Şimdi Ara

TR + EU haritaları olan navigasyon // Route66 tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar,

    TR içinde şehiriçi-şehirlerarası çok seyahat ediyorum. Özellikle bilmediğim şehirlerde ş.içi kullanmak üzere bir nav. cihazı almaya karar verdim. Ancak arada sırada Avrupa'nın çeşitli şehirlerine de iş için gidiyorum. Sonuç itibarı ile benim yüksek oranda İstanbul içinde nadiren de Avrupa'da kullanmak için Avrupa haritası hediyelihttp://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4607.0001 -> bu cihazı beğendim.

    Aslında önceki kararım Garmin Nuvi 200 idi. (http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.1799.0044 )

    Piyasada Garmin ve Tomtom'un ön plana çıktığını forumlardan öğrendim, ancak dediğim gibi hem TR hem EU haritaları olduğu için Route66 daha mantıklı duruyor. Ne tavsiye edersiniz? EU haritasını ayrıca satın alıp Garmin mi tercih edeyim yoksa Route66 mı?

    selamlar







  • Ben cihazı yeni aldım (15 gün oldu) ve İst.içinde çok geziyorum çok memnunum. Aşağıdaki bağlantıdaki cihaz yeni bir model Media Marktan 199YTL. ye aldım. Tavsiye ederim. (Aynı firma ve yazılım)

    http://www.navking.com/tr/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=66
  • Merhaba Dostum,

    Bu kampanya halen devam ediyor mu acaba? Biliyormusun?

    Ayrıca bende bir tane cihaz almak istiyordum, ama çok acemiyim, forumdan anladığım Başarsoft'un haritaları iyiymiş, Navtürk çok sorunluymuş. Şu an için Garmin veya Route 66 diye bir model var, bu ikisi arasındayım. Sen ne tavsiye edersin?

    Yardımların için çok saol.



    quote:

    Orjinalden alıntı: Amfetamin

    Ben cihazı yeni aldım (15 gün oldu) ve İst.içinde çok geziyorum çok memnunum. Aşağıdaki bağlantıdaki cihaz yeni bir model Media Marktan 199YTL. ye aldım. Tavsiye ederim. (Aynı firma ve yazılım)

    http://www.navking.com/tr/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=66






  • Selamlar kampanya devam ediyor. Başarsoftun çok reklamı var fakat ben kullanmadım ve ne yazıkki eleştiri yapacak kadar bilgim yok.
    Fakat adres ve harita bilgisinin doğruluğu güncelliği çok önemli gerisi yani örnek 3D görüntüler vs. işin albenisi gibi geliyor bana. Hatta cihazı alınca deneyip göreceksinki en rahat ve doğru kullanım 2D görüntü ile mümkün. Fakat yinede Navking 300 cihazında Google Map deki gibi 3D görüntü açısını değiştirme olanağın var. Ben cihaz ucuz ve fiyatına göre verebilceğinin en iyisi olduğu için tercih ettim. Beklentiler çok önemli tabi.
    Alacağın cihazın GPS alıcı ünitesi işlemcisi gibi ana parçaların neler olduğuna bak derim. Yani bilinen güvenli üretivilermi. İşletim sistemi nedir ve program yükleme imkanı varmı vs. Harici anten çıkışı hiç dert değil çünki ben ev içinden bile bağlantı yaptığını gördüm ki araçta ve elde zaten sorun yok.
    Kısaca kullanmayacağın yada hiç gerek duymayacağın donanıma para vermemek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amfetamin -- 15 Ocak 2009; 13:39:49 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.