Şimdi Ara

KIRIK PS4 SLIM 9.0 + 512SSD + 2KOL + BEDAVA OYUN MAĞAZASI FİYAT DÜŞTÜ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cetinodinson Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 KIRIK PS4 SLIM 9.0 + 512SSD + 2KOL + BEDAVA OYUN MAĞAZASI FİYAT DÜŞTÜ!!!

    Merhaba,


    Zamanında Polonya'dan aldığım ve ilk sahibi olduğum PS4 Slim'i satmak istiyorum. Neden Türkiye'de tek diye soruyorsunuz? Öncelikle belirtmek isterim ki bu cihaz benim şahsi cihazımdır; bu işin al satçısı değilim.


    Şimdi durum şu: Normalde kırık sürüm bir PS4 alırsanız, satan kişi veya dükkan kesinlikle internete bağlamamanızı önerir; ve bu konuda haklılar. Çünkü internete bağlarsanız cihaz kendini günceller ve cihazı yeniden kırmak mümkün olmaz; güncelleme işlemi geri döndürülemez. İşte bu konsol bu yüzden Türkiye'de tek!


    Ben bir bilgisayar mühendisiyim. İşim gereği neyin nasıl çalıştığını bilirim; görebileceğiniz üzere konsolum internete bağlı ve Fortnite oynuyorum! Üstelik tüm PlayStation oyunlarını ücretsiz indirebileceğiniz bir mağazada yüklü cihazda, o da internet ile çalışıyor!


    Peki, bu kadar tehlikeli ise neden internete bağlıyım? Neyin neden ve nasıl çalıştığını bilirseniz her şeyi yapabilirsiniz. Teknoloji korku ve dogma ile değil, bilgi ile çalışır; bu konsol siz isteseniz bile kendini güncellemez! Videoda görebilirsiniz.


    Cihaz slim kasa ve herhangi bir sorunu/tamiri yok. İlk çıkan neredeyse 11 yıllık olan fat kasalar ile lütfen karıştırmayın. Slim cihazların üretilen son kasasıdır. İlk ve tek sahibiyim. İş güç nedeniyle cihazı uzun süredir kullanamıyorum.


    Bu yaz SSD takip 9.0 güncellemesini yaparak cihazı kırdım; yani bu cihaza çıkmış ve çıkacak olan tüm oyunları 5 kuruş vermeden oynayabilirsiniz. Cihazın yanında jailbreak işlemini koltuğunuzdan kalkmadan yapabilmeniz için ESP32 de göndereceğim.


    ESP32 olmadan 9.0 sürümünde cihazı kapatıp açtığınız zaman jailbreak gider ve jailbreak işlemini yapmak için cihazı açtığınız zaman flash disk takıp çıkar yapmanız gerekir ve her seferinde. ESP32 bunun önüne geçiyor. Cihazı kapatıp açsanız bile herhangi bir flashdisk ile uğraşmadan, oturduğunuz yerden otomatik olarak jailbreak etmenize, kırmamanıza yardımcı olur.


    ESP32'nin yanında 2 adet DS4 + Kontrol Freek Thumbstick + Alman malı akım korumalı priz vereceğim. İçinde PS1, PSX, PS2 ve PS4 oyunları mevcut. Ancak siz zevkinize göre de oyun yükleyebilirsiniz.


    Cihazın kutusu yok. Maalesef depremde yıkılan evimizden her şeyi, sanırım dolu diye düşünerek onu da almışlar. Neyseki ben Polonya'daydım ve PS4 de yanımdaydı. Sadece kutusunu çalabilmişler.


    Satın alacak kişiye cihazı anlatır, kurulumuna yardımcı olurum. Lütfen bu cihazı artık antika olmuş fat kasalarla, yeni oyunların çalışmadığı 5.05 kasalarla, artık 10 yıllık HDD'si ölmüş makinelerle veya artık kaçıncı el olduğu belli olmayan al satçı makinelerle karıştırmayın. İlk sahibinden ikinci sahibine tertemiz, full + full set. Size sadece oynamak kalıyor. Şimdiden hayırlı olsun.


    Hatay ili içerisinde elden teslim yapabilirim, diğer iller için önce havale/EFT sonra kargo. Kargo için sağlam bir paket yaparım ve ödeme bana ait olur.


    ESP32 + 5125 SSD + 2 DS4 + Alman Malı Akım Korumalı Priz ile birlikte iyi bir teklif olduğunu düşünüyorum. 

    İletişim için öm/pm yada whatsapp +48 884 742 038

    Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.





    KIRIK PS4 SLIM 9.0 + 512SSD + 2KOL + BEDAVA OYUN MAĞAZASI FİYAT DÜŞTÜ!!!


