Şimdi Ara

TR Serverinde Takım Arkadaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler Selamlar,

    Öncelikle kendimden bahsedeyim. Ben istanbul kartal'da ikamet eden, özel bir şirkette çalışan 27 yaşında bir abinizim. Stresli bir işte çalışıyorum ve ne o ne bu, beni en çok rahatlatan deşarj eden akşamları evde LOL atmak. Ama çoğu zaman ne yazık ki TR serverinde hepimizin yaşadığı saygısız, karaktersiz çocuklar yüzünden oyunu daha da sinirli bir şekilde kapatıyorum. Buna bir son vermek amacıyla bir takım kurmak çabasına girdim. Çevremde arkadaşlarım var ama herkesde ben gibi işinde gücünde oldugundan bir takım oluşturacak kadar denkleşemiyoruz. Haftaiçi açıkcası oyun kotam günbaşı maks 1 ile sınırlı. Oyun günlerim Cuma akşamları ve Cumartesileri. Aslında aynı kısıtlamayı hepinize öneririm. Asosyal olmak yada zamanımızı bu oyunla heba etmekte bir yerde ziyan.

    Benim için iyi oynamaktan ziyade adam olabilmek önemli. 2 ks'de zırlamıycak, efendi, hoş sohbet (hatta geyik), canayakın oyuncular arıyorum. Ben daha başlayalı 3-4 ay oldu, Başka serverlerde de oynadıgımdan yeni 30 oldum ve yerleştirmelerdeyim henüz. Kapım herkese açık ama yaw sende oyuncumusun triplerine girecek arkadaşlar elmaslarla, platlarla kendi grubunu kursun. Artist adamı hiç çekemem.

    Kısacası;

    - Hem dereceli hem derecesiz maçlar atmak için her lane'den takım arkadaşları arıyorum. Her daim 5 kişiyi bulabilmek açısından kotayı 10 kişi olarak belirledim.
    - Arkadaşlar tercihen Istanbul Kartal ve Maltepe çevresinden olursa, görüşürüzde daha güzel olur.
    - Skype'siz takım oyunu olmaz, Skype erişilebilirliği şart :)
    - Yaş olarak + 15 kotası koyuyorum. Çocuk ruhluyum ama bi yere kadar.

    Henüz takımı kurmadım, bu bayram oluşturucam. Takım adı içinde tavsiyelere açığım. Sorusu olanlar veya katılmayı düşünenler özelden yazsınlar.

    Saygılar sevgiler..







  • Her yer takim arkadasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senedir oynuyorum. Aynı kafaya gelmişiz abi. Tek atınca garanti stresleniyorum. Takım ark. olmak isterim. Detayları p.m.den atabilirim.
  • Selamlar tekrardan,

    Özelden yetişebildiğim kadar yazıyorum herkese. Bu aralar misafirim var, mesajlarınızı yanıtsız bırakmayacağım. Bahaneyle aynı kafada, güzel arkadaşlarla tanışıyoruz. Aynı arayışta olan oyuncuları görmek sevindirici. Yalnız oyunda gözemlediğimiz sup kıtlığının aksine daha çok sup oyuncuları görmek beni hem sevindirdi hem şaşırttı. Şu durumda bilhassa adc ve solo tercihi olan arkadaşlar bizi sevindirecektir ama her lane'e kollarımız açık.
  • Adcarry olarak takımınıza katılabilirim. Ancak şu an eski hesabımın ligi düşük (tahta lig) olduğu için yeni hesap kasmakla uğraşıyorum. Kabul ederseniz iki hesabımlada maça girebiliriz. Yeni açtığım hesabı atlatmak pek uzun sürmeyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 32 yaşındayım, izmirdeyim. level 12 yeni başladım. tam aynı kafadayız ama. level 30 olana kadar derecesiz atabiliriz. özelden ulaşabilirsin. saygılar.
  • 1717 1 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Sende hoşgeldin LOL alemine. Sana tavsiyem yol yakınken dön hele birde bekarsan öyle kalacağına garanti veririm. Bu öyle bir meretki çok fena bağımlılık yapıyor :) şimdiki gençler bize şaşırıyor bu yaşa gelmişler bunlar daha oyun peşinde diye. ahh ulan ahh. Burdan gençlere sesleniyorum. 15 yaş ile 30 yaş arasında bir gün var. En azından bir gün gibi geçiyor. Dolayısıyla kafada bir değişiklik yok, sizde de olmayacak. Sizde kopamayacaksınız. Nasıl insan film keyfinden, araba sürmekten, halı saha maçından her yaşta zevk alıyorsa bu da öyle.

    Neyse konumuzdan saptık. Tabi hocam özelden nick'ini yazarsan eklerim, denk gelirsek oynarız normal attığımızda.

    Bu arada arkadaşlar takım için son bir kaç kişilik yer kaldı. Hala niyeti olanları bekleriz. Seviye olarak bronz'dan plat'a çeşitlilik var. O konuda rahat olun..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.