Şimdi Ara

TOSHİBA NO MATTER WHAT GARANTİ KAMPANYASI UZATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • No Matter What (Ne olursa olsun) garanti paketi cihazınızı, doğal afetler, kaza sonucu hasar, çalınma durumu, ilk 14 gün içerisinde koşulsuz iade gibi risk taşıyan durumlarıa karşı korur.

    Aktivasyon işlemi gerçekleştrilmiş olan her cihaz yukarıda belirtilen sigorta kapsamlarından herhangi birinden garanti sürelerince 1 kez yararlanabilirler.

    Ücretsiz No Matter What (Ne olursa olsun) Garanti Paketleri 20 Temmuz – 31 Mart 2014 (Son başvuru tarihi 14 Nisan 2014’tür.) Tarihler arasında aktive edilen NMW garanti hizmeti 1 yıl boyunca geçerlidir, 1 yılın sonunda NMW hizmeti son bulacaktır.


    SERVİS ETKİNLEŞTİRME

    Bu servis, yalnızca Toshiba dizüstü bilgisayarınızın alındığı tarihten sonraki 14 gün içerisinde satın alınması ve aktive edilmesi durumunda geçerlidir.

    Bu hizmet cihazın garanti süresi içerisinde kullanılabilecektir.

    NMW garanti paketinin aktive edilmesi için;

    www.toshibatr.com/nmw adresinde aktivasyon için gerekli link kullanılarak
    · Kullanıcı Bilgilerinin

    · Ürün Bilgilerinin

    · Satınalma faturasının bir kopyasının

    İletilmesi gereklidir. Başvuru durumu yine aynı adres üzerinden kontrol edilebileceği, kullanıcılara bir onay emaili gönderilmektedir.

    Bu servis yalnızca kayıt işleminin yapıldığı Toshiba ürünü için geçerlidir.


    SERVİS VE DESTEK ALMA

    Bu servis, Toshiba ürününüzün satın alındığı tarihten başlayarak alınan serviste belirtilen süre boyunca geçerlidir. Toshiba ürününüzde herhangi bir sorun ortaya çıkması durumunda, servis desteği almak için lütfen aşağıda açıklanan prosedürleri uygulayın.

    TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş ile irtibat kurmadan önce, lütfen şu adımları uygulayarak kısa bir inceleme yapın:

    • Ürününüzün elektrik şebekesine doğru bir şekilde bağlandığından/pilinin dolu olduğundan ve açıldığından emin olun.

    • Aksesuarları ve harici bağlantıları kaldırarak ürünü orijinal yapılandırmasına sıfırlayın. Yeni yüklenen yazılım programlarının sorunlara neden olabileceğini göz önünde bulundurun ve bunları kaldırın.

    • Web sitemizin destek bölümünde ürününüzü kullanma ve sorun giderme konusunda önemli ipuçları ve yazılım güncelleştirmeleri bulabilirsiniz.

    Teknik destek almak ya da servis kaydı oluşturmak için yine web sitemizin destek bölümünden kesintisiz olarak faydalanabilirsiniz.

    www.toshibatr.com/destek


    1. İLK 14 GÜN İÇERİSİNDE İADE

    Eğer Toshiba dizüstü bilgisayarınızı 14 gün içinde iade olanağıyla geri vermek isterseniz, lütfen 0212 340 60 80 numaralı çağrı merkezimizi arayın. İade nedeniyle ilgili bir beyanname doldurmanız, tarafınızdan talep edilecek belgeleri ( satın alma faturası vb.) sağlamanız durumunda cihazınızı geri iade edebilmeniz için gerekli bilgilendirme çağrı merkezimiz tarafından sağlanacaktır. Eksik parça, aksesuar ve hasarlı cihaz durumunda, ilgili cihazın 14 gün içinde iade politikası altında iade edilemeyeceğini ve talebinizin reddedileceğini lütfen unutmayın.


    2. KAZA SONUCU HASAR KORUMASI

    Kaza sonucu hasar koruması, bu hüküm ve koşullarda listelenen istisnalar dışında, Toshiba ürününün çalışması üzerinde olumsuz etkisi olan ve beklenmedik bir dış etkenden kaynaklanan her türlü bozulma veya hasarı kapsar.

    Kaza sonucu hasar oluşması durumunda, lütfen talebin kapsamını sınırlamak ve Toshiba ürününü korumak için derhal gerekli tüm önlemleri alın ve herhangi bir onarım yapmayın.

