Şimdi Ara

Toyota Corolla LPG'li Arabası Olan Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 99 model uvarlak farlı corollam var. Uzun yolda 6.5 lt. fln yakıyor ama şehir içinde baya fazla yakıyor nerden baksanız 9 u buluyor. Gelen benzim zamları ile de artık bütçem kaldırmıyor açıkçası. Arabama Lpg taktırmayı düşünüyorm. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı? Ne marka taktırsam? Nerede Taktırsam? Tabi en önemlisi corollaya taktırıpta memnun olmayan arkadaş varmı?
    Yardımcı olursanız sevinirim
    Saygılar...



  • LPG ile ilgili forumda ateşli bir tartışma var orayı bir oku ama bir tam gününü alabilir, gördüğüm kadarı ile 1500$ civarında içine sinebilecel LPG cihazları var, aman 250 300 ytl lik lere yaklaşma, sonunda yanarak feci şekilde ölme riskin var ... kaliteli işçilik ve malzeme kullandığın takdirde benzinden bir farkı olcağını sanmıyorum ..
  • tolgao2000 arkadaşım,
    Sen takma,kesin sende patlar...
    Hayır durup duruken arkadaşın kafasını karıştırma,LPG taktırmaya karar vermiş işte,başka yol bulamamış neticede,arkadaş param yanıyo nasıl çözcem bunu diyo, bu para yanmasına dair başka fikrin varsa söyle. E tabi ucuz olsun... Arabasını satıp dizel als o da çok pahalı, yeni araba nerden baksan 25 kaaat... E toyoto 99 ne kadar ederki. Aradaki fark çok fazla, bu işi fazla para vermeden nasıl çözerim diyo... E arkadaş gayet haklı, para onun parası...
  • bana sorarsan takmam tabi , sıfır astraya takan ilk adam olmak istemem

    sıfır astra almış isek benzinin de hesabını çok yapmayalım artık !


    ama sen diyorsun ki arkadaşa git ucuzunu taktır kaçak maçak farketmez ucuz olsun, insan hayatı 3 kuruş benzinden biraz daha pahalı nede olsa ..

    dikkat edersen kaliteli birşeyler taktırsın diyorum neden tam okumadan yorum yapıyorsun ??
  • E bende sıfır arabaya taktırma taraftarı değilim zati... Kaliteli taktırmak şart,o da tamam... Arkadaşın arabası sıfır değil,taktırmasında sakınca yooook, kaliteli taktırması tabiki kendi yararına... Olay şu, seninde lpg ye katrşı takıntın olduğunu zannetim bir, özür... Bu lpg takıntısı olanlara acayip gıcık olmaya başladımda. Anlamadan,bilmeden konuşuyolar,yorum yapıyolar. E kalitesiz kullanırsan haliyle patlar tabi. Ne dersem diyeyim anlatamıyorum. Adamlar nuh diyolar peygamber demiyolar. Patlarda patlar.... E ben yıllardır kullanıyom....
  • Forumda lpg ile ilgili olan bütün başlıkları okudum neredeyse.
    İlk başta Dizel arabaya nitim vardı ama 2.el piyasası malum araçlar satılmıyor (gerçi bundan sonrada satılacağı yok gibi duruyor ama) bende lpg taktırmaya karar verdim ama bir sürü marka geldi onume.
    BRC
    Ecogas
    prins
    gibi markalar var. Tabi bir de türk markalar var (gerçi yerli taktırmayı düşünmüyorum ama.)
    Sonuç itibari ile lpg den başka bir çözüm bulamadım.
    Sizin bu yukarıdaki markalardan kullanıpta beyendiğiniz varmı?
  • BRC
  • bende 98 corolla var 1.3
    km de 125.000 tl yakıo
  • kardeş ben de 93 corolla var.epey araştırdım BRC taktırdım 1 yıl oldu çok memnunum...tavsiye ederim...
  • teşekkürler arkadaşlar...
  • 2005 1.6 corollam var LPG li markası O:M:V:L çok memnunum tavsiye edilir düşünenlere her türlü fikir verebilirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yakamoz54

    2005 1.6 corollam var LPG li markası O:M:V:L çok memnunum tavsiye edilir düşünenlere her türlü fikir verebilirim

    Acaba toplam maliyeti ve sistemin uygulanması için haracanan süre ne kadar?
    Sonrasında sızdırmazlık raporu alınası, aracın tekrar muayeneye girmesi vs. gibi işlemler çok uğraştırıyor diyorlar.Doğru mu?
    1999 Corolla Luna Otomatik vtes var.VVTI motor değil.Acaba otomatik vites olması LPG ile bir uyumsuzluğa neden olur mu? ( Bir LPG dönüşümcüsüne sordum. "Hiç sakıncası yok dedi." )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerry Seinfeld -- 26 Eylül 2005, 11:28:13 >
  • otomatikte performans düşüklüğü biraz daha fazla hissedilir.
  • Bende 97 model 1.6 XEİ var. Ben memnunum.Çok pahalı bir kit değil.ama yetkili bir serviste (otogaz servisi) montajlı. Kaçak olmadıktan sonra, bir de tanınmış bir yerse mesele yok. LPG'nin tehlikeli olduğuna inanmıyorum. (montaj düzgünse)bence taktır. %50 tasarruf fena değil
    quote:

    Orjinalden alıntı: yildizex

    Arkadaşlar 99 model uvarlak farlı corollam var. Uzun yolda 6.5 lt. fln yakıyor ama şehir içinde baya fazla yakıyor nerden baksanız 9 u buluyor. Gelen benzim zamları ile de artık bütçem kaldırmıyor açıkçası. Arabama Lpg taktırmayı düşünüyorm. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı? Ne marka taktırsam? Nerede Taktırsam? Tabi en önemlisi corollaya taktırıpta memnun olmayan arkadaş varmı?
    Yardımcı olursanız sevinirim
    Saygılar...

  • quote:

    Orjinalden alıntı: yakamoz54

    2005 1.6 corollam var LPG li markası O:M:V:L çok memnunum tavsiye edilir düşünenlere her türlü fikir verebilirim




    SAYIN YAKAMOZ 54
    ŞU ANDA BİR SORUN VAR MI BİR ARKADAŞ PİSTONLARI VE MOTOR KAPAĞINI YEDİ DEDİ SÖKTÜRMÜŞ SENİN KAÇ KM OLDU ŞU ANA KADAR BİR SORUN VAR MI? MOTORUN VVT-İ MI?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.