Şimdi Ara

Trafik kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bugün bir kaza geçirdim kusur kimde yorumlarınızı bekliyorum. Trafikte öndeki araç aniden durdu başka bir araç geçişi için yol vermiş bende frene bastım durdum arkamdaki araç bana çok sert bir şekilde çarptı ve ben çarpmanın etkisiyle öndeki araca çarptım öndeki araçta hasar yok benim arabanın arkası ve öndeki araca harpmanin etkisiyle önde çok az ama arkada çok hasar var bu durumda ne gibi sonuçlar çıkar?





  • Asrın06 A kullanıcısına yanıt
    En arkadan çarpanda, aynı bu şekilde yazıp fotoğrafladıysanız sorun olmaz en arkadaki 2 araç içinde suçlu bulunur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trafikte maalesef özellikle İstanbul’da takip mesafesini kimse korumuyor. Takip mesafesi korunmadığı için böyle kazalar oluyor. Geçmiş olsun. Önümdeki ne kadar hızlı giderse gitsin arkamdaki dibime giriyorsa önce dörtlü yakar uyarırım baktım devam ediyor önümdekiyle mesafeyi açarım ki vuracak olursa kaçacak yerim olsun ve sonra usul usul yavaşlatırım arabayı ki vurarsa hasarı az olsun. Genelde trafikte arkamdan gelenleri güderim böyle. Bazen güdülmeye ihtiyaç duyuyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 17 Nisan 2024; 9:6:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

    takip mesafesi felan yalan dolan. bizim millet mağarada büyüdüğü için kural mural hiç bişey tanımıyor. 2 şeritli yolda 70-80 ile ilerliyorum adam en sağda park ettiği yerden çıkıp önüme atlıyor. selektör yapıyorum ama nafile. aynaya bbakmak yok yola bakmak yok sanki babasının tarlası. şeytan diyo vur pert et aracını ne de olsa suçlu kendisi.

  • daquied kullanıcısına yanıt

    Aynen o şekilde yazıldı rapor çıktı 56/1-c kusurlu bulundu carpan ama şimdide sigorta şirketi orjinal parça takmam muadinili takarım demeye getiriyor arac 2020 model bu durumda ne yapacağım?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asrın06 A kullanıcısına yanıt
    Ulaşacaksınız bir şekilde orjinal serviste orjinal parça istiyorum diyebilirsiniz o aşama uzlaşmanız gereken sizin bileceğiniz sigorta şartlarının işlediği aşama şartlara hakkınıza bakıp uygun gördüğünüz lehinize olan herşeyi isteyebilirsiniz

    Edit: Değer kaybınızı da isteyin bütün tamir işlemleri bitirdikten sonra, aracı teslim aldıktan sonra. Belirlenen değer kaybını da beğenmezseniz onada itiraz edebilir sigortalar birliği miydi neydi ordan itiraz usulüyle ilerleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 19 Nisan 2024; 19:10:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler yorumlarin için salı günü dosyayı açacak usta bakalım sonuç ne çıkacak kaç ay süründürecek sigorta şirketi orjinal parça yok diye sabırsızlıkla bekliyorum vallaha  bakmadan araştırmadan orjinal parça yok denecek kesin ustaya tembihledim orjinal parça haricinde hiç bir malzeme takılmasın diye arka stoplaron kenarları kırılmış onları dahi değiştirmesini söyledim en ufak taviz verme dedim ben vermiyorum çünkü.deger kaybi içinde yapılması gereken ne varsa yapacam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asrın06 A kullanıcısına yanıt
    Ustaların işine gelir 2 binlik işçilik yazarlar stoplara :) ustalar sigorta oldu mu yüksekten uçar yapılmayan işleri yazarlar stop değişecek mesela elektrik işçiliği 2 bin mekanik işçilik 2 bin vs vs aklınıza gelemeyecek şeyler ekler exper e eksper onaylayınca yapar. Ayrıca bildiğim kadarıyla orjinal parça yok fLan filan konusunda da süreleri var siz bulup sunduğunuz da kabul etme süreleri var vs vs. Bilgili biriyle ilerlemek iyi olur. Yada tüm konuları araştırmak örneklere bakmak, biraz mesai harcamak gerekiyor bu ülkede işlerin usulünce olması için ama yinede usulünce olmaz misal olmayan yapılmayan işçilik paraları ödenir vs

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.