Şimdi Ara

toshiba thrive 10.1 kulllanicilari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Toshiba thrive 10.1 tablet kullanicilari deneyimlerini burada paylasabilirse faydali olur



  • Tableti alali yaklasik 15 gun oldu ilk izlenimlerim gayet olumlu. Urunun USB bellek desteklemesi cok iyi bir ozellik.HDMI cikisi olmasi sayesinde urunu media player olarak kullanabiliyorsunuz.ekrani fena degil tabi I pad yada Samsung ile karsilastiramazsiniz ancak kullanim icin oldukca yeterli.klavye algilamsi ve yazi hizi guzel web browser gayet basarili sarji yak
    ask 6-7 saat civari gidiyor zaten elimden dusurmeden kullandigim Icin ban a bu kadar gidiyor.sarj suresi cok kisa yaklasik 1,5 saatte full sarj oluyor bu guzel iyi bir ozellik.full HD film oynatabiliyor.GPS henuz deneme firsatim olmadi ancak basarili ve hizli sekilde her buluyor henuz wireless olmayan bir yerde deneme firsatim olmadi.
  • Toshiba Thrive 10.1 Satın Alacak Arkadaşlara Mesajımdır;

    Değerli Arkadaşlar:
    Bir Samsung P1000 Tab, Blackberry ve IPAD1 kullacısı olarak masum bir şekilde P1000 deki 2-3 dosyayı muhteşem (!) IPAD'a atmak için gece 2'ye kadar uğraşıp becerememem nedeniyle ve o gece IPAD'ı balkondan atmayı düşünmem nedeniyle yeni bir Tablet arayışına girmiştim. ( 1987'den beri fiili b.sayar kullanırım ve bir dosya atmak için bu kadar aciz duruma düştüğümü hiç hatırlamıyorum. teşekkurler (!)I tunes ve IPAD)
    Her neyse IPAD'ı bir cami bahçesine bırakıp sadakamı verdikten sonra yeni tabletimin az çok aşina olmam nedeniyle samsung p7500 olmasına karar vermiştim. Ta ki Toshiba Thrive'ı mağazada görene kadar. İşlemci mişlemci ıvır zıvır zaten üç aşağı beş yukarı aynı. Beni cihaza bağlayan ve 5 dakika sonra hemen paket yaptırtan, SD Girişi, USB girişi ve en önemlisi adamların TV'min arkasandaki bildiğiniz HDMI girişinin aynısını -MikroHDMI girişi değil- cihaza aynen koymuş olmalarıydı. Bu ne demekti benim için? Bir misafirliğe gittiğimde cihazı bağlamak için ''fazla hdmi kablonuz var mı'' endişesi yaşamadan standart tv hdmi kablosuyla bağlamak, çekilen fotoları, fotograf makinasının SD kartını tak diye cihaza takıp aktarım yapmak gibi sizi bilmem ama benim için en pratik kullanım şekliydi. Neyse çok iyi ifade edemesem de uzun lafın kısası; bir daha dönmemek üzere güle güle Ipad, en sonunda ihtiyacın ne olduğunu anlayıp da cihaza koyan toshiba'ya sonsuz teşekkür. Bu cihaz alınır arkadaşlar.




  • an itibariyle bende toshiba thrive aldım.inş memnun kalırım
  • usb aparata ayrı para hdmi a ayrı para verınceye kadar hespsını desteklıyor
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bana eşimden hediye olarak bir tane geldi. Ben Apple'cıyım :) Kullanacağım birşey değil. İlgilenen olursa 750 TL 'ye verebilirim. Türkiye'den alınma 2 yıl garantili. Kutusuyla duruyor.
  • arkadaşlar tablet almak istiyorum ama toshiva thrive 10.1 mi yoksa exper easypad p10an 10.1 mi alayım karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eser35eser

    arkadaşlar tablet almak istiyorum ama toshiva thrive 10.1 mi yoksa exper easypad p10an 10.1 mi alayım karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

    bende de benzer bir durum var.
    ancak toshibanınhttp://us.toshiba.com/tablets/excite/10LE/video bı modeli daha güzel ancak fiyatı tuzlu
  • tşk ler sanırm biraz daha düşünmem gerek :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soyuksel

