Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.873
Cevap
237
Favori
780.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta a7 2017 cihazıma 8.0.vietnam sürümü yükledim sonra 7.0 türkiye sürümüne geri dönmek istedim sarfirm ile rom pc indirdim sonra cihaza yükledim ama nedense cihaz tr olarak görünmüyor arap emirlikleri sürümü olmış bunu tr nasıl yapacam acaba yardımcı olabilecek varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar s8 plus farklı ülke romlarını yüklüyorum ama dil ve özellkler değişmiyor nedenini bilen var mıdır.csc nasıl değişir root olmadan
  • Android 7.0 son sürüm yüklü Note 5 cihazımda bir video veya sea oynatırken takılma/atlama kasılma oluyor bunun sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olur musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu konularda daha çok yeniyim bi hata yaptım ve rom atmaya karar verdim.
    odin i indirdim rom u buldum naptim bilimiyorum sonra bana an error has occurred while updating the device software... dedi.
    daha sonra smartswitch yükledim ama acil yükleme yapamadım yedeğim yokmuş sonra adinden yeni bi rom buldum ama bl bölümünde odin fail veriyor diğer tüm bölümleri yükledim ap vs. şu an telefona ekran geliyor samsung s6 ekranı da kalıyor recovery moduna giriyor ama ses açma tuşlu olan kombinasyon açılmıyor 1 saattir şarjda telefon bekliyor aynı ekranda
    ne yapmam gerek sorun ne anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim...
  • arkadaşlar merhaba aranız dahttps://galaxys7root.com/galaxy-s7-edge-roms/android-8-1-oreo-root-for-galaxy-s7-s7-edge-resurrection-remix-rom/ bu romu yükleyen var mı ? Ben uğraşıyorum bayadır ama yapamadım. Yardımcı olabilecek var mıdır ?
  • arkadaşlar bu rom yükleme işinden anlayan var mıdır? Samfirm üzerinden yapıyorum o değil. Diğeri geliştirici ayarlarını actıktan sonra ki. LİNEAGE 15.1 Yüklemeye çalısıyorum sürekli hata alıyorum. Yardım edebilecek var mıdır ?
  • Selamlar,

    Geçenlerde j7 prime duos 32 GB aldım. Üzerinde Tayland veya Tayvan taraflarından bir rom var ve onu Türkçe'ye çevirmek için çok uğraştım. Şimdi bunun üzerine odin ile Türkiye romu atsam çift hattında veya başka bir yerinde problem olur mu? G610F/DS için başka bir rom var mı? O malum sayacı artar mı? Yoksa bu şekilde kullanmaya devam mı edeyim? Bu konularda sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

    İyi çalışmalar.
  • J7 VAR MI
  • Selam arkadaşlar galaxy s6 edge 925f model telefonumda Suudi arabistan romu yüklü türkiye romu kurmak istedim ama sammobil sitesinde türkiye romu yok hangi ülkenin romu daha iyi tavsiyenize göre indirip kurmak istiyorum.
  • Galaxy a7 2016 telefonum var tek hatlı. Ayrıca farklı bir telefonda kullandığım ikinci bir hattım daha var. A7 2016 cihazım da iki tane whatsapp hesabı kullanmak istiyorum. Yeni çıkan samsunglarda dual messenger özelliği sayesinde çok rahat çift whatsapp kullanılıyormuş galiba. Acaba root- rom ile cihaza dual messenger özellliği ekleyebilir miyim. Cihaza hiç root atmadım , sadece eski gm discovery de yapmıştım bir kaç kere , o yüzden samsung da nasıl yapılıyor hiç bişgim yok. Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fast-man F kullanıcısına yanıt
    modem dosyasi oluyo onlarin..buraya uyumlu modemi bul roma flasla

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    samsung j7 telefona ekran taktım,geri tuşu ile uygulama kapatma tuşu aynı görevi görüyordu. *#2663# ile tsp fw update yaptım ama pass çıkmadı fail dedi. Yani işlem başaralı olmadı. Ne yapmam gerekiyor sizce.
  • Merhaba arkadaşlar, çeşitli sebeplerden dolayı G928S telefonuma G928F veya herhangi bir harfli rom atmak istiyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım acaba?
  • MERHABA sm-a700f samsung a7 2015 cihazım android 6,0,1 son surumu yuklu. android 7 veye 8 e geçmek istiyorum. ama bu modelde root bulamadım.
    1. si başka bir root kurabilirmiyim?
    2. si ilgili linki paylaşabilirmisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: juma_efsane

    MERHABA sm-a700f samsung a7 2015 cihazım android 6,0,1 son surumu yuklu. android 7 veye 8 e geçmek istiyorum. ama bu modelde root bulamadım.
    1. si başka bir root kurabilirmiyim?
    2. si ilgili linki paylaşabilirmisiniz?
    http://rootomobil.com/samsung-a7-sm-a700f-root-atma/



    Ama tuhaf biçimde telefonunuza custom rom yapmamışlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar elimde samsung galaxy s3 var I9300 16GB. cihaz download moda giriyor,4 dosyalı rom atmaya çalıştığımda fail hatası veriyor. pıt dosyası da indirdim re partition işaretledim ama olmuyor. sizce sorun emmc çipdemidir? teşekkürler.
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle emmc çipi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

    Büyük ihtimalle emmc çipi.
    eyvallah hocam sağolasın.
  • Öncelikle merhaba, rom sayfanızı okudum çok başarılı olmuş böyle işlerden pek anlamam fakat geçen gün babamın j7 prime telefonuna malezya 8.0 kurdum orjinal stock rom, türkiyeye güncelleme gelmediği için şimdi tekrar 7.0 türkiye kurmak istiyoruz fakat hata alıyorum yardımcı olurmusunuz?
  • Samsung Galaxy J7 proyu Android 8 den 7 ye çevirme işlemini anlatan bir video hazırladım arkadaşlar isteyenler izleyip yapabilir.

    https://www.youtube.com/watch?v=Y8l3i1CoQKA
  • 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.