Şimdi Ara

Trafik kazası yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler dün kardeşim maddi hasarlı trafik kazası yaptı.karşı taraf hatalı olduğunu kabul etti anlaştılar.iki araçta . .tutanak tuttular aralarında. Sigorta ödeme yaparmı bu durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam otomobil ve otomotiv bölümüne aç cevap gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer tutanaktaki kilit cümleler güzel kurulduysa size herhangi bir şey yansımaz. Örneğin normal yolumda seyir halindeyken şuradan gelen ...... plakalı araç kontrolsüz çıkış yaparak çarptı vb. Karşı tarafta bunu net cümlelerle kabul ettiyse sorun çıkmıyor. Sigorta ödemeyi size yapmaz zaten. Önce tamir edilecek yere araç bırakılır. exper gelir bakar tamir için yaklaşık masraf çıkartır. Araç tamir olacaksa yapılır. Faturalar çıkartılır. sigortaya gönderilir sigorta en son anlaşmalı servis ise servise değilse sizin hesaba geçer parayı.
  • Valla raporu dikkatlice okuyup kontrol edin, benimde başıma geldi. Karşı taraf suçluydu raporları tuttuk anlaştık servise verdik raporları sonradan baktık ki ikimize de 50 50 kusur vermiş. Rapora yazdıklarımızı kontrol edince karşı tarafın yanlışlıkla sadece 1 harf eksik yazdıgı için o şekilde karar cıkmıs. Kurul kararı oldugu için itiraz da edemedik. Çarptım yazacagı yere carptı diye yazılmış🙄. O telaşeyle okumadık da hiç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.