    Lütfen kazadan sonraki 72 saat içinde 0212 340 60 80 numaralı çağrı merkezimizi arayarak öncelikle kayıt oluşturun.

    Aşağıda belirtilen belgeleri ile birlikte cihazınızın Merkez servisimize ulaştırılması konusunda çağrı merkezimiz tarafından gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

    · Ürünün model numarasını ve satın alınma tarihini gösteren satınalma faturasının aslı veya fotokopisi.

    · Toshiba ürününe ilişkin referans bilgilerinin (ürün adı, model numarası ve seri numarası) ve irtibat bilgilerinizin yanı sıra olayın gerçekleştiği tarihi, saati ve koşulları tam olarak belirten tasdikli bir bildirir.

    Bildirim sizin tarafınızdan yapılmalıdır ve istenen bilgileri içermeyen talepler reddedilebilir.

    TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.ş, onarım talebi gerekçesinin değerlendirilmesi için gerekli gördüğü destekleyici belgeleri talep etme hakkını saklı tutar.


    3. ÇALINMAYA KARŞI KORUMA

    Çalınmaya Karşı Koruma, bu hüküm ve koşullarda listelenen istisnalar dışında, belgelenmiş haneye tecavüz durumlarını veya açık şiddet göstergelerini taşıyan tüm hırsızlık olaylarını kapsar.

    Ürünün çalınması durumunda, 48 saat içinde ilgili emniyet yetkililerine şikâyet dilekçesi vermeniz gerekir. Bu şikayet ihbarı, Toshiba ürününe ilişkin referans bilgilerinin (seri numarası) yanı sıra ürünün çalındığı koşulları da belirtmelidir. Şikayet ayrıca, Toshiba ürününün kaybedilmesi durumunu bir “çalınma” vakası olarak nitelendirmelidir.

    Lütfen kazadan sonraki 72 saat içinde 0212 340 60 80 numaralı çağrı merkezimizi arayarak öncelikle kayıt oluşturun.

    Aşağıda belirtilen belgelerin tarafımıza ulaştırılması ile ilgili olarak çağrı merkezimiz tarafından gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

    · Ürünün model numarasını ve satın alınma tarihini gösteren satın alma faturasının aslı veya fotokopisi.

    · Şikayet ihbarının aslı veya fotokopisi.

    · Toshiba ürününe ilişkin referans bilgilerinin (ürün adı, model numarası ve seri numarası) ve irtibat bilgilerinizin yanı sıra olayın gerçekleştiği tarihi, saati ve koşulları tam olarak belirten ve Toshiba tarafından sağlanan forma uygun olan tasdikli bir bildirir.

    · Haneye tecavüz yoluyla çalınma durumunda, mülke ilişkin sigorta şirketine yapılan olay bildirimi ve Toshiba ürününün çalındığı mülkün onarımı için fatura.

    · Saldırı veya şiddet yoluyla çalınma durumunda, tıbbi rapor veya şahit ifadesi.

    Bildirim sizin tarafınızdan yapılmalıdır ve istenen bilgileri içermeyen talepler reddedilebilir.

    TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, talebin geçerliliğinin değerlendirilmesi için gerekli gördüğü destekleyici belgeleri talep etme hakkını saklı tutar.


    MÜŞTERİ SORUMLULUKLARI

    Lütfen bir garanti talebiyle bağlantılı olarak Toshiba ürününüzü Toshiba Yetkili Servis Sağlayıcınıza iade etmeden önce Toshiba ürününüzdeki tüm verilerin eksiksiz olarak yedeklenmiş olduğundan emin olun. Size ait, gizli veya kişisel verilerinizi ve bilgilerinizi bilgisayarınızdan kaldırın.

    TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, herhangi bir programda, verilerde veya çıkarılabilir depolama ortamlarında meydana gelen hasar veya kayıplardan ya da herhangi bir programın veya verilerin geri ya da yeniden yüklenmesinden sorumlu değildir. TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, kâr kayıplarından veya sonuç olarak ortaya çıkan kayıplardan, veri kayıplarından, yazılım kayıplarından ya da yazılımın yeniden yapılandırma maliyetlerinden hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


    PARÇA VE MALZEMELER

    TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, kendi tercihine bağlı olarak, standart garanti kapsamındaki tüm dizüstü bilgisayarları veya onların parçalarını (piller hariç), tüm servis süresi boyunca ücretsiz olarak yeni ya da yenilenmiş parçalarla onaracak veya değiştirecektir.

