Şimdi Ara

Toyota Dumankaya (pendik) rezaletinin ucundan donmem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
8.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • son zamanlarda servis kazıkları artmaya başladı. büyük ihtimalle, hayvani fiyat artışından dolayı araba satışları azaldı, ciroyu servis kazıklarıyla dengelemeye çalışıyorlar. uyanık olun arkadaşlar, üstünüze gizli kamera falan takın öyle gidin servise, rezilliği kaydedin, belgesiz iş yapmayın. aracın garantisi bitmişse zaten yetkili servisi boşverin, yetkili servisten çok daha iyi iş çıkaran yan servisler var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz birde iş makineleri servislerini görseniz halinize dua edersiniz Hitachi grove Mercedes 1 2 yıllık ustalarla çalışıp şanzıman yağını 2 günde boşaltan ustalar gördü bu gözler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serviste garanti dışında bir işlem yapılacak ve cebimden para çıkackasa mutlaka önce yıllardır ailecek aracımızı götürdüğümüz ustamıza danışmaya giderim. Kimi zaman saçma sebeplerler komple değişecek denilen parçaları ufak bir tornavida hareketiyle veya kelepçeyle sıkarak halleder kimi zaman da servisin verdiği fiyatın yarısına parçamı alıp getirip ustama taktırıp mal ederim.


    Lpg'li dacia logan aracımızın ilk çalıştığında motor soğukken benzinde debriyaja bastığımızda stop etme sorunu vardı. Sorun araç benzinde çalışıyorken oluşuyor olmasına karşın servis 255 liraya önce aracın lpg regülatörünü değiştirdi, sorun çözülmedi ardından 60 liraya kelebek temizliği, hava borularının değişimi ve genel lpg sistemi temizliği yaptılar yine düzelmedi en son 6 ay önce değişen benzin filtresini değiştirmek istediler kabul etmedim bunun üstüne benzin deposunu çıkarıp temizleyeceğiz dediler ücretine 450 lira dediler, kabul etmedim. Ustama gittim, aracı bırak iyice soğusun sabaha kadar ben subap ayarı yapayım düzelir dedi bir gün sonra servisin 1 haftadır uğraşıp çözemediği sorunu 50 liraya çözdü usta. Hem de bahsettiğim usta dizel üzerine özelleşmiş bir usta olmasına rağmen sorunu hemen anladı ve teşhisi koydu.


    Servislerdeki usta demeye bin şahit isteyecek şahıslar bilgisayar bağlayıp diagnosis kodu okumaktan fazlasını yapmıyorlar. İyi usta neden bir yerde çalışıp belli maaşa talim etsin, kendi yerini açıp daha iyi para kazanıyor çoğu. O yüzden yetkili serviste iyi usta bulmak çok zor. Ustanızı bulduysanız bırakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 11 Mart 2018; 2:7:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • toyotam olsa derindereden başka yere gitmezdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karabük'ten İstanbul'a gelirken 2.0 İnsignia rampada birden çekişten düştü 80'i geçmemeye başladı. Küçükyalı'da Opel Yaşar var, Yaşar Usta'ya sadece araç çekişten düştü dedik adam direk turbo hortumu dedi. Elini attığı gibi de buldu sorunu. Yani demem o ki, yetkili servislerde işi bilmeyenler çalışıyor. En iyisi özel servislere yaptırmak. Çünkü işi yetkili serviste öğrenip özel servis açıyor bir çoğu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işçiliğine ve kişiliğine güvendiğiniz bir özel servis bulup 3-5 kuruşa bakmadan aracınızın bakımlarını oraya yaptırcaksınız.
    hem yetkili servisteki kazıkçılarla canınızı sıkmayacaksınız hemde paranız cebinizde kalacak hemde işini hakkıyla yapan insanlar para kazanacak.

    Türkiye ahlaklı yetkili servis mi kalmış, çoğunun derdi depodak, parçaları kakalamak millete. hatalarını kabul etmezler paranızla rezil olursunuz.
    totyota gibi rüştünü ispatlamış bir japon arabasının 300 bin km yağ su değişimi ile yolları eskitir ama araba eskimez.
    sağlam bir özel servise ihtiyacınız olursa PM den ulaşın, sultanbeylide japon araçları motor ustama yönlendirebilirim.
    (reklam olmasın diye isim vermiyorum) ihtiyacı olan ulaşabilir bana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski bir tarihte o km. Renault 21 Optima aldım.
    Cumartesi günü ilk 1.000 km. bakımını tanıdığım olan yetkili serviste yaptırdıktan sonra pazar günü arkadaşların yazlığına gitmek üzere çoluk çocuk arabaya doluştuk.

