Şimdi Ara

Tp-Link TL-WR543G 54Mbps 4 Port Access Point 5 kat sinyal alırmıyım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr543g-54mbps-4-port-access-point/productDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd992876

    us robotics 9107 kablolu modemimden internet bağlantımı 5 kat aşağıdaki dükkanıma vermek istiyorum linkte verdğim uygun fiyatlı acces pointin gücü 5 kat aşağı gidermi ..katların arasında birinde 3m birinde 2 m cama mesefe var..

    kablolu modemimden acces pointe ethernetten bağlantı yaptığımda modemimi wirelles modeme dönüştürmüş lurmuyum...daha iyi uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir ürün varmı..teşekkürler







  • Dukkandaki cihazlarin kablosuz olarak baglanacagini varsayiyorum. Tplink wr543 gayet guclu yayin yapan bir cihaz ama 5 kat ve beton bir binada sonucu kestirmek guc. Arada repeater veya WDS cihazlari kullanmaniz gerekebilir. Bu cihazlar mevcut kablosuz yayini alarak yeniden yayin yapar boylelikle kablosuz mesafe uzamis olur. Tplinkin wan cikisini modeme baglarsaniz modemdeki interneti kablosuz yapmis olursunuz.
  • Arkadaşlar bende bu access pointten almak istiyorum amacım şu;
    Us Robotics 9105 modeme yaklaşık 6 metre uzaklıktaki TL-WR543G yi balkona koyacağım ve birtek balkon duvarını aştıktan sonra ( balkonun bir ucu açık ) açık alanda 60 metre mesafede bir evin tek duvar sonrasındaki odasındaki pc ye ve diğer 3 pcye internet bağlantısı vermeyi planlıyorum. diğer 3 ü daha yakın mesafede.
    bu access pointin gücü yetermi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.