Şimdi Ara

Toshiba Password unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar Toshiba Satellite C55-A5105 laptopum var. Toshibanin kendi yazilimi vardi onu kurcalarken dün sifre koymusum simdi hatirlamiyorum. Laptopu acarken toshiba logosundan sonra Enter Password diyor 3 kez yanlis girince de laptop kapaniyor. Bunu çözmenin bi yolu var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar

    Bilgisayar Kliniği Bilişim Hizmetleri Teknik Destek Biriminden Tayfun ismim.. Size bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım

    Bilgisayarınıza yanlışlıkla BIOS şifresi koymuşsunuz sanırım.Bu sorunun düzeltilmesi için bilgisayarınızda bulunan bıos programının silinip tekrar orjinal bıos rom unun yazılması gerekir.Bu işlem anakartın üzerinde bulunan bıos entegresinin çıkartılıp bıos programlayıcı cihaz yardımıyla yeni bıos yazılıp tekrar anakarta takılması şeklinde yapılmaktadır.Servis bünyemizde başarılı bir şekilde bıos yazım işlemi gerçekleşmektedir.detaylı bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bizimle görüşebilirsiniz.aramalarınızda forum donanım haber üzerinden iletişime geçtiğinizi belirtirseniz son kullanıcı yerine bayi kategorisinde fiyatlandırılacaksınız.

    Bilgisayar Kliniği Bilişim Hizmetleri
    Teknik Destek Birimi
    Tayfun
    212 531 90 90
  • Bilgisayarklinigi B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ama ben yurtdışındayım ve sorunu kendim halletmek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barishomer kullanıcısına yanıt
    Anladım ama sizin yapabileceğiniz bir işlem değildir bu ancak dediğim gibi bıos yazılması gerekir ve bu işlem için özel cihaz ve yazılım gereklidir.ayrıca riskli bir işlemdir size tavsiyem bulunduğunuz bölgede güvenilir bir teknik servis varsa onlardan destek almanız dah sağlıklı olacaktır.

    Bilgisayar Kliniği Bilişim Hizmetleri
    Teknik Destek Birimi
    Tayfun
    212 531 90 90
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.