Şimdi Ara

TRADEEX LTD İLE AYLIK %40 EK GELİR GÜNLÜK ÇEKİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TRADEEX LTD
    Tradeex Ltd, kurucularının 15 yıllık tecrübelerini de arkalarına alarak 2014 yılı Mayıs ayında Belize'de resmi açılışı yapılmış dünya çapında yatırım hizmeti sunan bir şirkettir. Londra ve Amerika'da temsilcilikleri bulunan Tradeex Ltd, çok yakın bir zamanda Rusya'da da temsilcilik açmayı planlamaktadır. Yatırımcılar için uzun dönem gelir kapısı olmaya karar veren şirket, 2016 yılının Nisan ayında yatırım ortaklığı programını başlatmıştır.


    SİSTEMİN GENEL ÖZELLİKLERİ
    Minimum Yatırım Miktarı: 10$
    Yatırım Süresi: 365 gün
    Kar Ödeme Aralığı: Günlük
    Minimum Çekim Tutarı: 0,1$
    Hafta İçi Sistem Kar Oranı: %1 ile %5 Arası
    Hafta Sonu Sistem Kar Oranı: %1'dir



    TRADEEX LTD YATIRIM ALANLARI NELERDİR
    Tradeex Ltd, ulusal piyasalarda borsası bulunan forex, hammadde, hisse senedi ve metal piyasalarına yatırım yaparak kar elde etmektedir. Şirketin finansal stratejisi yatırımcısına en az günde %1 kazandıracak şekilde olduğundan yatırımcı herhalükarda günlük %1 kazanmakta ve bu kazancını günlük olarak çekebilmektedir. Bu tür piyasalarda her zaman bir risk vardır. şirket bu riski en aza indirmek için sigorta fonu oluşturmuştur. Şirket elde ettiği karın ve yatırımcı mevduatlarının %5'ini bu fona aktarmaktadır. Bu sayede oluşan risklere karşı yatırımcılarına en az günlük %1 karı garanti etmektedir.


    TRADEEX LTD YATIRIM ORTAKLIĞI PROGRAMI
    Tradeex Ltd, 3 katmanlı bir ortaklık programına sahiptir. En az yatırım tutarı 10$'dır. Yatırım paketiniz size hafta içi günde en az %1 en fazla %5 arası kazandırmaya devam ederken sadece üç sıranızdan gelir elde edebilirsiniz. (Hafta sonları kazancınız %1 sabittir.) Varsayalım 50 dolar ile sistemi denemeye karar verdiniz. Bu durumda Silver yatırımcısınız demektir. 50$'lık yatırımınız size günde en az %1 kazandırmaya devam ederken birinci sıranızda yer alan yatırımcıların paketlerinden %7, ikinci sıranızdan %2, üçüncü sıranızdan ise %1 komisyon alırsınız. Eğer 50$ dolar altında bir yatırım yaparsanız sadece ilk sıranızda yer alan yatırımcıların paketlerinden %5 komisyon alırsınız. Daha sonra yatırım tutarınızı arttırarak alt sıranızdan elde edeceğiniz geliri arttırabilirsiniz. Şirketin ortaklık programı hakkında yaptığı açıklama aşağıda yer almaktadır.


    TRADEEX LTD'YE NASIL ÜYE OLURUM
    Üyeliğinizi 3 adımda tamamlayabilirsiniz. BURAYA tıklayın.
    Açılan sayfada giriş işlemine devam ederek kayıt yapabilirsiniz. Herhangi bir kimlik onayına ihtiyacınız bulunmamaktadır. Sistem üzerinden sohbet paneli sayesinde sponsorunuzla yani benimle iletişime geçebilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


    Sistem HYIP ya da Ponzi değildir. Site içerisinde sertifikalar mevcut sistem yatırım sistemidir. Sistem içerisinde Gerekli evraklara ulaşabilirsiniz. TRADEEX LTD İLE AYLIK %40 EK GELİR GÜNLÜK ÇEKİM


    Tanıtım videomuza BURADAN ulaşabilirsiniz.







  • Ödeme kanıtları ekleyeceğim hem bitcoin hemde dolar olarak
  • Tradeex Para çekme Talimatları:
     TRADEEX LTD İLE AYLIK %40 EK GELİR GÜNLÜK ÇEKİM


    Advcash Hesabıma gelen kısım(Advcash çekimlerinde kesinti yok):
     TRADEEX LTD İLE AYLIK %40 EK GELİR GÜNLÜK ÇEKİM


    Payeer Hesabıma Gelen(Standart payeer kesintileri mevcut):
     TRADEEX LTD İLE AYLIK %40 EK GELİR GÜNLÜK ÇEKİM




  • sistem gecikmesiz ödemeleriyle devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.