    Arkadaşlar merhaba,

    Bana eşimden hediye olarak bir tane geldi. Ben Apple'cıyım :) Kullanacağım birşey değil. İlgilenen olursa 750 TL 'ye verebilirim. Türkiye'den alınma 2 yıl garantili. Kutusuyla duruyor.

    android pclerde süper not var, el ile not tutulma,, tosh,ba da bu özellik var mı?
    ayrıca, android 4.0 a yükseltilebiliyormu
  • Yok mu baska thrive kullanan arkadaslar?
  • bu cihazı kullanan var mı.ipad mi bu cihaz mı ..benim için hız önemli sadece.?
  • ben cihazdan memnunum.kablosuz klavye ve mouse u çaok rahat goruyor.hızlı.tek sorunu agır ve kalın.ama bugunku fıyatlarla bunu alacagıma ıpad 2 alırım daha iyi
  • ipad 2 32 gb 3 g li 2 adet buldum aldım.garantili.birini satcam isteyen olursa.yurtiçi urunleri ve sorunsuzlar.
  • Kilif bulabilen var mi yada tasima cantasi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 gundur kullaniyorum. Gayet basarili bir tablet bence. Ekrani kaliteli goruntusu kaliteli. Toshiba Service Solution uygulamasi ike guncelleme ve yazilim destegi veriyor android 4 ics ye kolayca guncelledim. Tum guncellemeleri almak ve kurmak sadece 2 saatimi aldi. Kendi uygulamalari ve yazilim destegi ile bence bir harika.Bluetoth ve usb destegi olmasi, hdmi girisi sd cart destegi olmasi harika,gps uydulari gayet iyi calisiyor. Gayet hizli ekran tepkimesi falan cik iyi yatay konumda cok rahat 10 parmak klavye bile yazarsiniz, klavye tepkimesi ve hizi super. Samsung galaxy tab ve ipadkerden tek eksik yani kamera kalitesi onun disinda bence hicbir eksigi yok. Darty de cok uygun fiyata bulabilirsiniz. Arastirip aldigimi ve yabanci forumlardanda takip ettigimi belirtmek isterim. Birde gunceleme yapmadan kukanmayin bir cok uygulama hata veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ansist -- 30 Ağustos 2012; 14:59:02 >
  • Vatan bilgisayarda addisonun 10.1 " tabketker icin cantasi var. Cok his ve ucuz 14 tl baska canta ve kikifkara 35-70 tl arasi vermeye gerek yok bence birde hizlial.comda ekran koruyucu filmi var ipg nin pahali ama cok saglam. 33 tl :-)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ansist

    Ben 3 gundur kullaniyorum. Gayet basarili bir tablet bence. Ekrani kaliteli goruntusu kaliteli. Toshiba Service Solution uygulamasi ike guncelleme ve yazilim destegi veriyor android 4 ics ye kolayca guncelledim. Tum guncellemeleri almak ve kurmak sadece 2 saatimi aldi. Kendi uygulamalari ve yazilim destegi ile bence bir harika.Bluetoth ve usb destegi olmasi, hdmi girisi sd cart destegi olmasi harika,gps uydulari gayet iyi calisiyor. Gayet hizli ekran tepkimesi falan cik iyi yatay konumda cok rahat 10 parmak klavye bile yazarsiniz, klavye tepkimesi ve hizi super. Samsung galaxy tab ve ipadkerden tek eksik yani kamera kalitesi onun disinda bence hicbir eksigi yok. Darty de cok uygun fiyata bulabilirsiniz. Arastirip aldigimi ve yabanci forumlardanda takip ettigimi belirtmek isterim. Birde gunceleme yapmadan kukanmayin bir cok uygulama hata veriyor.

    güncellemeleri nasıl yaptığınız hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?

    bana tablet yavaş geldi ve ekran görüntüsü kaliteli gelmedi..




  • toshiba services solition uygulamasını açıyorsunuz orada güncellemeleri denetle diyorsunuz o kendisi denetleyip seni yönlendiriyor yaklaşık 5 yada 6 adet ayrı ayrı güncelleme yapman gerekiyor sanırım 4.0 ICS yükseltmen için. ICS yükleyince bir yavaşlama olmadı bende öncesindede yoktu.
  • Akadaslar thirive mini usb girisi calismiyor bilgisayar algilamiyor farkli kablolarla denedim olmadi servise gonderdim. Geldi ama yine ayni yapamamislar. Bu problemi yasayan baskasi varmi varsa nasil cozdu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.