Şimdi Ara

Toyota başlıklarındaki vw'ciler. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fanboylar heryerde onlar olmadan forumun tadı tuzu olmaz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uurum

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hawk18

    Uzun süre hem Toyota hem VW araçlarım oldu. Türkiye gerçekleri doğrultusunda,

    VW: Daha prestijli, daha pahalı, azıcık daha işçilik kalitesi yüksek, servisleri anormal pahalı, biraz daha teknolojik, bayileri çok artist

    Toyota:Daha sağlam, servis makul, kısaca daha az işletme maliyeti, yüksek müşteri memnuniyeti

    Hangisi sizin için daha önemli?


    Döneme, kişiye, duruma göre değişir. Şu anki arabam kendi sınıfı ve maliyet oranındaki prestiji sebebi ile VW. Bir önceki arabam uygun fiyatı ve işletme maliyetleri sebebi ile Toyota idi. 5 sene önceki tercih sebeblerim değişti, 5 sene sonra da değişebilir.

    Araç seçimi konusunda çok farklı kıstaslar var. Kimi için spor gözükmesi, kimi için büyük olması, kimi için sırf dizel olması, kimi için prestiji, kimi için gösterge tablosunun şıklığı önemlidir. Kimi gider en ucuzunu alır. Herkesin mutlu olduğu bir sebebi var.

    Kimse de kimsenin tercihini sorgulamamalı. Benim çok çirkin olduğunu düşündüğüm bir çok modele binen binlerce insan var. Demek ki onları cezbeden başka bir tarafı var. Aynı hayat arkadaşınızı seçmek gibidir. Kimi güzel olsun der, kimi ruh güzelliğine, kimi kalacak mirasa bakar. Sizin asla evlenmeyi düşünmeyeceğiniz biri başka birini çok mutlu edebilir. Kimsenin kriteleri tam olarak karşılanmaz ama size en uygun olanı bazen de en erişilebilir olanı seçersiniz. Komşu kızı ile evlenip, bilindik araba diye dayınızın arabasını alırsınız.

    Konu uzayıp gider. Kalın sağlıcakla...




  • vw cilerdeki psikolojı ; biz dolu donanım vw için o kadar para verip aylarca bekliyoruz, toyota bomboş araclarını bu paraya nasıl satar, olamaz böyle bişey o toyotanın çarkına başlarım ben. modundalar genelde, bunuda her konuda dile getiriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.