Şimdi Ara

TP-LINK’ten ‘Dijital Toplum’ İçin Yeni Ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • TP-LINK’ten ‘Dijital Toplum’ İçin Yeni Ürünler






     
    TP-LINK, Almanya’nın Hannover kentinde başlayan CeBIT Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıtıyor. Sürekli artan dijitalleşmeye yetişebilmek için gerekli olan hızlı ve güvenilir internet bağlantısının en yeni ürünleri TP-LINK standında görülebiliyor.

    TP-LINK, Almanya’nın Hannover kentinde bu yıl 14-18 Mart 2016 tarihleri arasında yapılan CeBIT Fuarı’nda yine en yeni ürünlerini tanıtıyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da CeBIT’in ana teması ‘d!conomy’ ve TP-LINK bu ana temaya uygun en yeni kablosuz ağ teknolojileri ile ‘nesnelerin interneti’ (IoT) çözümlerini fuarda sergiliyor.

    Bu yıl TP-LINK’in CeBIT’teki standında öne çıkan ürünler arasında ilk 802.11ad destekli yönlendirici (router) olan Talon AD7200; akıllı evler için özel yönlendirici SR20 ve 2000Mbps kablosuz hızlara ulaşabilen yeni nesil powerline adaptör kiti olan TL-PA9020P yer alıyor.

    Akıllı ev için ağ ürünlerine yoğunlaşan TP-LINK, 802.11ad standardını destekleyen dünyanın ilk WiFi yönlendiricisi olan Talon AD7200’i CeBIT’te sergiliyor. Geleneksel 2.4 ve 5GHz bantlarının yanı sıra daha az kullanılan 60GHz bandını da kullanan Talon, saniyede 7200Mbit hıza ulaşabiliyor.
    CeBIT’te TP-LINK’in öne çıkaracağı bir diğer ürün ise SR20 model, dokunmatik ekranlı akıllı ev yönlendiricisi. Akıllı evlerdeki tüm cihazların ağa bağlanmasını sağlayan SR20, 1900Mbit/s kablosuz hıza sahip. WiFi’ın yanı sıra ZigBee ve Z-Wave iletişim standartlarını da destekleyen ürün şık tasarımı ile de dikkat çekiyor.

    Kablosuz ağ ürünlerinin hızları giderek artıyor. Hızı artan ürünler sadece modem ya da yönlendiriciler değil. WiFi kapsama alanını genişletmeyi sağlayan ürünlerin hızları da modem/router’lara paralel olarak artıyor. Bunlara bir örnek olan yeni nesil powerline adaptör kiti TL-PA9020P, CeBIT’te görülebilecek ürünler arasında. Kablo çekmeden, ev/ofisin elektrik hattını kullanarak interneti taşımayı sağlayan powerline adaptörlerin hızlarının geldiği son noktayı gösteren TL-PA9020P, saniyede 2000Mbit kablosuz hıza ulaşabiliyor.

    TP-LINK ürünleri Salon 14/15’de E71 nolu stantta görülebiliyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.