Şimdi Ara

TOSHİBA SERVİS LAPTOPUMU KIRDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-2 ay önce laptopumun klavyesi bozuldu. Hem iş hem okul sebebiyle götüremedim. Dedim kendim takarım, yedek parça aldım. Netten video bulamayınca dedim kurcalamadan servise götüreyim. Ankara Kızılay'da Toshiba Servisine götürdüm. Verdim bilgisayarı. 1 gün sonra gittim PC'min kasası kırılmış halde. Servisin dediği şu: l-50 serisinde klavye kasaya monteliymiş biz fark etmemişiz. Toshiba Türkiye'den çekildi. Yedek parçamız yok işte. Boyle taktık çok uğraştım diyor birde. Kapkaranlık bır servıs. Bır şey de fark etmedım. Kısa ızın aldıgımdan mecbur çıktım eve geldım. Akşam ne göreyim, kasa çizik içinde. Klavye yazabilecek durumda değil. Nasıl bir yol izlemem lazım? 24 Aralığa kadar garantisi var. Ona rağmen 50 TL para aldılar? Nasıl şikayetçi olurum? Yardımcı olursanız çok sevirim.



  • Servisten teslim alırken sorunsuz teslim aldığınıza dair imza attıysanız yapabileceğiniz pek bir şey yok hocam malesef.
  • wakari_mayo kullanıcısına yanıt
    Öyle bi haltı yedim ben ya :(
  • Şaşırmadım. Toshiba'nın İstanbul da bulunan bir servisi de benim bir yakınımın eski bilgisayarına virüs bulaştırmıştı. Bilgisayarı ram takviyesi ve klavye değişimi için vermiştik gerçi müdahale etmeden önce bize telefon açıp fiyat vereceklerdi. Verdikleri fiyata yeni ürün alınırdı. İşlem yapmayın diyerek geri aldık. Bir kaç gün sonra yaşadığımız şehre dönünce içinde olan bir dosyayı kendi bilgisayarıma almak için bir usb taktım ve oda ne usb virüs bulaştı. Servise vermeden önce aynı bilgisayardan başka dosyaları başka usb atmıştım o usb temiz çıktı. O sayede anladım onların virüs bulaştırdığını.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Yani böyle bi durum var haberiniz olsun dıye bı dönüş bile yapmadılar bana yani insan bi der 3 bin liraya almıştım zamanında 2 askeri ücret fiyatı yazık günah satmayı düşünüyodum şimdi kimsede almaz böyle cidden yazık ettiler cihazıma saflığıma geldi almasaydım keşke servistende insanın nutku tutulur ya görünce kaldım öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.