Şimdi Ara

Toshiba Sevgililer Günü Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toshiba Sevgililer Günü Kampanyası

    Toshiba ile hayatınıza yeni keyifler katın, sevdiğinizle birlikte Acapulco Resort Hotel'de 2 gece 3 gün unutulmaz bir tatil yaşayın!

    KAMPANYA KOŞULLARI

    Kampanyadan, Toshiba Türkiye Distribütörü TNB garanti kartlı Toshiba ürünleri için tek faturada KDV dahil 1.999 TL ve üzeri tutarda, faturanın adına düzenlenmiş olduğu son kullanıcılar faydalanabilir, kazanılan hak bir başkasına devredilemez.
    Kampanya 5-17 Şubat 2014 tarihinde düzenlenmiş olan faturalar için geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanmak için son başvuru tarihi 22.02.2014 saat 18:00’ dir.
    Kullanıcılarımızın toshibatr.com/kibris web sitesinden kayıt yaptırılması ve bu sitede istenen bilgilerin sisteme girilmesi gerekmektedir.
    Kimlik ve kullanıcıların e-posta adreslerine gönderilen, üzerinde promosyon kodunun yer aldığı promosyon kuponu ibrazı gereklidir.
    Talep onaylandığı takdirde e-mail aracılığı ile onay kodunun olduğu bir promosyon kodu tarafınıza iletilecektir.
    Konaklamaların en geç 31 Mart 2014 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.
    Kampanyaya katılmaya hak kazanan kullanıcılar, +90 392 650 45 00 numaralı telefona kesin konaklama tarihlerin belirtmesi ve rezervasyon yaptırması gerekmektedir.
    Promosyon tatil paketi programına, 2 kişilik odada 2kişi 2 gece, yarım pansiyon konaklama dahildir.
    TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, kullanıcıların seyahat harcamaları ve konaklama sırasında yapacakları ekstra harcamalardan sorumlu değildir.
    Bir ürüne ait seri numarası, birden fazla başvuru için kullanılamaz.
    Hotel’egiriş saati: 14:00 ’den itibaren olup, hotel’den çıkış saati: 12:00’ dir.
    MücbirSebepler: Hotel idaresi tarafından temin edilecekhotel odaları ve diğer mahallerin mücbir sebeple, Hükümet ve resmi makamlarınmuameleleriyle, kargaşalık, savaş, mülki hakların kullanılması hali, halkhareketi, ayaklanma, grev, salgın hastalık, karantina, deprem gibi felakethalinde kampanya konaklama tarihi başka bir döneme kaydırılabilir. Hotelİdaresi haricinde kalan durumlarda, rezervasyonu yapılan bu yerlerin tahsisi imkânsızolabilir. Bu gibi durumlarda Hotel İdaresi, rezervasyonu yapılmış olan buyerler için sorumluluk üstlenmeyecektir.

    Önemli Not: NMW kapsamındailk 14 gün iade opsiyonunu kullanan tüketiciler kampanyadan yararlanamazlar.
     Toshiba Sevgililer Günü Kampanyası







  • önce fiyatlarınızı düzgün seviyelere çekin... sonra zaten böyle kampanyalar yapmanıza gerek kalmaz. toshiba markası teknoloji marketlerinde hiç bakmadığım markalardan biridir fiyatları çok uçuk olduğundan. mesela casper markasına da bakmam, nedeni malum. yani şu anda aslında sonuç itibarıyla casper ile aynı muameleye tabi tutuluyorsunuz tarafımdan.

    forumlarda bu tür çabalara girildiğine göre ciddi şekilde satış sıkıntısı olduğu bir gerçek. hala piyasada 2 sene öncesinin ürünleri dolaşıyor, bu da satışların ne seviyede olduğunu gösteriyor. bu kafayla gidilirse daha çok stok eritme planları yapılır.

    kolay gelsin size...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.