Şimdi Ara

Trafik cezası hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar aracı aldığım gün trafik cezası yemiş araç bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

    Durum şöyle, ben aracı 18/06/2021'de aldım saat 11:59'da trafik cezası kesilmiş plakaya, ben aracı 15:49'da bankadan açıklamaya 34xxx plakalı araç satın alma bedeli diye belirterek EFT olarak yolladım. Noter satış kağıdında saat yazmıyor sadece tarih var. Plakayı değiştirmediğim için direk plakaya yazılmış ceza e-devlete bugün(08/08/2021) düşmüş. Şimdi bu cezayı ben mi ödeyeceğim yoksa nasıl bir yol izlemeliyim bilen tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.




  • Aracı aldığın kişiyi ara, noter satisi oncesi araci teslim almadiysan, araci ceza saatinden sonra teslim aldiysan, satan kişide kabul ederse sana parayi gonderir sende yatirirsin. Ceza makbuzu senin adinaysa. Tamamen ikili iliski şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza yazıldığı saatlerde o kullanıyordu aracı, ben 15:00'dan sonra gittim aracın yanına notere geçtik oradan. Plakaya işlenmiş ceza biraz sordum etrafa, trafik şubeye noter kağıtlarınla eft kağıdını götür oradan senin borcun olmadığını ispat ettiğin zaman aracın diğer sahibine rücu ediyor onlar diye söylendi.

  • Önce eski sahibi ile görüşün, öder misin yoksa itiraz mı edeyim diye sorun. Ödemem derse evraklarla trafik şubeye geçersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucan_kasap U kullanıcısına yanıt

    Doğru

  • Bugün yazdım aldığım arkadaşa geri dönmedi, hastanede çalıştığı için aramadim. Bir-iki gün bekleyip sonrasında gidip trafik şubeye başvuru yapacağım bakalım neler olacak. Teşekkürler herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.