    Araba yeni ve dolu olduğu için hız yapmıyordum ama 25 km. kadar gittikten sonra pozisyon gereği frene dokunduğumda ayağım boşa gitti, fren tutmuyordu.
    Allah yüzümüze bakmış ki gittili geldiği tek asfalt olan ve bu saatte çok yoğun olan trafiğe rağmen önümüzde kimse olmadığı için yavaşlayıp durabildim.

    Pazar günü ve hertaraf kapalı olmasına rağmen az ilerdeki ilçede kamyoncular için 7/24 açık olan servisler aklıma gelince 1.viteste oraya ulaşıp tamiri yaptırıp yola devam edebildik sağ salim.
    Teknik bilgim pek yok ama, hatırladığım kadarıyla, balataların havası alınmamış gibi bir şey söylemişti tamirci.

    Dönüşte Yetkili servisin tanıdığım sahibine söylediğimde sonuç şu olmuştu:

    "Niye dikkat etmedin lan" deyip, toplama işini verdiği çırağa kuvvetli bir tokat.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • birkaç yorum okudum, konunun neden böyle olduğuna dair yetkili servislerde çalışmış/çalışan biri olarak herkesi aydınlatmak istedim/istiyorum :

    1- birçok yetkili serviste tam eğitimli,kalifiye personel maalesef bulunamamakta (istisnalar elbette vardır/olabilir).

    2- genel olarak distrübütörler yetkili servislerinin iç işlerine ve kalifiye personellerine tam olarak ve bence yeteri kadar müdahale etmek istemiyorlar.bu konuya yeterince önem vermiyor/veremiyor veya uğraşmak istemiyorlar (istisna var mıdır,pek sanmıyorum).

    3- aracınızın bakımı,tamiri yapılırken çok hızlı bir şekilde yapılmasını isteyen ve bunu her defasında bekleyen sabırsız müşteriler ve servis yöneticileri işçinin iş stresini artırmaktadır ve dolayısıyle hata yüzdesi artmaktadır maalesef.

    4- genellikle işçi işinden ve iş yerinden memnun,mutlu değildir.işçi kazancından memnun değildir,çalışma zamanlarından memnun değildir ve bu durum doğal olarak müşterilere kadar yansımaktadır çoğu zaman.

    4.1- işçi memnun değil bize ne; biz (müşteriler) çok para veriyoruz,paramızın karşılığını sonuna kadar almak isteriz dediğinizi duyar gibiyim fakat aracınızın tamirini,bakımını yapan işçi hakkını tam olarak (ülkemizde maalesef yarısını bile alamıyor şuan) alamayınca,dinlenememiş vaziyette tekrar tekrar çalışmak zorunda kalınca tam konsantre olamıyor ve yapılan işe hata karışabiliyor ./ tamircilik işi maalesef yüzde yüz full konsantre işidir.en ufak bir hata kaldırmıyor bu iş.

    birçok sektörde benzer sorunlar mevcut ve genel olarak işçiler çok eziliyor ülkemizde,patronlar ve bazı müdürler çok paralar kazanıyorlar.geriye kalanlar kıt kanaat yaşamaya devam etmek zorunda bırakılıyor(bunlardan biri de benim) maalesef.belki biraz açıklayıcı olabilmişimdir konu ile ilgili.


    son olarak işini seven,işine saygı duyan ustaları/kurumları bulup araçlarınızı ve hayatlarınızı(!) bu ustalara/kurumlara emanet ediniz.güvenli sürüşler dilerim herekese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer816 -- 11 Mart 2018; 19:57:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Son fotoğrafın linkine tıklayınca çıkan taglar çok güzel olmuş elinize sağlık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. İyi bir usta bulmak lazım. Servislerin hepsi aynı, acemiyim o zamanlar, araba çalışmıyor, aradım servisi. Çekiciyle götürdüler, immobilazer bozulmuş 3000 lira masrafı var dediler. Yedek anahtarı getireyim, bundan sonra onunla kullanırım dedim. O zaman akünüz bozuk, değiştirecegiz dediler. Akünün garantisi var, tamam değiştirin ama eskisini verin hakkımı arayım deyince aküyü şarj edip yolladılar😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkili servislerin elinde teknolojik imkan ve eğitim olanağı vardır. Fakat bu olanaklar ustaların kapasitesiyle sınırlanır. Kısacası aracın heryerine hakim bir ustaya denk gelirseniz böyle nadir arızaların tespiti hemen yapılabilir.

