Şimdi Ara

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.614
Cevap
11
Favori
67.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bidarxx kullanıcısına yanıt

    hocam adam iki tane sağlam gol attı.bizdeykende zor gollerin adamıydı.alınırken iyi para verdik ama klübe de ciddi kar kazandırır

  • Cornelius'un artık takımda kalması zor bütün Avrupa onu konuşuyor sanırım 15 milyon civarına başkan bunu okutur. Her sene bir forveti parlatıp satıyoruz güzel para. Abduş - Uğurcan - Bakasetas bunlardan da minimum 40 milyon euro gelir diye düşünüyorum. Borcu sıfırlamaya ant içmiş Ahmet başkan demekki. Takımı şampiyon yaptı, borcu da sıfırlarsa bu adamı ekonomi bakanı yapmak lazım ülkeyi de düze çıkartır valla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yeni gördüm mükemmel video olmuş.

    Barış Alpyoutube
    [TR] Trabzonspor'un şampiyonluk sezonu için kısa bir video. Filmin kurgusunda, arşiv görüntüler kare kare yapay zeka ile dijital yağlı boya uygulanılarak bireştirildi. [EN] A short video of Trabzonspor's championship season. In the editing of the video, images from the archives were put together frame by frame by using artificial intelligence technology and digital oil painting.
    https://www.youtube.com/watch?v=v658CEyfTaU&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    Tüyler diken diken...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe SKtwitter
    “Başkanımız Ali Koç: “Bu arazinin kulübümüze tahsisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkürlerimizi, minnetlerimizi sunuyorum.””
    https://twitter.com/Fenerbahce/status/1533075692719685632

    Siyasetten üstün kulüp, birilerine teşekkür etmeden basın toplantısı yapamıyor. Hayırlı işler.

  • Mierzejewski kullanıcısına yanıt
    Ya hocam karışma adamlara. İsmail'i sepetleyip Jesus'u getirmişler emeklilik ikramiyesi ne kadar alır kaç hafta sonra alır göreceğiz. Bu sezon da tüm eğlencemiz olacaklar belli ki :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

    bu jesus olayı bana aragonesi hatırlatıyor.o adam yine sezon sonunu gördü bakalım kaç hafta sonra tribünlerden arap ismail sesleri yükselmeye başlar

  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

    futbolda önemli olan sportif başarı dengede götürmek zorundasın. onu sat bunu sat başarı kimle gelecek ? kadro iyi olmasaydı şampiyon olabilirmiydik ? tabiki hayır. cornelius uğurcan gibi topçularını şampiyonlar ligi gruplarında oynatıp çok daha büyük paralara satarsın. 15-20 milyonlar bizi kurtarmaz çünkü yerlerinede adam almak zorundasın. amaç borç sıfırlamaksa şuanda yaptı sayılır satsın hepsini o zaman 38 sene sonra yine şampiyonluk kovalarız.

  • Mierzejewski kullanıcısına yanıt

    şu olay bizim lehimize olsaydı açıklama birazdan diye sitelerine başlık atarlardı. ama kendi istedikleri oldumu sus pus olurlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan_48 -- 5 Haziran 2022; 1:13:1 >
  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt

    bana kalırsa yerlilerin hiç birini satmam ama oyuncu gitmek için tutturursa ne yapacaksın.corne genç olsa kesinlikle kalmasını isterim ama adama ciddi bonservis verdik ve yaşı ilerliyor.bu takımda yabancı oyuncuların yeri dolar ama yerli konusunda ne yapacağız bilmiyorum

