Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.697
Favori
13.893.886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 78747875787678777878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ibraxi kullanıcısına yanıt
    iki mouse'nın birbirinden farkı nedir acaba?
  • Gece bekledik o kadar inmedi ben uyuyunca inmiş fiyatı 910 aldım haber veren arkadaşıma teşekkür ediyorum burdan
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] neden hala kargoanmadı bu? sıkıntı mı var acaba?
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    zxr da indirimde 179 dolar + vergi
  • Bu kindle'lar neden Türkiyeye gelmiyor, öneri verebilecek olan var mı arkadaşlar?
  • designr kullanıcısına yanıt
    İnan çok sevindim hocam, o mutluluğu hissettirdin bana :D Hayırlı olsun.

    Hocam yıllar önce turnuvada kazandığım bir G105'im var, aslında çok mutluyum halen ama bu pis forum yüzünden sistem toplama masrafının yanında bir de klavye almak istiyorum. Arkadaşlarda steelseries mekanik klavye filan var ama resmen tiksindim. Mediamarktta filan razerin bi click mekaniğini denedim cidden eğlenceli geldi ama uzun sürede rahatsız eder mi o ses? Her neyse çok uzattım bu G610 nedir nasıldır? Bana bir tavsiye verir misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    soundblaster z $57.64 + $8.14 -https://www.amazon.com/gp/product/B009ISU33E/
    soundblaster zx $76.46 + $11.14 -https://www.amazon.com/gp/product/B009XDWUCQ/
    logitech g403 $34.99 + $6.08 -https://www.amazon.com/gp/product/B01KUAMCV4/
    logitech g pro $34.99 + $6.11 -https://www.amazon.com/gp/product/B01JPOLLTK/r

    soundblaster z amazon.de'de 60€, daha ucuza geliyor hala. zx'de sadece kontrolcü var kart aynı, $20 farka değmez benim için.



    Sen adamsın. Unutmamışsın G pro istediğimi, kaptım hemen. Fakat geçmiş sayfalarda bahsettiğim G pro gift muhabbeti çözülünce atıcam parayı karta

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Bir işi düzgün yapsa devlet memurları şaşıracağım. Vergi altı yasaklı olmayan ürünü ne diye gümrüğe tabiî tutarsın ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lori2 kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.com/Logitech-Gaming-Advanced-Sensor-Competitive/dp/B01JPOLLTK

    $34.99 + $6.11 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey

    indirimde
  • :S kullanıcısına yanıt
    Usb dac lazım bana hocam. Hem daha kaliteli ürünler var. Hem de kasayı mini itx yaptım. Cambridge audio, ifi vb hifi sınıfı ürünlere bakıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCooL_


    quote:

    Orijinalden alıntı: nev20.06


    quote:

    Orijinalden alıntı: KURSAD.


    quote:

    Orijinalden alıntı: nev20.06


    quote:

    Orijinalden alıntı: KURSAD.


    quote:

    Orijinalden alıntı: nev20.06

    Bozulan g930a alternatif kulaklık

    Oyuncu klavyesi

    Msata SSD

    Gamepad tavsiye bekliyorum.

    Tekrar bir g930 ya da aynı performansta void. Kablolu sorun olmazsa g633 'ün indirimdeyken alabilirsin. Bütçe önemin yoksa g933 alabilirsin. baska bir kulaklık aramazsın. Oyun ve film amaçlı istediğini düşünerek yazdım bu önerileri. müzik amaçlıysa isteğin başka kulaklıklara yönelebilirsin.


    Tekrar g930 almak istemiyorum. G633'ü de dün gece indirimde imiş kaçırdım . Tekrar girmesini bekleyeceğim. Gümrük şu bu riskine girmek istemiyorum 80 dolar altında olmasını istiyorum o yüzden. Öneri için teşekkürler. Evet oyun ve filmde kullanıyorum sadece.

    G930 2. yılını doldurdu ancak buradan bir arkadaştan aldım ismi hüseyindi hatta. Ama ulaşamadım ona garanti işlemi için. Süre de geçtiği ve bozulmaya başladığı için, şarj yeri sorunu (microusb giriş yerinde temassızlık vs var, dün de tamamen ses vermemeye başladı) Ben de artık ne gerekiyorsa yapayım dedim :)

    Klavye olarak da geçen sene yine black friday'de 45 dolara g710 blue almıştım. Ama çalışmadı. Ürünü refund ettiler fakat ben alamadım daha bişey fiyatlardan dolayı. Şimdi klavye için de bakınıyorum.

    Laptop'da da 16 gb'lık msata ssd var. Sadece windows ön yüklemesi var onda da. Tamamen windows kurmak için ufak da olsa bir m sata ssd almak istiyorum.

    Kingston 120 gb 49 dolar fena değil gibi ama bakalım :)

    Almak istediğim ürünler:

    https://www.amazon.com/dp/B00IZXXF92/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=1FSFB5R4LHKGC&coliid=I2TKQQZGIPZREM&psc=1

    https://www.amazon.com/dp/B00CG8GTPO/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=1FSFB5R4LHKGC&coliid=I3RO2PGAV1KWUA&psc=1

    https://www.amazon.com/dp/B013P0K8OE/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=1FSFB5R4LHKGC&coliid=I1FL2BK9PN5HMK&psc=1

    g633 indirimde işte attığın linkte ? Amazon.de'de daha çok indirimdeydi galiba ama bu da iyi sayılır.

