Şimdi Ara

Touchpad yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Bugün acer aspire 5920 notebookumun üzerine biraz ayran döktüm :) Klavyemde bir sorun yok çok şükür, touchpad'e döküldü daha çok. Space tuşunun olduğu kısma da döküldü biraz, zor basıyor ama onu temizleyebilirim sanırım. Sorunum touchpad ile, touchpad'im hiç çalışmıyor. "Fn+F7" ile açıp kapamayı denedim ama hiç bir değişiklik yok. Servise göndermek istemiyorum doğrusu, yapabileceğim bir şey var mı?



  • merhaba öncelikle mantıklı düşünürsek touchpadin altına inemeyeceğine göre servisten başka yol gözükmemekte
    kolay gelsin.
  • Peki touchpad'e sızmışsa eğer ilerde başka arızalara sebep olabilir mi? Touchpad'i gözden çıkarmam mantıklı mı?
  • Touchpadler açık veya açılabilir bi devre sistemiyle çalışmıyo diye biliorm ben...en azından yaygın olanları...Üzerine dökülen bişey etkilememeli bu kadar..Ancak space tarafından içine döküldü diosan ve içindekinin akması için seninde kendine dogru çevirdğni varsayıyorm...klavye altında tas benzeri bi yapı blunur genelinde..dkülenler içeri gitmesin die...Ama çevirirsen o tassal yapıdan içeri de akıtmış olabilirsn :( touchpad baglantı noktalarını kontrol et dicem ama laptop'unun içini açmaya ne kadar gönüllüsün bilemiorm :)

    Onun dışında touchpadi akolle nemlendrllmiş bişeyle silmeni öneririm..yağsı tabaka varsa kesintili yada hiç çalşmayabilir..
    Son ihitmal olarak Fn + f7 senin kombinasyonun sanırım...Ama bende Casper Prestige var msela..Touchpad deaktif ve aktif etmek için hiç bi prosedür sunmuyor bize...gel gelelim bi ara çalşmaz olmştu..çok dövdm (türkmantıgı biraz)...Sistem yeniledm içini aç temizle falan yalan....snra bi ara yne çalştı..mutlu oldm tabi :P snra yne gitt bi ara...oturdm sallama kombinasyonlara başladm bende.. FN + END Casper Sonoma Prestige HW1 için touchpad aktivasyon tuşuymuş meğer..Kılavuzda bile bulunmayan bişey...

    demem o ki umarım seni fazla yormıcak bi sebeptendr dostm ;) kolay gelsn




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.