Şimdi Ara

Trabzon Sivas'ı Inter-Toto'ya gönderdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trabzon Sivas'ı Inter-Toto'ya gönderdi!
    Süper Lig
    10.05.2008 - Bu haberi 2.348 kişi okudu.

    Sivasspor, Süper Lig'in son maçında deplasmanda G.Birliği'ni 2-0 mağlup etmesine rağmen Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi yenmesi nedeniyle ligi 4. sırada bitirdi.



  • Seni seviyorum Tabzon.
  • İntikamımızı aldık Sivasın bizden aldığı haksız üç puan kursağında kaldı olması gerekende buydu
  • galatasaraylı olarak trabzonu kutlarım fener karsında aldıgı skor ıcın. umarım onumuzdekı sene daha ıyı ısler yapar lıgımz daha heycanlı zevkı olur
  • Trabzonlular ezeli rakip olarak Bjk ki görüp Bjk nin Uefa'ya gitmesine üzülmüyorda,Sivasın uefaya gidememesine seviniyor, düşündürücü bir durum Trabzon açısından. Ezeli rakip anlayısı değişiyor Trabzonda, 4 büyük kavramının kaybolduğunu onlarda düşünmeye başlamış.
  • aynen bir anadolu takımının başarısızlığını, istanbul takımı diye küçümsediklerine karşı yeğliyorlar. bu arada 4. büyükmüş hadi canım külahıma anlat sen onu.
    quote:

    Orjinalden alıntı: Brooklyn

    Trabzonlular ezeli rakip olarak Bjk ki görüp Bjk nin Uefa'ya gitmesine üzülmüyorda,Sivasın uefaya gidememesine seviniyor, düşündürücü bir durum Trabzon açısından. Ezeli rakip anlayısı değişiyor Trabzonda, 4 büyük kavramının kaybolduğunu onlarda düşünmeye başlamış.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fyodor06

    aynen bir anadolu takımının başarısızlığını, istanbul takımı diye küçümsediklerine karşı yeğliyorlar. bu arada 4. büyükmüş hadi canım külahıma anlat sen onu.
    quote:

    Orjinalden alıntı: Brooklyn

    Trabzonlular ezeli rakip olarak Bjk ki görüp Bjk nin Uefa'ya gitmesine üzülmüyorda,Sivasın uefaya gidememesine seviniyor, düşündürücü bir durum Trabzon açısından. Ezeli rakip anlayısı değişiyor Trabzonda, 4 büyük kavramının kaybolduğunu onlarda düşünmeye başlamış.



    külahına anlatıyorum.külahın senden daha iyi anlar mutlaka.
    sayın külah;
    kafasına geçtiğin arkadaşın hangi takım taraftarı olduğunu bilmiyorum.büyüklük nedir?ne değildir?bizlere göre;büyüklük bir şehir klübü olup yıllardır egemen olan üç istanbul klübüne karşı duruştur.büyüklük bir şehir klübü olarak kurulup göztepe ve eskişehirsporla başlayan trabzonsporla nihayetlenen statükoya karşı dimdik durmaktır.büyüklük bir şehir klübü olarak 1967 de kurulan ama misyonu ve vizyonu nedeniyle yurdun tüm şehirlerinde taraftar bulabilmektir.büyüklük son 24 sene şampiyon olamasada taraftarınca tek büyük denilebilmektir.büyüklük takımının en kötü zamanlarında bile dekoder alıp maçlarını diyarbakıdan,muştan,afyondan...seyretmek istemektir...
    sayın külah şimdilik başına geçeceğin akıl sahibi vatandaşa bunları söyle.eğer anlayabilirse büyüklüğün tarifine devam edebilirim.


    sivasspor meselesine gelince;trabzonspor taraftarı bu konuda bölünmüş durumda.sivassporun şampiyonluğuna ve başarılarına karşı çıkanlar(bu adanada olur kırıkkalesporda isim önemli değil)trabzonsporluğu inkar ediyorlar.sezon başı oynanan olaylı maçtan dolayı bir anadolu klübünün şampiyon olmamasını istemek duygusal yaklaşımdır.trabzonsporun değerleriyle alakasızdır.sivasspor ya da başka anadolu takımları şampiyonluklar yaşasın.istanbul hegomanyasının yıkılması,zayıflaması isteniyorsa bu sadece trabzonsporla olmamalıdır.yayın geliri korkusu nedeniyle o takımların başarısızlıkları istemek bizi küçültür.şampiyon olamamak kupa alamamak bizim sevgimizi,alakamızı azaltmaz,bizi küçültmez.

    trabzonsporun fenerbahçeye sivassporun uefaya gitmesi için yenilmesi diye birşey olamaz.sivasspor keşke istanbul takımlarını sivasta yenseydide şampiyon olabilseydi.




  • Kimseye bedava Yıldız takmıyorlar 6 şampiyonluğumuz ve diğer kupalarımız herşeyin belgesi sivas bu sezon bizden iyi olması ligin baçında trabzona oynanan büyük oyundan başka birşey değildir. 5 maç saha kapatmak
    trabzonu tek suçlu göstermek takımı moralen çökertti zaten ama herzaman olduğu gibi takım toparlandı ve kendine geldi ama lig bitti malesef
  • trabzon sivası uefaya gönderdi,intikam aldı falan demek yanlış şeyler arkadaşlar.trabzon bu sezonu iyi geçirmedi,bu maçı teselli ve moral olsun diye kazandılar işte.sivas bjk,fener ya da gs den bir puan alsa şimdi uefaya gidecekti.sivasın uefaya gidememesini trabzona bağlamak centilmenlik dışı ve üzücü..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.