Şimdi Ara

Toyota corona otomatik vites

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1993 model otomatik toyota corona sahibiyim. Diagnostic hata kodlarına bakınca 42 hız sensörü 62-63 selenoid hatası veriyor. Size sormak istediğim. Hız sensörünün yerini bilenler varsa yardımcı olabilirmi. Motor bölümü çok sıkışık olduğu için ben göremedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Hata kodları her zaman nokta atışı olamayabilir....


    Motor hızı için volan yani sadece motor bloğunun bittiği yer, debriyaj ve arkasındaki şanzumanın bağlı olduğu, marş motorunun da bağlı olduğu yeri kontrol edebilirsiniz. Dahası bilgiler için, yani şanzıman iç bilgileri için de, şanzıman üzerinde ararsınız. tekerleri döndüren akslar yani yuvarlak millerin bağlı olduğu kısım da şanzıman üzerindedir.

  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim. Bulmaya çalışıyorum. Ama şanzımanın üstü çok dolu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Recep Yasin Atalay R kullanıcısına yanıt

    Kamera ile bakablirsiniz. Akü vb sökülmeden birçok yere ulaşılamıyor ama iyi araştırıp birşey sökmedne de çıkarılabilir parçalar olabiliyor.


    Yalnız altta da olabilir. aLttan da kontrol edin.

  • Üst tarafı komple söktüm (su kaçakları vardı. Benzin kaçağı vardı) yine bulamadım. Sonra internette Toyota camry speed sensor diyince buldum. Altına yatınca arka üst tarafta gördüm. Ulaşılması zor bir yer.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 62 ve 63 kodu Selenoidlerin lehimleri ayrılmış bu arada. Basit bi işlem oldu. Şanzumanı açmaya 6000 den başlar demişlerdi. Selenoid valfler için sadece alt kapağı açmak yeterli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Recep Yasin Atalay R kullanıcısına yanıt

    benzin kaçağı insanı tereddütlere sürüklüyor.... BU kaçağı yok etmek çok önemli. SU kaçağı da suyun bitmesine ve hararetlere sebep olabilir ama benzin kaçağı yangına sebep olabilir. Az gibi görünürken farkında olmadan artar. idalı ya dapense ile sıkılmış bir kelepçenin değiştirilmesi, sıkılması, sökülüp temizlenerek takılmasını gerektiebilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.