  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt
    Hocam son yıllarda satılan her futbolcunun yeri fazlasıyla doldu. İzleme komitesi iyi çalışıyor. Scout ekibi iyi iş yapıyor. Sorloth dan sonra öyle bir forvet bir daha gelmez demiştik Cornelius aldı adamlar. Yusuf Yazıcı gitti Hamsik Bakasetas geldi. Ekuban gitti Visca geldi vs. İyi para verilince satmak lazım hem alt yapıdan gelen var hem izleme komitesine güveniyorum. Borcu da bi şekilde azaltmak lazım sportif başarı sistematik bir çalışmayla zaten geliyor ama finansal başarıyı anca böyle bir başkanla yakalarız Ağaoğlu başkanlığı bıraktığı an kulüp borç batağına sürüklenecek ki Ağaoğlu için de milletvekili olacak vs söylentileri var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum hocam Trabzonda miadını dolduran futbolcu iyi teklif geldiğinde hemen gönderilmeli bence. Abduş kendi söylüyor artık gitmek istiyorum diye zamanında gitseydi şimdi dünya yıldızıydı bu sezon fena değildi emin olun şuankinden daha iyi hiçbir zaman olamayacak Trabzonda ancak bu kadar iyi olunabilir iyi bir Avrupa kulübünde çok daha iyi yetiştirir kendini hem de kulübe ciddi bonservis kazandırır. Abduş yine ilk hata yaptığında veya formsuz olduğunda taraftar tarafından linç edilecek yine psikolojisi bozulacak veya yine büyük bir sakatlık geçirip aylarca tedavi görüp dönüşünde de formsuz olacak. Ben olsam 10 milyon üstü ilk teklife veririm gitsin. Bakasetas keza öyle, şutör özelliği hariç boş adam. On numaraya adam lazım, kaynak oluşturmak ve kadroyu boşaltmak için satılmalı. Siopis gibi koşu harici hiçbir özelliği olamayan adam bile Bakasetas'ı kaç maç kesti formsuz diye. Uğurcan kalsın ben de isterim ama çocuk gitmek istiyor, ülkenin en değerli ve prestijli futbolcusu. İyi bir teklif geldiğinde vermezseniz abduş gibi olma ihtimali var. Alt yapı ürünü de olsa 20 milyon euro değere ulaşıp şampiyonluk görüp hâlâ Trabzon gibi bir yerde oynamak istemeyebilir çocuk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jimnastik kulubunun borcu siliniyor ismini anmak istemedigim takima arazi veriliyor oh ne guzel memleket
    Sonra ortamlarda Trabzonspor kollaniyor dersiniz kim bilecek ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek sezonun konusu için buraya (belki ilk mesaja) https://forum.donanimhaber.com/trabzonspor-2022-23-sezonu-ana-konu--152872284 link bırakma önerisi geldiği için bırakıyorum. @Mierzejewski Güncel konuşmaları güncel konudan yapabiliriz.

  • Bunu söyleyen de denize beton döktürüp toki'ye stad yaptıran takımın taraftarı..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Obsidian80 O kullanıcısına yanıt

    Devlet hemen hemen butun sehirlere koca koca sehir stadyumu yapti denize dolgu bir suru hava alanları yapildi reis 25 yillik kongre uyesi kendisi soyledi gonul ferman dinlemiyor dedi 2011 yilinda bir gecede mecliste spor yasasi degisti uzar gider neyse tekrar ceza almak istemiyorum...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

    hocam zaten eğer oyuncu gitmek isterse mecburen satacağız.umalım da klübün çıkarları doğrultusunda bonservis bedeli verilsin yoksa kelepir fiyatına giderlerse çok üzülürüm

  • altmisbirbucuk kullanıcısına yanıt

    Ekledim hocam ilk mesaja. Yeni sezonla ilgili mesajları yeni konuya girelim arkadaşlar  


    YENİ SEZON KONUSU

  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Uğurcan ne olursa olsun gitmemeli .. kaleciler sayesinde bir başarı yakalayabiliyoruz. Avrupa bu konuda çok önemli kötü oynasak bile kazanmayı kalecilerle becerebiliyoruz bakın şampiyonlar Ligi'nde Inter Trabzon maçına Tolga rahat 10 - 0 macı 1 0 kazanmamıza vesile oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 22 Haziran 2022; 11:44:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

    Hakemleri odaya kitleyen başkandan. Sayın Ahmet Ağaoğluna.


    Şöyle bir değişim herkesin hayatında şart.


    (Fenerliyim)

  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.