    Piller için garanti süresi parçanın doğası nedeniyle 1 yıl ile sınırlıdır.

    Bu servis kapsamında onarılan veya değiştirilen herhangi bir ürün veya parça, ürün veya parça için geçerli olan garanti süresinin geri kalanı boyunca veya üç ay süresince (hangisi daha uzunsa) garanti kapsamında olacaktır.

    Garanti kapsamında değiştirilen tüm ürün ve parçalar TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş.

    Klavye değişimi gerekirse yalnızca İngilizce klavyeler veya mevcutsa, servisin sağlandığı ülkenin yerel dilindeki klavyeler sağlanacaktır


    SERVİS SINIRLAMALARI VE İSTİSNALAR

    Taleplerin tekrarlanması halinde TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, tüm destekleyici belgeleri talep etme ve belirsiz ya da eksik belgelerin olması durumunda tüm talepleri reddetme hakkını saklı tutar.

    Bu servis hiçbir yazılım için geçerli değildir. Toshiba ürününün bu servis kapsamında olmayan bir nedenden ötürü onarılması gerekirse TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş; parçaları, işçiliği ve masrafları size fatura etme hakkını saklı tutar.

    Servis işletim sisteminin, diğer yazılım programlarının ve diğer konfigürasyonların kurulumu, tüm yerinde müdahaleler, diğer ekipmanla bağlantı ve uyumluluğu içeren tüm çözümler, bilgisayar ağındaki tüm problem çözümleri ve sabit sürücüde bulunan bilgilerin, verilerin, yazılım programlarının ve yazılım paketlerinin kurtarılmasını kapsamaz. Ürün ya da parçadaki arızanın, Toshiba Yetkili Satıcısı veya Yetkili Servis Sağlayıcısı dışında başka bir yerde yapılan servis, bakım ya da onarımdan kaynaklanması veya ürün ya da parça etiketlerinin/seri numaralarının değiştirilmiş ya da okunamaz hale getirilmiş olması durumunda bu servis ve standart garanti geçerli olmaz.

    Aksesuarlar bu servis kapsamında değildir. Herhangi bir arıza durumunda lütfen yerel Toshiba satıcınızla temas kurun.

    Kaza Sonucu Hasar Koruması aşağıdakileri kapsamaz:

    · Kasten hasar verme veya yetkisiz onarım gibi, Toshiba ürününün beklenmedik biçimde kaza sonucu hasar görmesi tanımına karşılık gelmeyen tüm olaylar.

    · Aileniz veya çalışanlarınızın yanı sıra, size ait veya sizin sorumluluğunuz dahilindeki kasti hatalar.

    · Haneye tecavüz ve şiddet içermeyen çalma veya çalma teşebbüsü sonucunda oluşan hasarlar.

    · Açık ihmaliniz veya uygunsuz kullanımınız sonucu oluşan hasarlar

    · Toshiba ürününün size teslimatından önce veya teslimatı sırasında oluşan hasarlar. Kusurlardan ve kötü işçilikten kaynaklanan hasarlar.

    · Toshiba ürününün bakımı, incelenmesi, değiştirilmesi, iyileştirilmesi veya geliştirilmesi için harcamalar.

    · Toshiba ürününün kullanımından kaynaklanan eskime ve aşınma veya kalıcı etkiler; tıkanma, oksitlenme, aşınma veya pasla kaplanma.

    · Besleyici piller, anten, besleyici kablolar veya cihazlar arasındaki bağlantı kablolarıyla ve daha genel olarak Toshiba ürününün açılmasını gerektirmeyen herhangi bir aksesuarla veya değiştirilebilir öğeyle sınırlı hasarlar.

    · Sizin tarafınızdan yapılan teknik değişiklikler ve onarımlar.

    · Toshiba ürününün kurulumu veya montajı sırasında veya montaj bir onarım kuruluşuna verildiğinde oluşan hasarlar.

    · Toshiba’nın kullanım belgeleri ve talimatlarının takip edilmemesi veya uygulanmaması.

    · Sonuç olarak meydana gelse de gelmese de, Toshiba ürününde oluşan işletim kayıpları veya fiziksel olmayan tüm hasarlar.

