Şimdi Ara

Toshiba Satellite CD siz format? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
113.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bugün format attıktan sonra notebook u açtığımda bootmgr eksik hatası verdi... Acaba bir bootable usb ile pc yi başlatırsam orjinal işletim sistemi kaybeder miyim ? Şu an bir türlü f8 deki menüye giremiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sumituran
    dostum benim leptopda toshıba L755 ama hiç acılmıyor cöözemedim sorunu acılışta F8 ile menüyü acıp bilgisayarımı onarı seciyorum windos dosyaları yükleniyor diyor sonra ekran kararıp kalıyo

    ben dvd yedeğini almıştım ondan nasıl yükleyebilirim :(
  • BEnimde dvd yedekleri bozuldu su anda recovery dosyaları laptop'ta yüklü değil. Format işlemini cd siz gerçekleştirmenin yolu varmı acabA?
  • konuyu hortlatıyor olsamda.Bir soruya cevap vermek istiyorum.Bende pcmi yeni aldığımda kurtarma bölümü yanında ki tane daha bölüntü vardı biri 300 biride600mb bölünmüş.Kurtarma bölüntüsüde 20GB dı fakat içi full boştu.Yani arkadaş etkin yaptığımda hata verdi demesinin sebebi o.Kurtarma bölüntüsüne bir kutarma kaydı atmak gerekiyor.Buda pcyi ilk gün alınca olur sanırım.
  • yeni Toshiba aldım ve pc den nefret ettim resmen 1998 den beri pc kulaniyorum hertürlü format atmisligim var ama bu Toshiba nın laptopi pc lerine bir turlu isinamadim birkere adamlar bir taktik gelistirmisler e maglum simdi 10 yasinda cocuklar bile format atiyor servisler para kazanamiyorlar toshiba da bunu engellemek icin D recorvery denen birsey koymus onun DVD si hep sizde olmasi lazim DVD yi kaybederseniz servise gitmeniz ve yenisini almaniz ve formati servise attirmaniz lazim Toshiba markası tamamen bana gore soyguncu bir marka pc endusturusnde insanlari soymak icin cok ugrasiyor Toshiba ben bir pc aldiysam istedigim gibi format atarim boot ekranindan pc ye istedigim isletim sistemini kurarim ama malesef Toshiba ya farkli bir isletim sistemi kurulmuyor recovery denen DVD le sistemi geri almaniz fabrika ayarlarini donmeniz gerekiyor ve pc de kesinlikle D yi silemiyorsunuz bundan sonra evime Toshiba ismi tasiyan hic bir ürünü Asla sokmam asla Toshiba isminden ve markasindan nefret ediyorum birdaha Toshiba olan hic bir urune para vermeyecegim




  • Recovery denen illet ten biktim ben C ve D yi silip Windows 8 kurmak istiyorum ama toshiba nın Recovery sistemi yüzünden kuramiyorum birdaha asla evime toshiba adi tasiyan bir ürün almicam asla almicam nefret ediyorum toshibada dan sura bak ya ben c ve d yi silip Windows 8 kurmak istiyorum kuramiyorum boot ekrani olmuyor pc de kesinlikle olmuyor
  • Arkadaşlar konuyu yukarı çekiyorum ayni problemi bende çekiyorum defalarca kez menülerde gezdim konu sahibi arkadasin yaşadığı ayni problemi yaşıyorum onarim sayfasinda Asus recovery modu gozukmedigi icin format atamıyorum cd de yok hdd de gömülü olduğu icin orjinaligi kaybetmeden nasil format atablrm arkadaslar 3 gündür bu olay ile uğraşıyorum artik cozum vakti olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 9 Kasım 2013; 13:30:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a. arkadaşlar.Konuyu hortlatıyorum :) Ama herkes bilir ki bu tür sorunlar için insanlar internette arama yapar.Konu eski olsa da arama sonuçlarında çıkıyor işte.Başka birinin işine yarar diyerek sorunu nasıl çözdüğümü anlatmak istiyorum.Bir kurumun Bilgi İşlem biriminde çalışıyorum.Bir personel Toshiba Satellite L750 1P8 model laptop 'ını getirdi.Baktım recovery kısmı silinmemiş.Bildiğim seçenekleri denemeye başladım (F8,F10 filan).Sonra nette arama yapınca burayı buldum.Arkadaşın biri ingilizce anlatımlardan bahsedince bir de ben bakayım dedim,az buçuk ingilizcem vardır.Anlatılanı yaptım ve recovery başladı.
    Mesele şu :
    Eğer imkanınız varsa lütfen yedeklerinizi alın.BIOS 'u varsayılan yapın.Harici olarak takılı olan mouse,taşınabilir HDD ne varsa çıkarın.
    Laptop kapalıyken üstteki sıfır ( 0 ) tuşuna basılı tutup laptopu açıyoruz.Toshiba logosunun olduğu ekran gelir gelmez F8 'e basıyoruz.Dosyalar yükleniyor diyor ve açılan ekranda Üretici Kurtarma Yazılımı kullan (Recovery of Factory Default Software) seçeneğini seçip ileri diyoruz.Sonra İlk Günkü Duruma Getir gibi bir seçenek var,en üstteki ilk seçenek yani.Onu seçiyoruz.Bu arada herşey silinecek diye birşey sorarsa devam diyoruz.Bundan sonra recovery (kurtarma) başlıyor.Herşeyi kendi yapıyor.Umarım birilerinin işine yarar.Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xmer -- 8 Aralık 2013; 18:07:12 >




  • benım de bı sorunum var yeni üyeyim. toshiba laptobuma format atmak icin zorla recovery yi sildim harddiskimin ici bos su an ama format atamıyorum . işletim sistemm win 8 di. cd ile kuramadım sımdı recovery de yok ne yapcam bilmiyorum. bi yardım.
  • Merhaba Arkadaslar,


    Toshiba Satalite L755 marka laptopum var, gecen gün format atarken HDD de recovery ıcın ayrılan alanı yanlıslıkla sildim. Suanda F8 ile pc onarma bolumunden HDD Recovery ile onarma ıslemını yapamıyorum. Ancak D: bolumunde 13.7 GB lık HDD Recovery dosyası duruyor, bu dosya ıcın tekrar bir disk alanı olusturup recovery ıle baslatabılır mıyım. bunu nasıl yapabilrim. veya yapabilecegim bir yontem var mı. acil yardım bekliyorum. Recovery Yapmam gerekiyor. Dosya D de duruyor silinmedi sadece disk alanı silindi.
  • sumituran kullanıcısına yanıt
    0 a basılı tutup açma tuşuna bir kere basın sonra evet deyin ve menü gelecek oradan sorunu çöz diyin sonra sıfırla diyin ve bukadar
    Yazılım Mühendistiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.