    Ben atınca indirime girdi. Rakibi yoksa yapıştırıyorum 633'ü?

    Bir ara hyperx cloud'a falan merak sardım da heyecana gerek yok. Logitech'den şaşmamak lazım sanırım.

    Peki klavye için ne diyorsunuz?

    Corsair strafe mi

    G610 mu

    Blackwidow stealth mi?

    Uyuyanları rahatsız etmemek için stealth alasım geliyor.

    Logitech kulaklık konusunda bence bir hayli rezil durumda. G633'ü de denedim bence fazlasıyla ağır, o kadar ağır kulaklık yapıp nasıl gaming diyorlar bilmiyorum. G633 benim değildi ama öncesinde G230 vardı konfor açısından hiç farkı yok. Cloud 2 övmüş herkes sanırım onu alacağım. Bu arada Amerikan alacaksanız g633ü 75dolara, g933 100 dolar ona da bakabilirsiniz.

    Orta seviye klavyeler için birileri güzel bir şeyler söylesene çok sevineceğim, kaç gündür K70 övülüyor ama o kadar model arasında hangisi seçilir bilmiyorum. Klavye ve mouse işinde ben de Logitech başarılı diyorum ama mekanik güzel Logitech klavyesi nedir hiç fikrim yok. bu G610 iyi fiyata benziyor mesela alınır mı?

    Bir yıldır G710+ kullanıyorum ve bence Logitech'in tek alınır klavyesi budur. G213 bir miktar idare eder gibi ama mekanik değil zaten. Diğer modeller MX Cherry olmadıklarını anında hissettiriyorlar. Belki duymuşsunuzdur Logitech plastiği diye bir kavram var, aynı o tüm klavyeler. G213 neyse G910 o. Yani aradaki fiyat farkını elinizde hissetmiyorsunuz. Ever ışıklı, evet G tuşları çok ama klavyeye dokunurken hep bi yarım kalıyorsunuz. K70 ise tank gibi fakat pahalı. Bu yüzden Corsair K serisi en iyiler arasında fakat Logitech iyi/idare eder seviyesinde kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Razer DeathStalker Chroma 69 dolar dip fiyat. Yalnız bu klavye mekanik değil sanırım. Daha önce mekanik kullanmadım sesinden rahatsız olacağımı düşündüğüm için böyle birşey arıyordum. Ancak şuan indirimlere bakıyorum aynı fiyata mekanik klavyeler var. O yüzden gereğinden pahalı oldugunu düşündüm şuan çok kararsızım :D

    https://www.amazon.com/Razer-DeathStalker-Chroma-Multi-Color-Membrane/dp/B00ZTRW020/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1479979008&sr=8-7&keywords=razer%2Bornata&th=1




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Modu Chanyu

    G633'den iyi mi hocam alayım mı bir tane?

    bence 633 e 10 basar.nette incelemeri mevcut araştırıp öyle karar verin.ben şu an g930 kullanıyorum ve hiç memmnun değilim g930 dan önce pc350 kullanmıştım , pc350 den g930 a geçince attan inip eşeğe binmiş gibi oldum.benim tercihim kesinlikle pc350 den yana olur.amazon asıl satış fiyatına bakın ,sonra türkiye deki satış fiyatına sonra da nasıl bir indirime denk geldiğinize
  • sezarim kullanıcısına yanıt
    Aliexpress de aynı fiyata var hocam.
  • şu logitech lerinizi alsanızda muhabbeti bitse başka konu dönmüyor başlıkta
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam hiç de yalan dolan değil. Asıl diğer düz motorsuz fırçaların çeşitleri yalan. Diş macunları da öyle. Belki diş ve diş eti probleminiz yok diye böyle düşünüyorsunuz, ancak motorlu fırçalar kesinlikle daha etkin fırçalama sağlayarak diş taşı oluşumuna bağlı diş eti kanamalarını azaltıyor. Bende de böyle bir sorun vardı. Diş etlerim durduk yere kanıyordu. Ankara Topraklık Diş Hastanesindeki bir diş hekiminin tavsiyesiyle motorlu diş fırçası aldım ve inanılmaz rahatım. Bana kendi fırçalaman diş taşlarını engellemeye yetmiyor dedi. Motorlu fırçaya geçtim ve inanın diğer türlü resmen diş fırçalamıyormuşum. Çevredekilere de tavsiye ettim onlar da aldı ve çok memnunlar. Size de tavsiye ederim. İllaki bunu alın demiyorum. OralB nin giriş modeli var 50-60 tl bandında Türkiye'de de bulunabiliyor. Tavsiye ederim. Deneyince farkı anlarsınız. Sağlık bu başka şeye benzemiyor. Nice şeylere ne paralar döküyoruz yani. Konu dışında bir mesaj oldu, ancak sağlıkla ilgili bir durum olduğu için mesaj atma isteği hissettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dün Amazon.com'da 10 dolar Mastercard indirimi silindi, bugün de Amazon.de'deki 10 euro gitmiş. 10 euro 2017'de bitmiyor muydu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adata 512gb ssd ler için durum değişti ön sipariş verildi diyor şu anda fiyatıda normal haline dönmüş 235€ ne zaman çıkıyor bu ssd?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan bir şekilde ramler indirime girmemek için direniyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 78747875787678777878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.