    Benim de aracımın ön amortisöründen ses geliyordu. biri 100 diğeri 250 km uzakta olan iki yetkili servise gittim ikisi de sorun bulamadı. sorun bulunamadığından amortisörü de değiştirmediler. Sonra birgün işyerinin önünde aracın motor bölümünündeki tozları temizlerken çaycı ile mevzunun muhabbeti açıldı. Çaycı amortisör takozlarının bir tanesinin diğerinden kısa olduğunu farketti. sonra baktık takoz kısa olduğundan amortisör tam sıkılamamış somununun altındaki pul elle dönüyor. somunu söktük boşluğu almak için altına 2 tane daha pul koyduk, arabayla bir turladık ne ses ne başka birşey. hemen servisi aradım durumu anlattım. çağırdılar gittim. vay efenim biz oraya müdahale etmişiz de garanti dışı kalmış da bir sürü zırvalamaya başladılar. orda bir bağırdım bunlara sizin yüzünüzden 700 km boşuna yol teptim, gözünüzün önündeki takozu gören bi çaycı kadar olamadınız daha garantiden bahsediyorsunuz takoz kaç para benim ettiğim masraf kaç para, silin ulan arabanın garantisini iptal edin. kendinizi bi bk sanıyorusnuz bi daha servise geleni s..ler dedim çıktım ordan. takozu gittim parçacıdan aldım kendim taktım sorun o kadarmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Sırf ustam iyi diye arabayı(markayı) değiştirmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın 2016 fiorino aldım , tekerlekte ki sıkmalardan bir tanesi sorunluymuş.Polye ya da podye adını bilmiyorum değişim yapacaklarmış ? Benden tepki eeeeee oldu.Fİyat olarak 800 istedi 500 e düştü.Yapma arkadaşım dedim.Sanayiye gittim 10 tl ye yeni sıkma açtırdım.Sorun bitti.

    Yer Hatay / İskenderun Fiat servisi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muammer816

    birkaç yorum okudum, konunun neden böyle olduğuna dair yetkili servislerde çalışmış/çalışan biri olarak herkesi aydınlatmak istedim/istiyorum :

    1- birçok yetkili serviste tam eğitimli,kalifiye personel maalesef bulunamamakta (istisnalar elbette vardır/olabilir).

    2- genel olarak distrübütörler yetkili servislerinin iç işlerine ve kalifiye personellerine tam olarak ve bence yeteri kadar müdahale etmek istemiyorlar.bu konuya yeterince önem vermiyor/veremiyor veya uğraşmak istemiyorlar (istisna var mıdır,pek sanmıyorum).

    3- aracınızın bakımı,tamiri yapılırken çok hızlı bir şekilde yapılmasını isteyen ve bunu her defasında bekleyen sabırsız müşteriler ve servis yöneticileri işçinin iş stresini artırmaktadır ve dolayısıyle hata yüzdesi artmaktadır maalesef.

    4- genellikle işçi işinden ve iş yerinden memnun,mutlu değildir.işçi kazancından memnun değildir,çalışma zamanlarından memnun değildir ve bu durum doğal olarak müşterilere kadar yansımaktadır çoğu zaman.