    · Depremler, tsunamiler, yanardağ patlamaları, seller ve nehirler dahil su kütlelerinin taşması.

    · İç savaş, dış savaş, doğrudan veya dolaylı patlama etkilerinden kaynaklanan hasarlar, atom çekirdekleri veya radyoaktivite dönüşümlerinden ısı veya ışımaların serbest kalması ve parçacıkların yapay olarak hızlandırılmasından kaynaklanan radyasyon etkileri.

    · Hükümete veya bir kamu yetkilisine ait düzenleme yoluyla ele geçirme, el koyma, kamulaştırma, ambargo, haciz veya yıkım sonucunda oluşan hasarlar.

    · Toshiba ürününün taşınma sırasında uygun biçimde paketlenmemesinden kaynaklanan hasarlar.

    · Sigorta kapsamındaki hasarlar.

    Çalınmaya Karşı Koruma aşağıdakileri kapsamaz:

    · Açıklanamayan kayıplar, eksik parçalar veya yok olmalar.

    · Motorlu taşıtlarda gerçekleştirilen çalınma olayları.

    · Üçüncü taraflar haricindeki bir kişi veya Toshiba ürününün çalındığı mülkün korunması ve izlenmesinden sorumlu kişi tarafından gerçekleştirilen çalma veya çalmaya teşebbüs durumu.

    · Çizikler, döküntüler, lekeler veya aşınmalar ve daha genel olarak, Toshiba ürününün çalışmasını etkilemeyen harici parçalarda oluşan hasarlar.

    · Açık alanda, denizyolu veya karayolu taşımacılığında el çantasında taşınmayan ve sizin veya sorumlu bulunan başka bir kişinin doğrudan ve yakın gözetimi altında bulunmayan Toshiba ürünleri.




     TOSHİBA NO MATTER WHAT GARANTİ KAMPANYASI UZATILDI







  • bu forumda da görüleceği üzere pek çok şikayet var bu garanti ile ilgili...örneğin adamın evine hırsız girmiş polis raporu parmak izleri herşey yapılmış ancak bu no matter what garantisi dışında bırakılmış adamın durumu...
  • amerika degil burası gerçek sigortalar amerikada geçerlidir yani ben cafe de oturuyorum birden kap kaç oldu

    yani bu garantinin ne anlamı kaldı ozaman ben çalınıcak diye paranoya yapıcam aman dışarı çıkarmayım çalınır aman ofise götürmeyeyim arabada unuturum camı kırar alırlar

    zaten isteseniz de istemeseniz de kdv gibi ürün fiyatına yansıtıyorlar sigortayıda beleş sanmayın



    amerikada ürün fiyatı vergisinden ayrı kasada ödersin insurance istersen extra kendin yaparsın istersen git havuza at elinle kimse ne oldu demez isterse gökdelenden aşşa düşür kimse kasıt aramaz





    bide metre ile ölçerler burda nasıl nerden düştü elinlemi ayagınlamı amuda kalkarakmı attın neden arabanda neden ofisinde bide sorgularlar iç

    amerikada ne diyor reklaMLARDA NO OBLİGATİON

    ZORUNLULUK YOK İSPATLAMAK SORGU SUAL YOK


    öylede gösteriyorlar şöyle diyor no obligation no reason

    havuzamı düştü dert etmeyin gekko ile yenisi gelir evinden alır fedex gelip alınsın 1 hafta içinde yensi veya ücret tamamı havale edilsin

    SEN BİN KEZ ARIYCAN 1 KEZ DERDİNİ ANLATMAK İÇİN ADAM 1 TELEFONLA FEDEX GELİP EVİNDEN OFİSİNDEN ALIYOR ÜCRETSİZ MAKSİMUM 7 GÜN İÇİNDE AYNI ADRESE SIFIR KUTULU YENİSİ

    YAPIN AYNISINI GÖRELİM


    türkiyedeki şeyler kandırmacadan başka bişey degil gözünüzü açın


    senede kaç makina sigortalnıyor yüzbinlerce kaçı SİGORTAYA rapor ediliyor 1000 makinayı yapsanız ne olur yapmasanz

    türkiye soyguncuların vurguncuların 1 e 1000 katıp köşeyi dönerek yürüyenlerin yurdu raptiye rap rap :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 12 Mayıs 2014; 20:36:42 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.