Şimdi Ara

TP-Link Archer T9UH AC1900 hız dalgalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. Bu wifiden aldım hepsiburada üzerinden 9 ay önce. Aldığım günden beri hep aynı sıkıntı. Uğraşmamak adına servise de yollamadım ama artık gına geldi. Hangi driver ını yüklesem bir anda sanki hiç windowsa yüklenmemiş gibi bir hal alıyor ve internet bağlantısı kesiliyor. Usb bağlantısını takıp çıkartınca tekrar tanıyor ve düzeliyor. Wifi adaptör de sıkıntı olması dışında başka bir neden olabilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 28 Nisan 2022; 14:3:32 >



  • Device Manager'dan USB Hub ve portlarının Power Management tabındaki power saving kısmını kapatıp deneyebilirsiniz. Bağlı olduğu port güç ayarlarına bağlı olarak kendisini kapatıyor olabilir.

  • Arkadaşlar windows tanımama sorunu çözüldü geçen zaman için de ama saçma sapan bir sorun baş gösterdi. Bir anda hız sıfıra iniyor. Öyle kalıyor. Sonra yine 93 mbps ye geliyor sonra yine sıfıra iniyor. Tplink servise yolladım ürünü. Hatta 1 adet masa üstü bilgisayarda 1 adet de laptopta test edip youtube yükledim ve servise yolladım linkleri de. Ama gelin görün ki bana hiç bir şey yokmuş gibi geri göndermişler. Burayada koyuyorum linkleri sizlerde bakın. Masa üstünde de laptoptada aynı sorun mevcut. Aynı anda cep telefonu ile hız testi yapıyorum ama sorun yok. Bu neden olabilir. Güncel yazılımı yükledim zaten sildim yine yükledim. Aygıt yöneticisinden kaldırdım tekrar kurdum. Usb'lerin güç kazancı sağlamak için windows bu aygıtı kapatsınlar aktif değil. Virüs programı yok. Virüs vardır diye kurdum tarattım yok. Aygıt yöneticisinde gelişmişteki ayarlardan mı bir şey yapmak gerekiyor anlamadım. Çok sinir bozucu bir durum.


    Gökhan Özyoutube
    Tplink archer T9uh Ac1900 internet kesilme problemi
    https://www.youtube.com/shorts/wmU8Ps5fhSs?feature=share


    Gökhan Özyoutube
    Tplink archer T9uh Ac1900 internet kesilme problemi
    https://www.youtube.com/shorts/HlqWym-vlxU?feature=share


    Gökhan Özyoutube
    Tplink'e 3 adet videolu örnek ile yolladığım ve bana sorunsuz denilerek geri gönderilen Usb adaptör. Video ile kanıt yollamam rağmen bana ürünü geri gönderiyorlarsa kimse garanti beklemesin Tplinkten.
    https://www.youtube.com/shorts/zbIpS3_UffA?feature=share



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 15 Nisan 2022; 0:50:46 >




  • Arkadaşlar başka marka wireless adaptör aldım ondada hız 5 mbps ye düşüyor ve yükseliyor. Valla kafayı yicem bu niye oluyor? Aynı yerde cep telefonu ile hız testi yapıyorum sorun yok. Etraftaki 5ghz yayınlardan etkilense telefonda etkilenmez mi? Masa üstü bilgisayarda tam randımanlı kullanamıyorum hızı. Her şet normalken 93 mbps iken bir anda saçmalıyor. Tplink hadi çok ısınıyor ondan diyelim Asus ta ısınma yok o niye oluyor.

  • T9UH bende de var sorunsuz kullanıyorum. Eğer başka adaptörde de aynı sıkıntı oluyorsa problem bilgisayarınızda sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.