    4.1- işçi memnun değil bize ne; biz (müşteriler) çok para veriyoruz,paramızın karşılığını sonuna kadar almak isteriz dediğinizi duyar gibiyim fakat aracınızın tamirini,bakımını yapan işçi hakkını tam olarak (ülkemizde maalesef yarısını bile alamıyor şuan) alamayınca,dinlenememiş vaziyette tekrar tekrar çalışmak zorunda kalınca tam konsantre olamıyor ve yapılan işe hata karışabiliyor ./ tamircilik işi maalesef yüzde yüz full konsantre işidir.en ufak bir hata kaldırmıyor bu iş.

    birçok sektörde benzer sorunlar mevcut ve genel olarak işçiler çok eziliyor ülkemizde,patronlar ve bazı müdürler çok paralar kazanıyorlar.geriye kalanlar kıt kanaat yaşamaya devam etmek zorunda bırakılıyor(bunlardan biri de benim) maalesef.belki biraz açıklayıcı olabilmişimdir konu ile ilgili.


    son olarak işini seven,işine saygı duyan ustaları/kurumları bulup araçlarınızı ve hayatlarınızı(!) bu ustalara/kurumlara emanet ediniz.güvenli sürüşler dilerim herekese.

    En azından öz eleştiri yapmışsınız hocam, bravo. Bende yakınma olarak şurada başlık açmıştım.

    https://forum.donanimhaber.com/fb.aspm=101478457



    Bende bıçak kemiğe dayanmadıkça garantisi olsa bile aracın bir yerini açtırmak veya elletmek konusunda sırf anlattığınız profildeki teknik personel ezici oranda ağırlıklı şekilde çalışmakta olduğu için yanaşmıyorum. Ne olacak böyle yeter artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: geberit

    toyotam olsa derindereden başka yere gitmezdim.

    Toyota'nız yokmuş...Olsa neden oraya gideceğinizi açıklarsanız Toyota'sı olan arkadaşları aydınlatmış olursunuz...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur


    quote:

    Orijinalden alıntı: muammer816

    birkaç yorum okudum, konunun neden böyle olduğuna dair yetkili servislerde çalışmış/çalışan biri olarak herkesi aydınlatmak istedim/istiyorum :

    1- birçok yetkili serviste tam eğitimli,kalifiye personel maalesef bulunamamakta (istisnalar elbette vardır/olabilir).

    2- genel olarak distrübütörler yetkili servislerinin iç işlerine ve kalifiye personellerine tam olarak ve bence yeteri kadar müdahale etmek istemiyorlar.bu konuya yeterince önem vermiyor/veremiyor veya uğraşmak istemiyorlar (istisna var mıdır,pek sanmıyorum).

    3- aracınızın bakımı,tamiri yapılırken çok hızlı bir şekilde yapılmasını isteyen ve bunu her defasında bekleyen sabırsız müşteriler ve servis yöneticileri işçinin iş stresini artırmaktadır ve dolayısıyle hata yüzdesi artmaktadır maalesef.

    4- genellikle işçi işinden ve iş yerinden memnun,mutlu değildir.işçi kazancından memnun değildir,çalışma zamanlarından memnun değildir ve bu durum doğal olarak müşterilere kadar yansımaktadır çoğu zaman.

    4.1- işçi memnun değil bize ne; biz (müşteriler) çok para veriyoruz,paramızın karşılığını sonuna kadar almak isteriz dediğinizi duyar gibiyim fakat aracınızın tamirini,bakımını yapan işçi hakkını tam olarak (ülkemizde maalesef yarısını bile alamıyor şuan) alamayınca,dinlenememiş vaziyette tekrar tekrar çalışmak zorunda kalınca tam konsantre olamıyor ve yapılan işe hata karışabiliyor ./ tamircilik işi maalesef yüzde yüz full konsantre işidir.en ufak bir hata kaldırmıyor bu iş.

    birçok sektörde benzer sorunlar mevcut ve genel olarak işçiler çok eziliyor ülkemizde,patronlar ve bazı müdürler çok paralar kazanıyorlar.geriye kalanlar kıt kanaat yaşamaya devam etmek zorunda bırakılıyor(bunlardan biri de benim) maalesef.belki biraz açıklayıcı olabilmişimdir konu ile ilgili.


    son olarak işini seven,işine saygı duyan ustaları/kurumları bulup araçlarınızı ve hayatlarınızı(!) bu ustalara/kurumlara emanet ediniz.güvenli sürüşler dilerim herekese.

