılacak ve 1 senelik mücadele sonucunda paramı alıp laptopu vereceğim.

    Ne tnb bilgisayardan nede bimeksten birşey bekleme. Değiştirmiyor ve iade almıyorlar.
    Gideceksin hakem heyetine yasal olarak hakkını alacaksın ve bir daha toshiba hiçbir ürüne bulasmayacaksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici hakem heyeti konusunda ilerlediğin adımları bana anlatma imkanın var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.