Şimdi Ara

Tp - Link TL-ANT2414A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleykum,

    Arkadaşlar tp-link 14 dbi bir anten aldım U.S Robotics wireless ın arkasına taktım vede hiç performans alamadım 10 metre bile cekmiyor acaba sorun nasıl değişik bir kurulumu mu var ? Yardımcı olursanız çok sevinirim selametle.



  • aynı sorun bendede var anlamadım gitti herşey normal benimkinin modeli farklı amma TP-Link ANT2424B 24 dBi Outdoor hiç anlayan yokmu yaa ?
  • ANT2424B bu anten için yapılan işlemleri yazar mısınız? Direk access point beslemeli mi, yoksa uzatma anten kablosu veya güç arttırıcı yükselticiyle mi kullanılıyor?..

    Diğer anten için, modemin maksimum çıkış gücü 19 dBm olarak geçiyor. O da en yüksek anlık anten çıkış gücüdür. Standart modem anten çıkış gücü 17 dBm'dir. 17 dBm çıkış gücü 63 mWatt'lık bir elektriksel güc verir. Ayrıca kullandığınız anten yönlü anten olduğu için kısa mesafelerde kullanılmaz. Mesela 10 metre ilerisi için... Anten konumu iç mekanda kullanılacaksa mekanın en boş alanına konulmalı ve karşısına engel konulmamalıdır. Bahsedilen anten, iletişimini mesafe arttıkça anlam kazandırır.
  • aldığınız anten outdoor antendir. patlama noktaları 300 metreden başlar ve açılı bir antendir. zaten evin içinde kullanmak için mesafe yetmez.
  • üreticinin internet sitesinde anladıgım kadarıyla bazı ap lerler birlikte çalıştıgı yazıyor.. dogrusunu bilen varsa açıklasın bi zahmet..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karingoo -- 3 Ocak 2011; 16:19:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.