Şimdi Ara

Toyota Avensis 2.0 Otomatik vites hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
93.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • konuyu hortlatmak istiyorum bayağı uyanmış zaten:)

    lpg takılmasında son durum ne?
    yakıt tüketimi lpg de nasıl?
  • Bende Hüseyin usta ile görüştükten sonra lpg'li kullanmya ikna oldum ve şu an bir Avensis sahibi ile görüşüyorum, eğer alım gerçekleşir ise bende Avensis'imi lpg'li olarak kullanıcam... Eğer arabayı alırsam hem araba ile hemde lpg'li kullanım ile ilgili yorum yaparım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensisGT -- 29 Ekim 2014; 20:08:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktığım araba hoşuma gitmedi sonrasında temiz bir astra aldım...
     Toyota Avensis 2.0 Otomatik vites hakkında

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 model ex. elegant avensis var 2014 oacakta aldım 2013 de ankarada tüp takılmış garanti devam ediyor
    hala kullanıyorum hiçbir problem yok. ama uzun yol arabası yakıt uzun yolda az.
  • arkadaşlar konu biraz eski ama araç hakkında güncel deneyimlerimi paylaşmak istedim.tamamen bir tesadüf sonucu 2016 başında bu arabanın en full modeli olan exe.elegant modelini çok beğendiğim için ıstanbulda aldım.

    aracın devrini noterde aldıktan sonra, 2.0 motor ve 2006 model olmasından dolayı,büyük bir hata yaptığımı sandım ve memlekete doğru içim içimi yerken yola çıktım, depoyu doldurdum istanbulda doldurduğum depoyu kayseride tekrar doldurdum,araç tam 800 km yol gitti,(tam boş 250 tl'ye dolmuştu)1.4 tsi passatla aynı değerleri yakaladım.(deposu passattan 10-15 litre civarında az alıyor).

    aracın yolda verdiği güven,kalite hissi ve konforda artısı oldu.şehir içi tüketimi biraz fazla ama memleket elazığ,çok fazla trafik sıkışıklığı yok,aracı çok beğendiğim ve çok km yatığım ve uzun yıllar binmeyi planladığım için lpg taktırtırmayı düşündüm.

    lpg konusunda araca lpg takılır diyenler ve takılmaz diyenler ikiye ayrılıyor.(takılmaz diyenler bir çoğu eski tarihli formlarda paylaşılmış).

    ilerleyen zamanlarda hep hüseyin usta diye bir ustanın adını duydum.bu arkadaşın montajını yaptığı,araç sahipleri son derece memnundu.sahibin'den com da lpg'li aracını satan ve hüseyin ustaya montaj yaptırdığını açıklamalarda yazan arkadaşlara,bende de bu araçtan var,almak için değilde lpg taktırmak istediğim için aradığımı söyleyince sağolsunlar gerekli bilgileri verdiler.ardından hüseyin ustayla görüştüm.ilk fırsat bulduğumda gidip lpg taktıracaktım,herşey insanın düşündüğü gibi olmuyor, nasibin dışına çıkılmıyor.aracı çok beğenen biri aracımı ısrarla almak istedi bende sattım.

    aracı sattıktan sonra dizel araçlara baktım,avensisle aynı fiyatlarda olan araçlar, belki model olarak daha yeniydi ama yol tutuşu yok,güvenlik yok,kaporta silerken bile boş kola tenekesinin çıkardığı sesleri çıkarıyordu.çok farklı markalarda araçlar kullandığım için bu aracın parasına daha iyi bir araç bulamadım.üstelik avensisle 5000 km civarında yol yaptım arıza nedir bilmedim.
    birgün 2.0 avensislere bakarken memlekette,açıklamalarında hüseyin ustaya montajı yaptırılmış bir 2005 exe elegant avensis buldum.araba iyiydi.hemen ertesi günü satın aldım.bu defa ıstanbulda yaşadığım huzursuzluk yoktu:) çok mutluydum.rabbim herkesin gönlüne göre versin,uzun yol ve şehir içi deneyimlerimde sakin kullanımda şehir içi sürekli klima açık 30-32 kuruş yakıyor.şehirler arası 20-22 kuruş aralığında yakıyor.
    araç benzinle çalışıp 2500 devir civarında otomatik lpg ye geçiş yapıyor.ister boşta o devire getirin, isterseniz sürüş esnasında.stop ederkende benzinle kapanış yapıyor.
    sonuç olarak konforlu sağlam araç,eski araçlar, yenilere göre temizini bulursanız daha sağlam.herkese hayırlı günler.




  • merhabalar arkadaşlar hayırlı günler
    bu konu için şu aralar için destek gerekiyor.
    yakın tarihe ait mâlumatı olan arkadaşların paylaşmalarını rica ederiz.

    ayrıca burada ekseriyetle kendisinden memnun kalınan hüseyin usta'nın iletişim bilgilerine nasıl ulaşırız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARLSRUHE23

    son zamanların en güncel bilgisini siz yazmışsınız.teşekkürler.size bir mesaj gönderdim fakat ulaşmadı sanırım.
    siz iletişime geçebilirseniz memnun olurum

    KARLSRUHE23

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhayyelat M kullanıcısına yanıt
    Ben de şuan 2012 1.6 elegant extra var. Arabamı çok sevmekle beraber 2.0 motor ve otomatik istiyorum. Yeni ve temiz bulmak güç. E.E. 2004-2008 temiz bulabilirsem almayı düşünüyorum. E tabi LPG şart. Hüseyin ustanın iletişim bilgilerini ben de istiyorum. Başka bu işi yapabilecek kimse yok mu etraflarda. Ben de Elazığ dayım. Malum İzmir uzak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 otomatik şehir içi tüketimleri nedir
  • altrea kullanıcısına yanıt
    10 falandir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2000 benzin+lpg otomatik 2004-2010 arası avensis almayı düşünüyorum. LPG de ne yakar güncel kullananlar belirtebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.