Şimdi Ara

Toshibanın Ne Olursa Olsun Garantisi Hakkını Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Toshiba A350-212 marka laptopum var, Şubatta almıştım ve aldığım gibi Toshibanın Ne Olursa Olsun Garantisine kaydımı yaptırdım. Birgün arkadaşım laptopu elinden düşürdü ve ışıklı toshiba yazısı olan sol alt köşe açıldı, ekranın sol üst köşesi çatladı ve ufak bir parça koptu. Neyse dedik devam ettik. Belirli bir süre sonra da masadan kalkarken benim ayağım laptopa bağlı ethernet kablosuna takıldı, laptop masadan balkona zeminine düştü, kasada biraz daha açılma oldu, ayrıca ani çekmeden dolayı ethernet girişi artık tutmaz oldu, ufak bir kıpırtıda kablo oynuyor, internet gidiyor.

    Ne olursa olsun garantisinden yaranlanmak istiyorum. Yararlanan oldu mu hiç? Ne yapmak gerek?

    Teşekkürler...



  • Merhaba,

    Toshiba teknik servisini (444 86 74) arayın. Durumu anlatın. Ne olursa olsun kapsamında ürünü tamir etmek zorundalar diye biliyorum. Üzerine çay döken bir arkadaşımınkini sorunsuz tamir etmişlerdi.
  • Dediğim gibi kasada açılmalar ve ekranın sol üst köşesinden kırılma olunca ufak parçası koptu. Laptop düşünce bir de windows da adam gibi randıman göstermez oldu, iki saatte tepki veriyor. Ben değiştirilmesinde yanayım ama değiştirme mi tamir mi onlar mı karar veriyor?
  • Toshibanın Ne Olursa Olsun Garantisi için internetten kayıt şartı istiyorlardı... Umarım kayıttan bahsettiğin budur... Mutlaka değiştirmek zorundalar...
  • tamiri mümkün değilse değiştirme yaparlar. eğer onarılabiliyorsa kullanıcı hatası olsa da ücret talep etmeden tamir edip verirler. ama bu garanti kapsamında bulunan çalınma durumlarında istenilenler yerine getirilse de (polisten zabıt tutturulması vs) yeni bir bilgisayar verilmiyor. şikayet var.com da bunula ilgili şikayetler var. ayrıca bildiğim kadarıyla bu garantiden yalnızca bir kez faydalanabilirsiniz. yanı size verilen yeni bilgisyarın başına bir şey gelirse garanti kapsamında bir daha yenisi verilmez. sadece Toshiba standart garanti kapsamına girer. ben memnuniyet garantisi kapsamında bilgisyarı iade etmiştim. normalde benim işlemim almanya'ya başvurulması ve onay çıkması 1 haftada olmuştu. tabi sıkı baskılarla. eğer üzerine düşmezseniz almanya'dan onay bekleniyor deyip 1 ay oyalarlar. bu ne olursa olsun garantisi Almanya'nın sunduğu bir kampanya olduğu için onların onayı olmadan iade işlemleri yapılamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.