Şimdi Ara

TOYOTA YARİS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar toyota yaris almak istiyorum ama motoru 1.0 olucak sizce bu araba çok mu kötü yokuşu hiç çekmez diyorlar dogru mu uzun yola gelmez mi bu araba benim en ayda 60 km gitmem gerekicek sizce bu bana olur mu bunun ben 1.3 istiyorum ama pahalı geliyor o yüzden yardım bu arabaların ortalama menzili ne kadardır LÜTFEN YARDIM EDİN???



  • 1 ton ağırlığındaki bir araca 1.0 motor az gelebilir. hele bir de yazın araç dolu olursa ve klima açılırsa.... bence biraz zorlayın 1.3 alın. tabi bu benim fikrim. 1.0 motor kullanan araç sahipleri görüşlerini belirtirlerse daha doğru olur sanırım.
  • Bende 1.3 Yaris var, arkadaşım 1.0 Yaris kullanıyor, o biraz şikayetçi motorun zayıflığından ama sonuçta her yere gidiyor, her yokuşu da çıkıyor. Yavaş oluyor ama oluyor. Performans aramıyorsanız gücünüz de üst modele yetmiyorsa alırsınız tıpış tıpış kullanırsınız bir şey olmaz. Aracın menzilini de yakıt deposu hacmini yakıt tüketimi verilerine bölerek hesaplayabilirsiniz, menzilde bir problem yaşatacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.