    KIRIK PS4 SLIM 9.0 + 512SSD + 2KOL + BEDAVA OYUN MAĞAZASI FİYAT DÜŞTÜ!!!


    KIRIK PS4 SLIM 9.0 + 512SSD + 2KOL + BEDAVA OYUN MAĞAZASI FİYAT DÜŞTÜ!!!


    KIRIK PS4 SLIM 9.0 + 512SSD + 2KOL + BEDAVA OYUN MAĞAZASI FİYAT DÜŞTÜ!!!


    KIRIK PS4 SLIM 9.0 + 512SSD + 2KOL + BEDAVA OYUN MAĞAZASI FİYAT DÜŞTÜ!!!


    KIRIK PS4 SLIM 9.0 + 512SSD + 2KOL + BEDAVA OYUN MAĞAZASI FİYAT DÜŞTÜ!!!


    KIRIK PS4 SLIM 9.0 + 512SSD + 2KOL + BEDAVA OYUN MAĞAZASI FİYAT DÜŞTÜ!!!













    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • "yeni oyunların çalışmadığı 5.05 kasalarla"


    Bu lafa istisnaen 9 versiyonda bile yeni oyun çalışmaz. Backport dosyası indirmeniz gerekir.

  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    hocam hangi oyun icin backporta ihtiyac duyuyor 9.0? rica etsem bana örnek verebilir misiniz?

  • cetinodinson kullanıcısına yanıt

    Malesef örnek veremem. Çünkü her geçen gün konsolların kırılması biraz daha zorlaşıyor. 9 versiyon kırılalı 2 sene geçti fakat hala yeni çıkan OFW'ler kırılamadı. Yani 2 seneden beri çıkan bütün oyunlar ve eski oyunların yeni pachlerini yüklemek istersen backport yapman lazım. 2 sene öncesinin oyunları için gerek yok. Çünkü 9 ve altı versiyon isteniyor.

  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    hocam bilgi eksikliğiniz var düzeltmek isterim. halihazırda dump edilen tüm oyunlar 9.0'da çalışacak şekilde dump ediliyor, yani 9.0 backportlu şekilde. 9.0 dan daha düşük bir sürüme yükleme yapmak isterseniz, ek bir backport dosyasına ihtiyacınız varken 9.0 için böyle bir ihtiyaç yok. ki backport etseniz bile bazen düşük sürümlerde yeni oyunlar çalışmıyorlar.

    bahsettiğiniz ofw makinedeki işletim sistemi, evet haklısınız o kırılmadı ve ps3 dönemi gibi cfw yok, fakat bunun şuanki oyun çalıştırma metodu ile bir ilgiside yok. bahsettiğiniz cfw olması durumunda işletim sistemi üzerinde drm bypass edilerek dump olan olmayan her oyun çalışıyor, şuan ki oyun oynatma yöntemi iste hen yani homebrew enabler yöntemi. gerçekten satın alınan oyunlar, belli başlı kişiler tarafından dump ediliyor ve biz hen ile developer menüsüne eriştiğimiz için pkg yükkleyerek dump edilen oyunu biz dump etmişiz/yada oyun geliştirmişiz gibi oynuyoruz. farkındaysanız bu nedenle fiziksel yayınlanmayan oyunların dumpu da yok.

    iyi forumlar dilerim :)





  • Şimdi bu makina tüm oyunları açıyor ve online olarak sorunsuz oynatıryor mu?
  • iskender86 kullanıcısına yanıt

    Evet hocam. Ancak tüm online oyunları değil malum Playstation da online oynamak için psn ihtiyacınız var, malum psn için de son sürüm sistem yazılımı kullanmanız gerekir. PlayStation 4 ve 5 ne yazikki cfw düzeyinde kırılmış değillder, bu da bazı alt sürümlerini hen ile kırılabilmesi demek. Alt sürüm olduğunuzda da maalesef psn bağlantısı kuramazsınız, kurmanız için son sürüm olmanız gerekir. Son sürüm olursanızda konsolu kırıp ücretsiz oyun oynayamazsınız. Ve maalesef henüz downgrade, en azından son kullanıcı için, mevcut değil.

    bu durumda sadece psn gerektirmeyen, lan yada psn bypass edilmiş oyunları online oynayabilirsiniz. Minecraft, fortnite vs.

    ancak Playstation 9.0 sürümünü multi oyun için alacaksınız almanızı önermem. Bu makinelerin ana odağı kopya oyun oynatmak. Multi-player ana odağınız ise son yazılım güncellemesini almış PlayStation 4 leri neredeyse yarı fiyatına alablirsiniz, ancak oynamak istediğiniz tüm oyunlar için para ve ps+ abonesi olmanız gerektiğini de unutmayın.

    iyi forumlar :)





  • yakında yeniden yurtdışına çıkacağım için fiyatı revize ettim...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.