    En azından öz eleştiri yapmışsınız hocam, bravo. Bende yakınma olarak şurada başlık açmıştım.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.aspm=101478457



    Bende bıçak kemiğe dayanmadıkça garantisi olsa bile aracın bir yerini açtırmak veya elletmek konusunda sırf anlattığınız profildeki teknik personel ezici oranda ağırlıklı şekilde çalışmakta olduğu için yanaşmıyorum. Ne olacak böyle yeter artık.

    bütün bu durumlara,olaylara ve insanımızın saçma sapan şartlarda çalışmasına,saçma sapan farklı durumlara zorlanmasına çok üzüldüğüm için yazma ihtiyacı hissettim.

    maalesef ülkemizde durumlar böyle.pek düzeleceğini sanmıyorum,ancak ve ancak kaliteli ve düzgün düşünen ve yaşayan, insanlara saygı duyan ve değer veren yeni nesiller yetiştirebilirsek belki uzun yıllar sonra herşey daha güzel olabilir.

    gönül ister ki herşey daha güzel olsun; salt para,mevki ya da şan,şöhret için sacma sapan işler olmasın ama maalesef oluyor.


    ps. belki ilgili anayasal düzenlemelerle öncelikli olarak fiziksel yönden ağır iş yapanlara ve sonrasında tüm işçilere alın terlerinin min. karşılığı ve çalışma saatleri güncellenerek düzenleme yapılabilir.böylelikle alt tabaka daha mutlu,refah yaşar ve doğal olarak yapılan işler de iyileşir,özveri artar. aklıma şimdi geldi eklemek istedim.çünkü paraya tapan insanların vicdanları olmaz bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer816 -- 11 Mart 2018; 22:49:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xnet

    keep clubbin geçmiş olsun. Başka bir markada ve başka bir serviste birebir benim yaşadıklarımı yaşamışsınız.

    Benimde araçtan 2 sene önce bir tık diye ses gelmeye başladı. 2016'daki periyodik bakımda durumu resmi servise anlattım hallederiz dediler ve epey yüklü bir fatura sonucu servisten ayrıldım. Ses 1-2 hafta gerçekten yoktu bende çözdüler diye seviniyordum ama sonra aynı ses yine gelmeye başladı.

    Bu sefer yine servise gittim birçok parçanın değişmesi gerek dediler. Rakam çok yüksek olunca böyle idare ederiz dedim. 2017 periyodik bakım zamanı gelince yine resmi servise gittim ve yine durumdan bahsettim. Periyodik bakım ücreti dışında bir 600 lira daha ödedim ve ses olayını hallettiklerini söylediler. Ancak bir süre sonra yine ses gelmeye başlayınca servise tekrar götürdüm ve çok daha yüklü bir fatura çıkartınca yaptırmaktan vazgeçtim.

    Sonra bir tanıdığın önerisi ile özel bir servis götürdüm. 30 senelik usta aracı çalıştırıp araca bakar bakmaz seslerin kayışlardan geldiğini ve çalışma anında olduğunu anladı. Daha aracı açmadan anladı. Aracı açtı ve biraz bakınca bazı kayışların orijinal olmadığını, kalitesiz yan sanayi olduğunu ve bunları orijinalleri ile değiştirirsek ses kalmayacağını söyledi. Kayışların orijinal 200 tutuyormuş 50'de işçilik aldı ve kayışları değiştirdi.

    1 senedir araçta en ufak ses kalmadı. Servisten şikayetçi oldum ve bu konu hala devam ediyor. Servis yan sanayi parça taktığını kabul etmiyor. Bakalım hukuksal olarak nasıl sonuçlanacak. Hakkımı bırakmayı düşünmüyorum bu dünyada olmazsa öte tarafta hakkımı bırakmayacağım ve karşıma geldiklerinde asla hakkımı helal etmeyeceğim. Bu haramla yanıp kavrulsunlar.

    Siz siz olun resmi servislere de güvenmeyin. Maalesef ülkemiz öyle bir duruma geldi ki artık çoğu firma müşteriyi nasıl kandırsam, nasıl daha fazla parasını alsam derdine düştü.

    İsmini verin o servisin gidenler daha dikkatli olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur


    quote:

    Orijinalden alıntı: muammer816

    birkaç yorum okudum, konunun neden böyle olduğuna dair yetkili servislerde çalışmış/çalışan biri olarak herkesi aydınlatmak istedim/istiyorum :

    1- birçok yetkili serviste tam eğitimli,kalifiye personel maalesef bulunamamakta (istisnalar elbette vardır/olabilir).

