Şimdi Ara

Toyota Corolla D4D, alternatifi olan ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 20k TL ile çıktığım yolda 35000 TL sınırına dayandım :) ve dizel otomatik sedan araçlardan Toyota Corolla üzerinde karar kıldım..
    Bu araçların muhteşem bir ikinci eli olduğunu öğrendim.. 2008 model araca 40,000 TL isteyene bile rastladım...
    2007 model Elegant dizel otomatik ve 80k kmyi geçmemiş araç, 36,000 den aşağı bulmak mümkün değil...Gerçi Comfort ile Elegant arasında alaşım jant, yağmur ve far sensörü ve dijital klima dışında önemli bir fark yok gibi...Benim bütçeme göre olanlar ya 100k yı devirmiş yada bayağı bir parçası boyalı olan araçlar...Aslında Toyotadan vazgeçmek istemiyorum...

    Sizce bu fiyatlar normal mi ve iyice bekleyip uygun bir Toyota bulmaya değer mi; yoksa alternatif olarak Focus ya da Megane gibi başka bir araca mı yönelmeliyim..

    Yardımınız için teşekkürler...



  • Piyasası öyle, ikinci elde güvenilir bir araç olduğu ve çok tutulduğu için fiyatları yüksek. Satarkende yine yüksek fiyata satıyorsunuz. Ama şu var 36 bine lpgli 1,6 passat ya da 2008 avensis bulabilirsiniz. Bu tip araçlar aynı fiyata daha iyi olur elbet. Ama corolla diyorsanızda bence dert etmeyin, çünkü satarkende o paralara satacaksınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurcugum

    Piyasası öyle, ikinci elde güvenilir bir araç olduğu ve çok tutulduğu için fiyatları yüksek. Satarkende yine yüksek fiyata satıyorsunuz. Ama şu var 36 bine lpgli 1,6 passat ya da 2008 avensis bulabilirsiniz. Bu tip araçlar aynı fiyata daha iyi olur elbet. Ama corolla diyorsanızda bence dert etmeyin, çünkü satarkende o paralara satacaksınız.


    Katkınız için teşekkür ederim, ama lpgliden ziyade dizel araç düşünüyorum, Passat ve Avensiste o paralara da dizel zor gibi..Zarar etmeyeceğimi söylemeniz beni biraz rahatlattı..
  • auris 1.33 benzinli 34000. teknik verilere göre az yakıyor. sadece comfort paketi var ama içinde bluetooh bile var. düşünebilirsiniz fakat bagajı biraz küçük sayılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jet0n

    auris 1.33 benzinli 34000. teknik verilere göre az yakıyor. sadece comfort paketi var ama içinde bluetooh bile var. düşünebilirsiniz fakat bagajı biraz küçük sayılabilir.


    Çok sağol ama benim alacağım araç; sedan, dizel ve otomatik olacak...
  • Aynı zevke sahıbız.Bende de seat cordoba var dizel.sedandan baska araca bınmem.Her zaman dıyorum ah bırde otomatık olsaydı dıye.Bende cok arastırdım.Sınıfında dizel-otomatık corolla tek.zaten hem sedan hem otomatık dıyınce secenek cok azalıyor.megane,focus var ama ben corollayı kıyaslamam bıle.Hem sedan hem otomatık civic var ama onunda dizelı yok.Corolla hem saglam ,hem ekonomık,hemde 2.elı cok ıyı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAVCI -- 23 Haziran 2010; 21:49:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.