Şimdi Ara

Trabzonda LPG taktırılacak yer, marka önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Aracım Dacia Logan 1.6, şu an üzerinde BMD marka LPG takılı yaklaşık üç ay önce stop etme sorunuyla LPG beynini değiştirdik. Tesadüfen çıkmasını bulup taktık. Yeni taktığımız da bugün aynı sorunu yaptı. Beyinleri söktüm, ikisinde de aynı entegrenin aynı bacakları yanmıştı. Ustası beyin durduk yere yanmaz ya enjektörlerinde ya da tesisatında bir sıkıntı var, komple değişmen lazım dedi. Zaten BMD Türkiyeden çekilmiş mecbur değiştiricez komple. Bu konuda bilgi arayanlar ulaşsın diye BMD nin hikayesini yazdım başınıza gelirse beyini söküp içini kontrol edin derim ;).

    Şu an sorunum şu, kazan hariç LPG sistemi komple değişecek. Şimdiye kadar gittiğim bir kaç LPG servisi oldu ama pek içime sinmedi ustalıkları. Ve araştırdığım kadarıyla LPG de marka kadar montajı yapan da çok önemliymiş. Marka olarak BRC vardı aklımda. Bugün uğradığım BRC ve AKL bayisi usta AKL BRC den iyidir yazılımı italyan onu takalım dedi kafamı karıştırdı.
    BRC ve AKL için kazan hariç komple montaj her ikisine de 1000 tl fiyat aldım. Trabzonda iyi bir LPG servisi ve memnun olduğunuz LPG markası tavsiyesi alabilir miyim.
    Aracın perşembe günü muayenesi bitiyor pazartesi bu işi halletmem lazım, tavsiyenizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.