    2- genel olarak distrübütörler yetkili servislerinin iç işlerine ve kalifiye personellerine tam olarak ve bence yeteri kadar müdahale etmek istemiyorlar.bu konuya yeterince önem vermiyor/veremiyor veya uğraşmak istemiyorlar (istisna var mıdır,pek sanmıyorum).

    3- aracınızın bakımı,tamiri yapılırken çok hızlı bir şekilde yapılmasını isteyen ve bunu her defasında bekleyen sabırsız müşteriler ve servis yöneticileri işçinin iş stresini artırmaktadır ve dolayısıyle hata yüzdesi artmaktadır maalesef.

    4- genellikle işçi işinden ve iş yerinden memnun,mutlu değildir.işçi kazancından memnun değildir,çalışma zamanlarından memnun değildir ve bu durum doğal olarak müşterilere kadar yansımaktadır çoğu zaman.

    4.1- işçi memnun değil bize ne; biz (müşteriler) çok para veriyoruz,paramızın karşılığını sonuna kadar almak isteriz dediğinizi duyar gibiyim fakat aracınızın tamirini,bakımını yapan işçi hakkını tam olarak (ülkemizde maalesef yarısını bile alamıyor şuan) alamayınca,dinlenememiş vaziyette tekrar tekrar çalışmak zorunda kalınca tam konsantre olamıyor ve yapılan işe hata karışabiliyor ./ tamircilik işi maalesef yüzde yüz full konsantre işidir.en ufak bir hata kaldırmıyor bu iş.

    birçok sektörde benzer sorunlar mevcut ve genel olarak işçiler çok eziliyor ülkemizde,patronlar ve bazı müdürler çok paralar kazanıyorlar.geriye kalanlar kıt kanaat yaşamaya devam etmek zorunda bırakılıyor(bunlardan biri de benim) maalesef.belki biraz açıklayıcı olabilmişimdir konu ile ilgili.


    son olarak işini seven,işine saygı duyan ustaları/kurumları bulup araçlarınızı ve hayatlarınızı(!) bu ustalara/kurumlara emanet ediniz.güvenli sürüşler dilerim herekese.

    En azından öz eleştiri yapmışsınız hocam, bravo. Bende yakınma olarak şurada başlık açmıştım.

    https://forum.donanimhaber.com/fb.aspm=101478457



    Bende bıçak kemiğe dayanmadıkça garantisi olsa bile aracın bir yerini açtırmak veya elletmek konusunda sırf anlattığınız profildeki teknik personel ezici oranda ağırlıklı şekilde çalışmakta olduğu için yanaşmıyorum. Ne olacak böyle yeter artık.

    Ustalara güvenmediğimden ufak tefek sorunlarda kurcalatmıyorum aracı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

    Servis konusunda hyundai'ı tek geçerim. 20 binde triger zincirinden ses gelen 3 senelik aracımın zincirini garantiden değiştiler. Üstelik aracımın eski sahibi 2 sene bakıma sokmamış. Adamlar değişmese bile haklılardı ama neredeyse 2bin liralık parça değiştiler. Sadece yağ ve antifriz parası verdim.

    bültenli bir parçadır hocam
    yoksa değiştirmezler. kronik sorunlara neden olan üretim hataları araç garanti kapsamında değilken bile bülten kapsamına alınırsa servis değiştiriyor.
    ama Türkiye şartlarında ilgileniyor olamaları tabiki + bir özelllik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: levent_yavuz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

    Servis konusunda hyundai'ı tek geçerim. 20 binde triger zincirinden ses gelen 3 senelik aracımın zincirini garantiden değiştiler. Üstelik aracımın eski sahibi 2 sene bakıma sokmamış. Adamlar değişmese bile haklılardı ama neredeyse 2bin liralık parça değiştiler. Sadece yağ ve antifriz parası verdim.

    bültenli bir parçadır hocam
    yoksa değiştirmezler. kronik sorunlara neden olan üretim hataları araç garanti kapsamında değilken bile bülten kapsamına alınırsa servis değiştiriyor.
    ama Türkiye şartlarında ilgileniyor olamaları tabiki + bir özelllik

    Olabilir haklısınız. Çünkü zincir sıkıntısı yaşayan tek ben değildim.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.