Şimdi Ara

TP LİNK MR3420 3g sorun acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben Geçen Günlerde TP LİNK MR3420 markalı modem aldım ama arayüzünden ayarları yapamıyorum elimde 3g vın felan yok adls bağlantısı yapıyorum ama internet gelmiyor yardım edin lütfen ???



  • quote:

    Orijinalden alıntı: adnanswort

    Ben Geçen Günlerde TP LİNK MR3420 markalı modem aldım ama arayüzünden ayarları yapamıyorum elimde 3g vın felan yok adls bağlantısı yapıyorum ama internet gelmiyor yardım edin lütfen ???

    Sayın @adnanswort

    TL-MR3420 modelimiz bir 3G/4G Kablosuz Router'dır. Aygıtın ADSL veya VDSL fonksiyonu yoktur. ADSL bağlantısı için ürün adında ADSL açıklaması bulunan aygıtlardan kullanmalısınız. ADSL ürünlerimiz için http://www.tp-link.com.tr/products/?categoryid=203 bağlantısına tıklayınız.


     TP LİNK MR3420 3g sorun acill




  • yani vın felan yani 3g cihazım olmadan kullanamazmıyım ama modem arayüzünde sadece wan vardı wan adls demek değilmi ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adnanswort

    yani vın felan yani 3g cihazım olmadan kullanamazmıyım ama modem arayüzünde sadece wan vardı wan adls demek değilmi ??

    Sayın @adnanswort

    WAN arayüzüne sahip aygıtlar Router'dır. TL-MR3420 modeli de hem Kablosuz Router hem de 3G Kablosuz Router'dır. Bu ürün ile Internet erişimi sağlamak için ya Ethernet üzerinden aldığınız bir Internet erişimi, ya da 3G USB modeme sahip olup 3G hattınız ile Internet erişimi için kullanabilirsiniz. ADSL bağlantısı için ADSL Modem Router modellerimizden kullanmalısınız.

     TP LİNK MR3420 3g sorun acill




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.