Şimdi Ara

TR Psn ''BOYKOT'' Sürekli Değişen ve Dengesiz Fiyatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Resident evil 2 an meselesi 300 üstü olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam bizim milletin zihniyetine uygun fiyat politikası uyguluyorlar. kör tuttuğunu topal yakaladığını. ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. bir gecede oyun mu zamlanırmış. fiyat olarak çıkar madem düzgünce alan alsın almayan almasın. aynı şirketin bir oyunu 339 diğeri 209'dan çıkıyor ön siparişe. daha sonra belli ki 209 olan satıyor zart diye bir günde zamlanıyor. tam köylü kurnazlığı.
  • İyi güzel boykot edelim de nereden alalım? Kurun 6 olduğu usden mi, 7 olduğu avrupadan mı yoksa tr psnden pahalı asyadan mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 18 sayfalık aynı içerikli konu varken ayrı konu açmakta garip oluyor lütfen konusundan devam ediniz

    https://forum.donanimhaber.com/konsol-fiyatina-oyun-devri-basliyor-dolar-6-00-euro-7-00--133282776#133282776
  • Ekonomimiz zaten kırılgandı. Rahip olayıyla birlikte son çivi çakıldı.
  • ps4 u hackledim korsan oynuyorum kafam rahat
    bir oyuna 400 TL verecek kadar enayi değilim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagcag06

    tam bizim milletin zihniyetine uygun fiyat politikası uyguluyorlar. kör tuttuğunu topal yakaladığını. ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. bir gecede oyun mu zamlanırmış. fiyat olarak çıkar madem düzgünce alan alsın almayan almasın. aynı şirketin bir oyunu 339 diğeri 209'dan çıkıyor ön siparişe. daha sonra belli ki 209 olan satıyor zart diye bir günde zamlanıyor. tam köylü kurnazlığı.
    Böyle birşey yazmaya geliyordum, sen yazmışsın eline sağlık, evet Uyanık olmalıyız , psn nasıl daha fazla fiyata satarım derdinde. bizi düşündükleri yok , madem fiyatlar bu olacak her çıkan oyuna altyazı gelsin arkadaş .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben valla oyun hayatımı bitirdim. 400 TL ye alacağım daha güzel şeyler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar bayağı baştan savma iş yapıyorlar. 100 TL altındaki oyunlar sayfası açılmıyor bile. Adamların resmen umrunda değil. 2 gündür açılmıyor konsolda bu sayfalar.
  • Artık ciddi ciddi TR PSN'in kasten oyunların üstüne para koyup kendine sakal yaptığını düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bundan sonra yapılması gereken bellidir. Kardeşlik olayını sonuna kadar sömürmek. Şahsen bundan sonra çok ucuza da olsa kesinlikle ana hesabıma oyun almayı düşünmüyorum. Hatta olur da mesela 15-20 TL'ye istediğim bir oyun bulursam onu da yeni bir hesaba alır sonra da gerekirse ücretsiz olarak forumda veririm.

    Fiyatlar kardeşlik olayını da anlamsız hala getirdiği an bu oyun işlerinden elimizi ayağımızı çekmenin vakti gelmiş demektir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bu arada aklıma geldi. Rekabet kuruluna başvuru yapma hakkımız var. Bu fiyatlandırma konusunda üç ana nokta var:

    1. Tüm dünyada aynı fiyatta olan iki ürünün (mesela RDR2 ve AC Odyssey ABD'de 60 dolar) Türkiye'deki fiyatları farklı
    2. AC Odyssey örneğinde fiyat Xbox fiyatından düşükken Xbox ile aynı fiyata çekildi. Yani burda Xbox ile rekabet kanununa aykırı bir uyumlu eylem söz konusu
    3. Kafalarına göre değişen fiyatlar. Yine AC Odyssey örneğinde, fiyat iki gün boyunca 209 TL'de kaldı. Alanlar aldı. Sonra döviz vs bir değişiklik olmadığı halde fiyat 339 oldu. On sipariş bittiğinde fiyatın artmasına Rekabet kurulu birşey demeyebilir ancak 2 gün içerisinde bir ürünün fiyatının bu şekilde artması aynı durumda olan tüketicilere farklı fiyat dayatilmasi konusuna girdiği için kanunen yasak. Bu artışın tuvaletlerde olan 'Giriş 1 TL, Entrance 2 TL' yazısından farkı yoktur

    Ben önümüzdeki günlerde başvuruda bulunacağım. Yukarıdaki maddeleri açıklayacak şekilde örnekleri toplayıp psprices.com sitesini de delil olarak göstereceğim. Ayrıca yurtdışında benzeri soruşturmalar açılmış mı ona da bakıp gerekirse başvurumda atıfta bulunacağım.


    Sizi temin ederim Sony'nin bu şartlar altında Rekabet Kurumundan ceza yememe şansı yok. Yeter ki Rekabet kuruluna konu ile alakalı 3-4 başvuru ulaşsın. Gereğini kendileri yapacaklardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart655 -- 24 Ağustos 2018; 9:03:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • braveheart655 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyatlar ile Sony ya da Microsoft TR oynamıyor ki yurt dısından müdahale ediyorlar devamlı, senin anlayacağın bunlar fiyatlarımız yurt dısından belirleniyor der ve topu oraya atar ceza da yemezler haliyle.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.