Şimdi Ara

Touareg - Range Sport - Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Kısmet olursa yakın zamanda suv sınıfı bir araç alacağım. Aracı gün içerisinde eşim kullanacak. Genelde AVM ya da hava güzelse sahil vs gezmeye çıkar. Çocuğumuz da yeni oldu. Bu sebeple araca ihtiyacımız var artık. Yaşadığımız şehir İstanbul olunca magandasından ayısından geçilmediğini hepimiz biliyoruz artık. Yolda sıkıştırılma vs tarzı olaylar yaşamasın diye ve güvenlik için suv sınıfı yüksek bir araç almak istiyorum. Kafamda 2006 - 2007 model dizel Touareg ya da Range Rover Sport var. KM'ler 120-170 bin aralığında. Aracı yurtdışından alacağız. 11.000€ gibi bir bütçemiz var. Bu araçlar başımıza bela olur mu? Kronik problemleri vs var mıdır? Bunlara bulaşma derseniz o ayarlarda neler önerirsiniz?



  • Crv

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel otomatikleri hem bütçeyi aşıyor hem de biraz daha gösterişli bir araç olsun isterim açıkçası. Yurtdışına gideceğim. Arabayı alıp geleceğim. Burada misafir araç prosedürü vs uğraşacağım. Uğraştığıma da değsin isterim
  • crv zaten 2 çeker. değsin diyorsan range . yolda sıkıştırmasınlar diyorsan basit bir araba alabilirsiniz, touareg daha az dikkat çeker, range ile bütün magandaları ve dilencileri üstüne çekersin.
  • O kasa toureglerin hicbir testte iyi bir derece aldigini gormedim. Arazi kabiliyetleri basarili ama yoltutusu kabul edilemez diyorlar. Yine o yillardaki rangeroverlarda elektrik problemleri bilinen birsey. Mercedes ml nin piyasasi nasil oralarda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından aracı nasıl getireceksiniz acaba bizi aydınlatır mısınız?
  • Anladım. Eşimin ilk aracı olacağı için şöförlüğü çok iyi değil. Yol tutuşu eksisi sıkıntı yaratabilir. Bizim bütçemize uyan ML 'ler 2006 model genelde 250 bin km devirmiş olanlar. Otomatik vites de olması gerektiği için riskli olur diye düşünüyorum.
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Eşim Türk vatandaşı değil. Oturma ve çalışma izni var Türkiye'de. Onun adına alıp Turing kurumuna teminat vereceğiz. Turing kurumu da Misafir araç plakası verecek. Süresiz olarak Türkiye'de kullanma imkanı oluyor. Fakat teminat'da araç burada olduğu sürece blokeli oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: criptex

    Eşim Türk vatandaşı değil. Oturma ve çalışma izni var Türkiye'de. Onun adına alıp Turing kurumuna teminat vereceğiz. Turing kurumu da Misafir araç plakası verecek. Süresiz olarak Türkiye'de kullanma imkanı oluyor. Fakat teminat'da araç burada olduğu sürece blokeli oluyor.

    Anladım.Eşiniz çifte vatandaş olsaydı eğer (benim gibi) sanırım bu hak kendisine tanınmayacaktı.Sadece yabancı uyruklu olduğu ve oturma + çalışma izni olduğu için tanınıyor sanırım bu hak.Böyle bir hakkınız varsa muhakkak kullanın :)

    Benim size önerim o iki araç dışında olacak.Eşiniz sonuçta henüz acemi anladığım kadarıyla ve çocuğunuzu taşıyacak.Diğer araçlarda muhakkak güvenilirdir ama Volvo XC60 tarzı Suvları düşündünüz mü?Tahminimce model olarak hem daha yüksek olacaktır diğer araçlardan hemde içinizin daha rahat edeceği bir araç olacaktır.Ayrıca en az diğer araçlar kadar da dikkat çekici ve heybetli olacaktır.




  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Volvo xc90 düşünüyordum aslında en başında. Fakat herhangi bir arıza durumunda Türkiye'de az sayıda olup çok fazla tercih edilmeyen bir marka oluşundan ötürü parça temini, usta bulma vs yönünden bizi fazlasıyla üzeceği için caydım.
  • Forester Xt alınabilir.
  • Hocam Range Rover devir çevirirken sorun çıkartıyor, tanıdığımızın Range Rover Autobiography'si vardı. 150 ile giderken şanzıman bozulmuş ve araba istop etmiş. O yüzden eski kasa Range Rover'lardan uzak durmanı öneririm ben.
  • Range Rover Sport Tabiki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • criptex C kullanıcısına yanıt
    Volvo hem daha hesaplı hemde çok daha sağlam olur

    Servis sıkıntısı ise neredeyse yok. Otokoç ford bayilerinin hepsi volvo bayisi ve servisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuareg ve rangeden uzak durmak lazım...hele ki dizel araçtan behsediyorsunuz..servise işiniz düştüğünde öpülürsünüz...

    volvo bu konuda daha iyi bi seçenek...avrupadan getirecekseniz x5 de düşünebilirsiniz...
    artık memleketimizde x5 fiat reno gibi ..heryerde tamiri yapılıyor
    polat alemdar sağolsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 18 Aralık 2014; 15:15:44 >
  • bence bu iki aracta dusuk butce ile alinacak aracla r degil. sonucta yakiti turkiyede koyacaksiniz. parcalari da pahali olacak vs.

    bmw x3 ya da audi q5 daha mantikli olur hem daha az yakar hem de daha yeni bir araciniz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yolda rahatsiz etme olmasin diye yuksek jip bakiyorsun ama plaka yabanci oldumu daha cok dikkat ve tepki cekecek soyledigin kitleden.Bunuda dusunmek lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yildir touareg kullaniyorum bende yurtdisindayim, range rover a gore touareg daha mantikli range rover bakim ve yedek parca masraflari touaregden fazladir, ve yakit olarak daha fazla yakar,
    ama bu demek degildirki touareg az yakar hayir bu suvlarin ortak sorunu kasa agir onun icin hicde az yakmazlar sehir icinde. benim onerim iki arac arasinda kaldiysaniz touaregi tercih edebilirsiniz ben turkiyede
    yag bakimini yaptirdim 300 tl gibi bisey verdim tabiki ozel serviste , tercih sizin
  • Range arabalarin kralidir soytarilara bakmanin geregi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iki aracında masrafı, sizin beklentilerinizin çok üzerinde olur.
    Bir arkadaşın önerdiği gibi Bmw X5, Forester, Volvo XC 90 hatta aracı çoğunlukla eşiniz kullanacaksa ve deneyimi azsa, bunlara göre daha yeni model ve az km. yapmış alabileceğiniz Bmw X3 yada Volvo XC 60 daha mantıklı seçimler olur..
    Çok abartılı araçlar trafikte diğer araçlardan korurken, bu seferde, ışıklardaki serserilerin, hırsızların dikkatini çeker ayrıca AVM'lerde park yerlerinde manevralarda çok sıkıntı yaşarsınız.
    Hem bu araçların hiçbirinde parça, servis, usta bulamama sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum.



    Haa unutmadan... Keşke.. Bir konu açılırken, konuya cevap yazacaklara yaş sınırlaması getirilebilse.. Adam gibi soru sormuşlar, ergen fanboylarda alakasız yorum yazmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 20 Aralık 2014; 8:13:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.