Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1747. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.050
Cevap
331
Favori
2.222.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17451746174717481749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pottteee kullanıcısına yanıt

    hocam 2021 model, direksiyon ve ekran resimlerdeki gibi. resimler biraz büyük oldu kusura bakmayın. ortadaki resimde, en sağdaki göstergede bakın 0 km/h yazıyor. bende de öyleydi önceden, hızım rakam olarak yazardı, şimdi "KAPALI" yazıyor. eskisi gibi 0 km/h yazmasını nasıl yapabilirim ?












  • jerryyyy J kullanıcısına yanıt

    Hocam benim araç 2017 model. Tuşların yerleri farklı. Siz soldaki sağa-sola-aşağı-yukarı tuşlarından yapacaksınız.

    Denemeyi araba çalışır, kapılar kapalı olarak yapın




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pottteee kullanıcısına yanıt

    teşekkürler hocam deneyeceğim.

  • Lifeless. kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. 100 km değil, 500 km de olsa sorun olmaz. O kadar tolerans gösteriyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • %10 duruma göre %30'a kadar toleransı çoğu firma gösteriyor ama öyle 10 katı para işi de yok. Sanayide ucuza yaptırmak kaliteden ödün vererek veya çoğunlukla sadece belli işi yaptırarak ( yağını, filtreleri değiştir teslim et hemen gibi) olur. Sanayiyiz diye 10'da 1 fiyatına köle gibi çalıştığımız yok yani.


    @Lifeless.

  • Ön fren balataları 6 aydır 2 sefer değiştirdim. Yolda vik vik ötüyor. Salıncaklar bozuk yolda direksiyonu döndürünce alttan takırtı yapıyor. Arka amortisörler de geçen yıl taktırdım kyb, ancak gazlıymış, en ufak sarsıntıda takırdıyor. Ön frenleri, salıncakları ve arka amortisörleri değiştirmek istiyorum. Yetkili servis işçilik dahil 16bin fiyat istedi. Sanayideki parçacı sadece parçalar için 3850 lira fiyat verdi. Kıl bir müşteri olduğumu ve parçalardan memnun kalmazsam değişim için geleceğimi söyledim. Kabul etti. Aracım 2015 benzinli mds. Bu saydığım parçalar için hangi markaları almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba babama 2023 corolla dream x pack aldık. Bu modelde ekrana entegre park sensörü takılabiliyor mu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Toyota'nın hiçbir modelinde sonradan gösterge ekranına entegre park sensörü takılmıyor. Aksesuar olarak satılanların ayrı bir ekranı var, istediğiniz bir yere montajını yaptırırsınız ön ve/veya arka park sensörü takınca buradan mesafe takip edilebiliyor. Ekranın mesafe gösterimi ise oldukça başarılı, işe yarayan bir ürün.


    @Dealessandro91

  • burbarian B kullanıcısına yanıt

    MGA fren balatası hariç hepsi sert diye biliyorum yani az da olsa öter. Orjinal fren balataları da oldukça başarılı aslında ama alternatif yumuşak fren balatası ararsanız MGA.


    Genelde ön takım da Z-rotlar bozulduğu için ses yapar salıncak pek bozulmaz ama eğer bozuldu ise sanayi burçlarını değiştirir ondan fiyat oldukça düşer serviste komple salıncak olur o yüzden fiyatı pahalı. Karar sizin burada ama salıncak öyle çok ses yapmaması lazım, boşuna da değiştirmeyin.


    Arka amortisör için KYB, Meyle, TRW, Monroe piyasa da bilindik yan sanayi markalarıdır. Bunların içinde hangisi size hitap eder denemeden bilemezsiniz. Ama kimse taktığı ürünü de ses geldi, konforu kötü diye değişim yapmaz ancak üründe sorun varsa değiştirir. Aslında orjinal amortisörleri yeterli eğer orjinal üründen memnun değilseniz yan sanayi Corolla için daha iyi bir amortisör piyasa bulabileceğinizi pek de düşünmüyorum.





  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Hocam arka amortisör geçen yıl 6 kişi binince teki patladı. Ben de çiftini değiştirdim. Kyb aldım ama gazlıymış, lakır lukur ötüyor bozuk yolda. Orijinalleri çok iyiydi.

    Ön balatalar ise frene basmadan ötme yapıyor. Dümdüz giderken ciklemeye başlıyor. Frene basınca bir süre kesiliyor ses, ama tekrarlıyor. Hava kanallı balata takmamı söylediler ustalar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkür ederim bilgi için

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dealessandro91 kullanıcısına yanıt

    Takılabiliyor. Aliexpress'te göstergelerden gözükebilen ve sesli uyarı verebilen şekilde ön arka park sensörleri var. Ben ve başka bir arkadaş satın aldık ve kullanıyoruz. Önceki sayfalarda paylaşıldı bilgisi.

  • tenekekutu kullanıcısına yanıt

    Takılabiliyor hocam kendim aldım ve kullanıyorum aliexpress'te mevcut. Göstergelerden gözüküyor ve direksiyon düğmelerinden ekran menüsüne müdahale edip açıp kapatabiliyorsunuz. Orjinal ile aynı.

  • Halilowich kullanıcısına yanıt

    cümle düşük olmuş, Türkiye'de resmi olarak diyelim, harici aksesuar olarak satılıyor ama kalite sorunları var çoğunda.

  • İş yerine yakın plaza önünde hibrit birazcık yandı itfaiye yetişti Allah'tan



    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

    Hibritlere tüp takıyorlar, uyum sorunu yaşıyorlar sonra. Tüp takılan birkaç hibrit araçta daha benzer hikaye yaşandı.

  • Halilowich kullanıcısına yanıt

    Keşke ben de hibrit alsaymışım diye yakınıyorum şu aralar. Hem hibrit olmayan modellerin üst paketlerinde yer alan özellikleri de barındırıyordu. Yılın başında almıştım 12500 yaptım. Tahminlerimin çok ötesinde kullanıyorum aracı ve yakıta para yetiştiremiyorum. Resmen araca çalışıyorum.

  • Arkadaşlar bu ay ortalama ne kadar zam yer corolla serisi acaba bilgisi olan var mı ? Raporla almayı planlıyoruz dream x pack paketini 50 bin den fazla zam yerse maalesef paket dışı kalıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lifeless. kullanıcısına yanıt

    Şuan bende 1.5 MultidriveS var. Düz bir Anadolu şehrinde ortalama ve akıcı trafikte kullanıyorum. 5,4 ortalamam var 8bin kilometrede. Çok memnunum ben şahsen. 1.2 turbo EAT6 şanzımanlı PSA grubu aracımdan daha az yakıyor.

  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Hocam yakıtı hesaplama konusunda aylardır başarısızım. 100 ile 270 arasında hesaplayıp durdum. Dün petrole gittim arabadan indim ağzına kadar bizzat doldurttum. Taştı arabadan hatta. Sonra gittim geldim 90 km yol yaptım yine indim arabadan. Depodan taştırana kadar doldurdum. Net 90 km'de net 100 lira yakmışım. Bu mesafede 250 lira yaktığımı zannediyordum. Çünkü her iki gidişimde bir depo yarılanıyor ve tekrar fullüyorum. 650 lira civarı dolduruyor. Ben de ikiye bölüyordum ve 90-100 km'de 250 - 300 yaktığımı zannediyordum. Benim hesap hatam. Özür.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17451746174717481749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.