Şimdi Ara

Toshiba Teknik Servisinin Hatasını Müşteriye Yıkıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Garantisi bitmiş Toshiba dizüstü bilgisayarımın usb slotları çalışmadığı için servise yolladım ve özellikle birdaha arıza istemediğim için genel donanım testide yapınız dedim. servis 2 hafta içinde 220 tl fiyatla dönüş yaptı. Öğrenci olmama rağmen yediğimden içtiğimden kısıp yetkili servisin sağlamlığına aldanıp kabul ettim ve cihazı gönderdiler. Ne kadar gülünç ve komiktir ki anakartı tamir edicez diyerekten fanı bozmuşlar. herneyse aradık görüştük geri gönderdik yaptılar gönderdiler. buraya kadar sorun yok. cihaz geldi mavi ekran veriyor. aradık yine görüktük gönderin dediler gönderik. 142,73 tl fiyat çıkardılar neymiş efendim HDD arızalıymış yaklaşık 2 ay cihaz onlarda duruyor genel donanım testinde hatta ve hatta 2. gidişte yaklaşık 2 hafta fan testi yapılırken HDD arızalı çıkmıyor cihaz bana gelince bende bozulmuş oluyor. Efendim bu HDD anakart tamirinde veya Fan tamirinde sökülmedimi diye soruyoruz sökülüyormuş ama yumuşak zemine koyuyorlarmış bak bak bak. sanki teknik servislerin durumunu bilmiyoruz. Teknik servis benim cihazıma arıza veriyor ve CEZA almamak için müşteriye yıkıyor. Telefonda görüştüğüm temsilci bile bunun farkında ama sesini çıkaramıyor. 2 kere şikayet kaydı oluşturdum benimle dalga geçer gibi 7,73 tl indirim yaptılar. BİR DAHA TOSHİBA mı ASLA. Rezalet ve hatta bi o kadar pişkinler. Hakkımı sonuna kadar aramayı düşünüyorum... Mahkemeye mi verim tüketici hakem heyetine mi gidim ne yapim deneyimli arkadaşlardan ricam bi el atın yol gösterin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkmyldr -- 5 Nisan 2013; 14:29:51 >







  • servisi öldür , laptopu parçala.

    edit : tüketici haklarına başvur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 5 Nisan 2013; 14:26:57 >
  • güncel.
  • Yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece toshibamı?
  • senin ulken adam olsa boyle serseri firmalata milyonlarca euro cezayi kitler sonra goruruz milyar dolarlar kazaniyorlatken 1-2 liranin hesabini yapmak ne demekmis. amerikada yiyorlarsa yapsinlar bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirket olarak toshibanin bir sucu yok, turkiyenin cogu servisinde ayni durum var.
  • Dell'in Türkiye servisi iyi ben memnun kaldım tavsiye ederim
  • Toshiba'nın da suçu var kardeşim,denetleme yapacak nasıl mı _?
    Halihazırda e-maile yollayacağı bir anketle, servisin durumunu ,müşteri memnuniyet vsvs olaylarını
    araştırabilir burdan performans grafiği, ortalama tamir süresi, yoğunluk vsvs gerekli bilgilere 'daha net' ulaşabilir
    Paypal bunu yapıyor çok da güzel yapıyor , ancak nerdeeee onu düşünecek akıl .Birde Toshiba satarken sağlamlık ve servisiyle ballandıra ballandıra anlatırlar işte servis

    Şikayet var a bunu aynen yaz belki geridönüş alırsın
  • Türkiyede her şey şans işi..

    Denetleme yok bişey yok.. şansin varsa işin yürür yoksa sürünürsün...

    ama hakkini ara.. sakin aramamazlik yapma
  • Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim ama bilgisayarı geri istedim telefonda hiçbir yere varamadık konuştuğum bayan bozuk plak gibi ne dersem diyim aynı şeyleri tekrarladı olan hep benim kısılan sesime oldu. Şikayetvar a yazdım, ben ve benden önceki kimseye geridönüş yapılmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav türkiyede ne alırsan böyle kardeş ya aldıgın eşya bozulmayacak(ki çok zor) ya da yurt dısından getirtip bozulunca servise verdiginde o malı türkiyeden alırkenki farki vereceksin rahat edeceksin.başın ağrımaz hiç degilse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.